reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Witam południowo :)

Jakoś ostatnio na bakier jestem z czasem i nie umiem nadgonić lektury całego wątku i nie bardzo wiem co się u nas dzieje. Wyszłam dziś z pracy o 11 już i taką miałam ochotę na frytki, że po drodze musiałam skręcić do kfc. A jak kfc to od razu całe centrum handlowe zwiedzone. Za tydzień jedziemy na wakacje także obkupiłam małą, sama chyba jeszcze jutro się przejadę bo też paru rzeczy mi brakuje.

Btw jaki macie sposób na mdłości? chodzę do pracy na 7 rano, muszę dojechać z Tychów do Bielska także wstaję już po 5 i pierwsze dwie godziny to jest koszmar ! Siedzę, patrzę się w monitor i nic nie rozumiem z tego, co mam zrobić :( nie wspominając o tym, że jak koleżanki zaczynają parzyć kawę wydaje mi się że zaraz umrę :/

reklama
Na zwolnienie wybieram sie tak we wrzesniu chyba ;) zanudzilabym sie w domu.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Ewusia mnie też mdli całe do południa i wieczorem także,szczególnie jak jestem głodna lub za dużo piję,ja wcinam miętusy na zmianę z gumami do żucia,trochę pomaga :happy:

witam kochane jak samopoczucie ja umieram w ten upał i jeszcze auto mi padło masakra jakaś trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Filipiamama, niestety w bloku ciężko o opalanie :-( Ja właśnie w ciąży z Antoniną pracowałam w galerii i tam same fastfoody pod ręką, byłam w siódmym niebie :-p

Dziewczyny, nie grzeszcie!!! Ta pogoda jest CUDOWNA! Jezu, jak dla mnie to mogłoby tak być do samego listopada, nie cierpię zimna i deszczu :no:

Ja już po wizycie. Pani dr wydaje się być ok.

Nie lubię upałów, ale zdecydowanie wolę to, niż deszcz i zimno.
Jestem wykończona. Jutro maja być burze i silny wiatr. Głowa mi pęka, chyba pójdę dziś spać równo z dziećmi :p

reklama
Megami gratuluje :-) fajnie ,że fasolka ma się dobrze,a Ty zadowolona z ginki,:happy: ja też nie zabardzo toleruje te upały,ale jak piszesz lepsze to niż ciągły deszcz :-p

Do góry