reklama
Dobry dzień.
Mam nadzieje, ze będzie dziś moja wizyta bo się zdenerwowuje!!!!!!!!!!
Matko wczoraj znów mnie czysciło :/ a dziś mi się w brzuchu kotłuje i mam straszne gazy :/
Gabi lody? Co z lodami nie tak? Podvwarunkiem ze nie zjesz takich które się roztopily i na nowo były zamrożone to salmonella nie grozi ja będę robiła w tym roku lody juz się nie mogę doczekać
Żelka ja wczoraj siedziałam na ogrodzie i nóżki prażyłam i juz nie są takie białe
alecta wytrwałości do niedzieli wysyłam
Ok pora iść coś zjeść a kupiłam pyyyszne bułeczki (takie jak za dzieciaka były) i wędlinkę
Mam nadzieje, ze będzie dziś moja wizyta bo się zdenerwowuje!!!!!!!!!!
Matko wczoraj znów mnie czysciło :/ a dziś mi się w brzuchu kotłuje i mam straszne gazy :/
Gabi lody? Co z lodami nie tak? Podvwarunkiem ze nie zjesz takich które się roztopily i na nowo były zamrożone to salmonella nie grozi ja będę robiła w tym roku lody juz się nie mogę doczekać
Żelka ja wczoraj siedziałam na ogrodzie i nóżki prażyłam i juz nie są takie białe
alecta wytrwałości do niedzieli wysyłam
Ok pora iść coś zjeść a kupiłam pyyyszne bułeczki (takie jak za dzieciaka były) i wędlinkę
Żelka
Fanka BB :)
Powiem Wam że Fasola moja dba o swa mamusie. Odrzucilo mnie od fastfoodow. Gdzie w pierwszej ciazy moglam jesc kebaby pizze i inne wynalazki... tak teraz choruje Maz wczoraj zamowil wielgachna pizze, zjadlam dwa kawalki i wyladowalam w kibelku. Musial cala sam zjesc
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Żelka, ja w pierwszej ciąży mogłam zamieszkać w McDonald'sie i KFC Nigdy nie było mi dość Ale teraz od zeszłego lipca i tak ograniczyłam wszystkie niezdrowe żarcia, więc pizze, kebabki i tym podobne nie robią na mnie wrażenia wcale ;-) Oby tak zostało!
TRZYMAM KCIUKI ZA WIZYTY!!!
TRZYMAM KCIUKI ZA WIZYTY!!!
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Dzień dobry
Doggi widzę, że podobnie się męczymy... u mnie też gazy, brzuch męczy, w dodatku mam taki ucisk w brzuchu dziwny, normalnie jak w końcówce ciąży, ohyda... okropne uczucie... i jeszcze ścisk w przełyku
Mi z fast foodami nie po drodze jakoś, raz na ruski rok coś tam zdarza nam się kupić.
Trzymam kciuki za wizyty. Mam nadzieję, że klamki nie pocałuję
Doggi widzę, że podobnie się męczymy... u mnie też gazy, brzuch męczy, w dodatku mam taki ucisk w brzuchu dziwny, normalnie jak w końcówce ciąży, ohyda... okropne uczucie... i jeszcze ścisk w przełyku
Mi z fast foodami nie po drodze jakoś, raz na ruski rok coś tam zdarza nam się kupić.
Trzymam kciuki za wizyty. Mam nadzieję, że klamki nie pocałuję
reklama
Filipiamama
Fanka BB :)
Witam dziewczęta
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Jeju, jak ja bym się poopalała, ale w bloku w centrum miasta tak trochę nie mam jak, ale już zapowiedziałam mężowi, że jutro udajemy się na plażing. Co z tego, że będę świecić bladym cielskiem, jakoś przecież trzeba zacząć
Kebabów nigdy nie lubiła, a w ciąży z Filipem dostałam korby na ich punkcie. Swoją drogą, dużo wtedy pracowałam, nie było czasu na zdrowe gotowanie, a człowiek głodny zjadał i te kebaby. Mąż był w siódmym niebie, bo on lubi
Za to pizzę lubiłam, jedliśmy co piątek, a teraz nie mogę patrzeć.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Jeju, jak ja bym się poopalała, ale w bloku w centrum miasta tak trochę nie mam jak, ale już zapowiedziałam mężowi, że jutro udajemy się na plażing. Co z tego, że będę świecić bladym cielskiem, jakoś przecież trzeba zacząć
Kebabów nigdy nie lubiła, a w ciąży z Filipem dostałam korby na ich punkcie. Swoją drogą, dużo wtedy pracowałam, nie było czasu na zdrowe gotowanie, a człowiek głodny zjadał i te kebaby. Mąż był w siódmym niebie, bo on lubi
Za to pizzę lubiłam, jedliśmy co piątek, a teraz nie mogę patrzeć.