reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

To ja kebabow i pizzy nie lubię raz na sto lat się zdarzy ze coś takiego zjem.
Ja kocham makarony w roznejv postaci uwielbiam, ale ostatnio tylko barszcz i żurek mi w głowie ;)

reklama
Dzień dobry :) Ja dziś zaczęłam dzień troszkę później , z racji zamieszania w biurze wyjątkowo dziś jestem nie od 8 a od 10. W sumie to nawet dobrze, wyspałam sie, przeżyłam szok termiczny w salonie :-) (słońce sie oparło na okna i grzało jaks szalone) odwiedziłam mały ryneczek ( dziś dzień targowy) zakupiłam surfinie, werbeny i jakieś inne krzaki których nazw nie pamiętam ale kolory mi sie podobają :D Teraz siedze sama w biurze i napawam sie ich widokiem ;) moge powiedzieć że weekend zaczyna sie wyśmienicie. Mam nadzieje że u was także prognozy pogody sa super .

A co do jedzenia, do Mcdonalda nigdy mnie nie ciągało, kebab od wielkiego dzwonu. Jedyne co teraz sie zmieniło to smak na sezamki (a nigdy tego nie lubiłam) i świeża pietruszka do wszystkiego ( do pomidorów, do ziemniaków, do surówek, do kanapek, pietruszka z pietruszką ;)

Ostatnia edycja:
Hey,
ja wczoraj wymyśliłam sobie spacer po parku a właściwie latanie za Konradem na rowerze. Byłam 3h i wróciłam ledwo żywa. Ja to potrafię sobie dzień zorganizować :))) Dziś tez chcę wyjść z domu ale do takiego mniejszego parku.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)))

AZA podziwiam za siły ,które masz ja po powrocie z pracy przebieram się w wygodny strój, robie obiad i na tym z grubsza kończy się moja aktywność :-p po powrocie m. z pracy wspólna kawa i do ogrodu,przy czym ja głównie siedzę i patrzę na chłopców a oni dokazują,
Fanką fast foodów też nigdy nie byłam,może po za frytkami :happy:

Hej jak lekarz mowi to chyba nie ma co sie spierac ;) tak mysle sobie. Chociaz ja to w ogole sie nie orientuje w systemie, bo ja w Anglii mieszkam i ja na poerwsza wizyte moge sie dopiero z polozna umowic nie wczesniej niz w 7 tygodniu.... Jest tu jakas mama z uk do pomocy? :)

Ja kebaby uwielbialam, szczegolnie ze mamy znajomego syryjczyka i robi pyszne!! Ale teraz nie moge. Jestem fanka cocacoli, to taka moja kawa, ale teraz tez nie moge. Tylko wode.
My bedziemy rozpoczynac budowe, mam nadzieje juz w czerwcu. Tak mi sie chce ogrodu!!!

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Jestem wróciłam tesciowa użyła magii i o 11 juz u gina byłam :) co i jak napisze w wątku specjalnym ;)

Następna wizyta 13.06

Bada m. widzisz bo ja w tym tygodniu w pracy nie byłam i na całe szczęście bo ja fizycznie robię więc czuję, że mogłabym tam paść. Zastanawiam się czy w poniedziałek nie wziąć na żądanie bo może już mi lekarz da L4 a zawsze to mniej przy ołowiu.

Co do jedzenia to niestety na samą myśl o czymkolwiek mdli mnie... Muszę się zmuszać i jem na siłę.

reklama
Aza też myślę czy gin nie da mi L4 w sumie nie miałabym nic przeciw,gorzej z moją dyrą,bo my w czerwcu mamy wielką,dwudniową imprezę do zorganizowania ( pracuje w Ośrodku Kultury) i nie byłaby zadowolona,gdybym poszła na zwolnienie :rofl2:

Ostatnia edycja:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry