reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Tez mam taptalk a wiec moge czesciej zagladac ;) z lozeczka nawet.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Ja w sumie głównie z tapatalk korzystam, bo z laptopa rzadko korzystam, a w pracy nie chcę żeby inni podgladali co piszę ;-)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Acha termin mam wstepnie na 15.01, zobaczymy co wyjdzie na usg.

witam i melduje sie zdrowa jak narazie ale mega zmeczona ...alez bym sobie poszla teraz na urlop juz mam dosc dniowki ,nocki i tak na zmiane a na jutro chcieli mnie wrzucic na rano i na noc ...yyy nie zgodzilam sie absolutnie za zadne pieniadze ktore mi oferowali....trzymam kciuki za wizyty ...ja was czytam i czytam tylko pozniej nie paamietam co mialam pisac...a pic nie pije wogole bo nie lubie,a teraz moze cie mnie ......... bo pale znaczy chyba palilam bo 2 dzien juz nie pale ale nawet nie z wlasnej woli a samo mnie odrzucilo...wiec fajnie by bylo gdyby to nie wrocilo....co do wizyty jak juz wspominalam mam w ta niedziele czyli 25.05.2014...a co do imion to chłopak bedzie Natan i to jest pewne ..a dziewczynka jest problem jak mi sie podobaja to mojemu S nie i na odwrot jak on cos wymysli to glowa peka .. mi sie podobaja Antonina,Cornelia,Iga,Ida..albo Ola,Ala

Maya31 ja w pierwszej ciazy mialam dramat... palilam 10 lat i wcale mnie nie odrzucilo. Alez ja sie omeczylam walczac o silna wole. Ale za to od tamtej pory nie pale juz wcale ;) wrecz teraz nie moge zniesc smrodu.
Co do imion na chlopaka nie mamy weny. Dziewcze to Alicja napewno!
Ale pewnie bedzie chlopak, wiec bede dumac nad imieniem ;)

Ostatnia edycja:
Jutro poluję na truskawki i zrobię ciasto z czekoladową kruszonką! Już mam ślinotok!

Ja fajki zawsze lubiłam i nadal przy imprezie do piwa zapalę jedną czy dwie (w sensie przed ciążą :-p), ale na co dzień absolutnie nie i smród palonych przez kogoś fajek doprowadza mnie do szału... A oboje rodzice palą w domu na górze...

ja przed ciążą popalałam, szczególnie jak sie zrobiło cieplej :) i właśnie po papierosie, podczas którego dziwnie się poczułam stwierdziłam, że zrobię test :p i był pozytywny :)
co do alko tez jestem zdecydowana przeciwniczką picia w ciąży, nawet w najmniejszych ilościach :)
choć normalnie lubie winko, czerwone, lampeczkę wieczorem, tak teraz wiem, że nie tknę :D

a co myślicie o "alkoholach" bezalkoholowych? większość z Was była już w ciąży, piłyście je?

aa i powiedzcie mi, czy w ciąży można jeść lody?

Ostatnia edycja:
Gabi ja nie piłam ale jak wspomniałam wcześniej ja nie przepadam za alko ale moja koleżanka jak była w ciąży piła Leszka bezalkoholowe bo lubi piwko bardzo i mówiła ze latem lubiła sobie przy grillu "piwko" popijać :) podkreślam bezalkoholowe :)

reklama
problem w tym ze ja palilam bo lubialam palic a czemu nie mam pojecia..a najlepsze w tym jest to ze smrodu papierosow nie tolerowalam nigdy w domu nigdy nie palilam zawsze wychodzilam na zewnatrz i kiedy byla potrzeba rzucic palenie rzucalam a kiedy juz moglam palic znow wracalam do palenia..teraz mnie odrzucilo i dobrze ale obawiam sie ze moj S teraz mnie nie zniesie bo on pali a ja bede go czula sto razy mocniej czego nie lubie oj bede gonic hehe,co do alc bezalc to nie wiem nigdy nie pilam ogolnie ja lubie pic herbatki roznego rodzaju,soki,malo pije kawe a jak juz to rozpuszczalna z mlekiem a teraz i nawet takiej...apetytu nie mam i sie zmuszam po troszku kilka razy dziennie ale wlasnie koczy sie to tak ze mam bliskie spotkanie z muszla a w szczegolnosci jakis czas po wzieciu witamin...wlasnie skonczylam poprzedniego posta i bylam zaliczyc toalete znow ciut lzej ale pewnie nie na dlugo...imie Alicja bardzo ladne my szukamy czegos z czym maluch nie bedzie mial problemu w Uk my tu napewno zostajemy zreszta jestesmy tu 9 lat...to juz do Pl nie ma do czego wracac ..tu kupilismy dom tu dzieci chodza do szkoly ..obie maja imie z ktorym nie maja problemu ...no i takiego szukamy :)

Do góry