reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Moj gin mowil ze najczesciej skurcze wlasnie atakuja miedzy 26-28tc wiec taki okes:)

Ja mialam jeszcze tydzien temu co do gina lecialam ale zamienil mi aspargin na magnez z b6 2x3dziennie i przeszlo:)

reklama
AZA a wiesz ze nie pomyślałam o tym... Musze się zorientować

Nulini może w większych miastach jest inaczej ;-) a co dla męża fajnego wymyśliłas? :-D

Z tego co się orientuję to nie można dorabiać na L4. Koleżanka dorabiała i całą kasę musiała oddać bo się przyczepili. Chyba że na czarno to co innego.

No właśnie mi też się wydaje, że nie można ale kadrową nie jestem :))) To Femme i Nulini dowiedzcie się co by problemów później nie mieć.

Ja już leżę w łóżeczku bo bolesne skurcze mnie złapały. Miłej nocy dziewczynki :)

Zwolnienie to czas niezdolności do pracy, żeby się podleczyć itd. Jeśli się gdzieś dorabia na umowę a nie na czarno to znaczy że można pracować i Zus może zażądać całą kasę którą wypłacił wstecz. Tak mi koleżanka odpisała. Ale może są jakieś odstępstwa od normy. Tego nie wiem.

Hey, witam rano. Moi jak zwykle oddelegowani a ja leżę. Wczoraj mój mąż miał rwanego zęba i ma aż 7 szwów. Na szczęście nie spuchł więc poszedł do pracy. Ja znów będę czekać aż teściowa wstanie ale dzisiaj myślę, że krócej. Nie będę taka miła :)

Megami jak tam u Was z choróbskami?

Alecta dziś wszystkie dzieci zawiezione do przedszkola?

Agulqa jaj tam pierwsza samotna nocka?

reklama
Elutka dla dziadkow to jest doslownie symbol, jakies cukierki i ladnie opakowane, lub w tym roku babcie Ł dostaly mydlane rozyczki do kapieli. Jakbym miala wszystkim wielkie,prezenty crobic to bym zbankrytowala. Wole wieksza kase poswiecic na Ł czy mojego mlodego niz na dziadkow ;-) w tym roku planuje upiec ciasteczka lub pierniczki i to dac jako prezent.

U mnie w domu na mikolaja tez zawsze jak cos bylo to symbolicznie. Czyt kalendarz adwentowy, lub jakies swiateczne slodycze.

Bada ja uwazam ze jako wnukowie nie musimy robic wielkicj prezentow. Przeciez kazdy dziadek czy babcia ma tez swoje dzieci. Z reszta u mnie w domu n8gdy nie bylo na zasadzie zastaw sie a postaw sie. Raczej chodzilo w swietach o mily gest i symbol. Dlatego np moja babcia czy mama najbardziej ciesza sie jak dostana cos zrobionego przeze mnie. Czesto tez daje babci z okazji roznych swiat zdjecie w ramce. Mysle ze to tez mily prezent i ona najbardziej z tego sie cieszy. Zawsze bylam jej wnusia i miqla mnie obok a jak aie wyprowadzilam to chociaz na zdjecia moze popatrzec

Aza szybko zlecialo ;-) zasnelam ok 22 bo mi sie mam talent ladowac na tablecie nie chcial. Tyle ze w nocy jakos duzo miejsca w lozku mialam. Ale dzis juz Ł wraca wiec jest ok.

A zapomnialam sie pochwalic ze we wtorek bylismy w bodzio i kupilismy stol i krzesla do salonu. (Niestety na raty, ale sa zupelnie 0%. Inaczej bysmy nie wzieli) Jutro rano maja nam przywiezc :-)

Do góry