reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
dziewczyny jest 2.30 w nocy a ja z bólu nie zmrużyłam oka mało tego nie mogę ani leżeć ani siedzieć.masakra padamz nóg bo mogę tylko stać. ile mozna od 12 w południe. mysłałam że przejdzie a tu nic. rano o 8 dzwonie do ginekologa co mam robic.

zazdroszcze snu :-(

Kurcze nic nie przechpdzi a wrecz odwrotnie jest coraz gorzej. do tego zaczyna boleć mnie podbrzusze to pewnie od stania i chodzenia cała noc.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Karpanna- wspolczuje nocki:(

Zresztą u mnie też było nieciekawie. Padam ze zmęczenia, dzieciaki odstawie na autobus i idę nyny.
Ja takie historie też opuszczam, unikam czytania, a przez te wasze wczorajsze opowieści miałam okropny sen. Proszę nie piszcie już takich historii. Ja wiem, ze one są i też mam znajomych, których to spotkało, ale...wolę nie czytać, nie słuchać. Za szybko się wkrecam.

Ja też witam się z rana. Bąbel zgotował mi pobudkę. Tak się wierci w brzuchu, że jestem aż przerażona. Nigdy tak nie miała. Nawet mąż po przyłożeniu ręki czuł ruch za ruchem. Może mała się obraca. Coś niesamowitego :)

Ja też unikam takich historii, bo w ciąży to ja zaraz rycze.

Co do książek to ja uwielbiam.
Jak się do jakiejś dorwe i mnie zaciekawi to mogę cały dzień się od niej nie odrywać.

Tymko mi coś dzisiaj w cycolowatym nastroju wstał.
Wczoraj ładnie wszedł do sali, a ciekawe jak będzie dzisiaj.

agulqa, ja to lewatywę robię sposobem babci - gruszka, ciepła woda i odrobina mydła ;-)

sprite, nam tak lodówka śmierdziała w wynajmowanym mieszkaniu, ale że mieszkaliśmy tylko miesiąc, a chłodziła się głównie wódka, to przeżyliśmy :-p

Doggi, dlatego właśnie ja nie czytam takich historii :no: Nie raz już pisałam, że w pierwszej ciąży mniej się "denerwowałam", bo do forum dołączyłam w 7 miesiącu ciąży i już były same dobre wiadomości, a tu jestem od początku i jak czytam złe wieści, to od razu przeżywam :no:

LayDeeK, popieram :tak: Ja może i zostanę posądzona o egoizm, ale staram się, żeby mnie takie historyjki nie ruszały, po co mam się stresować i denerwować ja i Gutek :tak:

AZA, czekamy na Ciebie :-D

Mnie się wczoraj wieczorem Gutek tak rzucał, że aż się śmiałam, jak sobie wyobrażałam, co on tam musi wyczyniać :-D

Boże, jak żyć w taką pogodę :wściekła/y:

agulqa_b - nie mam nic. leżenie na boku nic nie daje dretwieja mi nogi już nie wiem co robic spalam 10 minut. od 8 bede atakowac ginekologa telefonem i mam nadzieje ze cos mi podpowie co jest bezpieczne. czytalam o posterisanie i jest napisane ze jest nie wskazany w ciazy wiec sama nie wiem

miłego dnia :happy:w tą paskudną pogodę
o dziewczynie z Grudniówek czytałam od początku jej przykrej historii,bo zaglądam tam czasem,mam tam koleżankę ze staraczek,ale wam nie pisałam bo po co? nic przyjemnego

nie mam zaparć,ani hemoroidów ,więc nie pomogę w żaden sposób

reklama
Hey,
mały oddelegowany do przedszkola a ja dziś muszę ogarnąć ten bajzel w domu. Wszystko odkładam na potem ii mam teraz efekt lawinowy. Mi coś ostatnio brzuch przestał rosnąć, tez tak macie? Dzidzia się rusza więc ok ale brzuch jaki był taki jest.

Jezyk gdzie Twoi chłopcy jadą bo wiesz, nie nadrobię :))))

Karpanna bidulko, jesteś pewna, że to hemoroidy? Dziwnie, że aż tak Cię bolą, może to jakieś zapalenie.

Agulqa ja znów mam odwrotność zatwardzenia hehe... Jednak to pewnie dlatego, że cały czas jadę na sokach pomarańczowych. Jak tam Wasze remonty?

Do góry