reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Hej, nadrobiłam te 15 stron i oczywiście nie wiem już nic, jak zwykle nic nie pamiętam, jedynie zrobiłam się glodna bo znowu było o jedzeniu, a że nic nie mam to zjadłam kanapkę z serem i chrzanem :-p

Byłam wczoraj pierwszy raz u swojej położnej, bo okazało się, że ta do której jestem zapisana wieku temu (każdy musiał się gdzieś zapisać) już nie pracuje. Zebrała wywiad, zmierzyła ciśnienie i pierwszy raz słuchałam serduszka na ktg :-D Połozna z dużym doświadczeniem, ma dzieci w moim wieku (!), super kobietka, zero dystansu, jestem zadowolona. W każdym momencie mogę zadzwonić i podjedzie z ktg, wszystko za free :-)

Co do ruchów to moje dziecko już trzeci dzień takie spokojne, no ale od czasu do czasu się przeciągnie więc ok.

Byłam wczoraj w odwiedzinach u koleżanki i jej miesięcznej córeczki, słodkości :tak::-)

Aaaa co do inhalatora to sprawdziliśmy i nie nebulizuje, tzn. tak jak wcześniej burczy ale nie leci para i nie ubywa tej soli fizjologicznej także dzisiaj podjadę z kimś do Biedry i będę reklamować niestety :-(

U nas dzisiaj pochmurno, miłego dnia wszystkim!

reklama
Aob - a Twój gin nie wypisze Ci recepty? Dobrze, że to już trzeci trymestr i nic nie grozi.. bo jak sobie przypomnę, że przez moją opryszczkę w 1 trymestrze Antoś urodził się z dodatkowym palcem i zrostami... i 3 marca jedziemy na operację to mną telepie.

Też mam 2 paxy i polecam! :) Za to nie polecam dużych szaf z Agata Meble - kumpela ostatnio kupiła i zaczęli składać.. instrukcja taka, że nic z niej nie wiadomo. Pojechali do sklepu zapytać się o części, które nie wiedzieli gdzie zamontować i pracownik techniczny powiedział, że pierwszy raz je widzi na oczy. Więc jeśli szafa stoi i się nie rozsypuje to lepiej niech ich nie montują. ;)

My z ikea mamy jeszcze system Stuva u Młodego - też z czystym sumieniem mogę polecić jak ktoś szuka niedrogich mebli dla dziecka. :)

agulqa - tak to z tymi ciążami jest! :) gratulacje dla przyjaciół! :) Pisałam Wam kiedyś, jak to moja siostra była bezpłodna.. i zaszła w ciążę gdy miałą rękę i nogę w gipsie i do tego zapalenie płuc - zero myślenia o dziecku i Młody ma już 4 lata. :)

Ja dopiero usiadlam od rana. Upieklam 2 chleby, ciasto czekoladowe i 2 blachy pizzy czekaja. Nogi mi do d... wchodzą.

Ja lubie Ikea, duzo mamy mebli od nich w domu. Wlasnie szafe musimy mlodemu kupic do pokoju

Gosiane- szalona! Ja leżę i obzeram się frytkami :) mąż nam smaży:D

Emilchen- super z tą położną :)
I szkoda, że z inhalatorem tak wyszło. No ale reklamuje!

Ja ikea uwielbiam! !! My też właściwie my dwa paxy połączone drzwiamy przesuwnymi :-D obecnie wszystko mamy z ikea...łóżka, szafy, szafki w kuchni. .wszystko fajnie do wszystkiego pasuje :-D
Nieobecna haha...ręką i noga w gipsie :-) super niespodzianka!

Młody mnie dzisiaj rozwalił - sprzątamy, sprzątamy.. A on ma w pokoju plastikową zabawkę - wielkiego smoka, do którego wrzuca się kulki. Dałam mu ściereczkę i kazałam umyć smoka. A on.. poszedł do swojego łóżeczka, wyjął smoka do spania i zaczął go szorować tą szmatką. :D

reklama
Do góry