reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Młodszemu aktualnie bioaronC, przez dwa tygodnie, nawet jak choroba u starszego sie skończy. Starszemu witamineC. Poza tym pijemy dużo soków np.z czarnego bzu, malin itp. Teściowa robi i mamy tego ogrom!

Jezyk, yggam, sprite dzieki :-) to w sumie z czystej ciekawosci ale dobrze wiedziec :-)
Yggam oj tak, ja od 6tc juz, chociaz w plamach bylo imaczej... czasem na glowe dostaje, ale kolezanka co ma poltorarocznego zawsze powtarza ze mam korzystac bo z maluchem ciezko ;-)

Susel mmie tez rzadko choroby lapia. Wczoraj wzielam 4wit c, dzisiaj jak nowy bog ;-)

Nulini mi tez sie marzy, ale tez prosic nie bede. Z reszta moja sis ostatnio bardzo dziala mi na nerwy...

Doggi zazdroszcze babyshower! I ja gez kopiuje ;-)

Mojemu mlodemu lekarz na alergie zalecil inhalacje
My chyba tez zakupimy, jak mozecie wstawcie te linki z inhalatorami do zakupowego bo sis zagubia a ja dzis nke mam juz sil przejrzec :-( wiem ze to jakis wydatek ale na pewno sie przyda, a mlodemu nie wezmiemy bo on musi 2razy dziennie miec inhalacje

Ja juz u mamusi od x h ;-) mlody mial urodzinu w megahitku (taki plac zabaw dla dzieciakow z roznymi atrakcjami). Okolo 10ciu osmiolatkow dracych sie jedno przez drugie mnie wykonczylo. Posiddzielismy z Ł do 18 zeby mama sama nie byla, pozniej przyszly mamy innych dzieci i ucieklismy do znajimych. Maja 1,5 rocznego Janka. Maly pulpecik byl, teraz sie ladnie wyciagnal. Przychodzil do mnie i prosil zeby ciocia czytala baje wiec czytalismy ;-) zdecydowanie bardzidj mi pasowal niz te dzieciaki od mlodego. A Ł mowi ze jeden z nich walnal tekstem "kocham cie jak kur** na ulicy". I ja sie pytam skad to dziecko zna takie teksty?!

Padam juz, jutro przegladanie rzeczy dla Roberta mnke czeka hihi :-)

Dobrej nocki i zdrowoa wszystkim

Nie mogę spać...
Wczoraj po seksie z M poszłam się umyć. Udrapnęłam się głupia w szyjkę bo chciałam koniecznie "dobrze" się podmyć i poleciała krew :szok:
Nie martwiłabym się tak, bo wiem że po drapnięciu szyjki mogę krwawić, ale były też 2 skrzepy. Ogólnie czuję się dobrze, brzuch mnie nie boli...ale się martwię

Ewi82. Ja też .sie męczę z hemoroidami. Wyszly mi podcxas 1porodu i tak mi juz towarzysza. Aż stracg pomyslec co bedzie po 3. Teraz narazie nie stosuje nic, jakos wytrzymuję. Dbam tylko aby bylo tam czysto i sucho bo to podstawa. Po 2 porodzie lekarz na obchodzie przepisal mi tabletki i onezdzialaly cuda. Po tygo:-) dniu mialam spokoj z nimi.
Z zatok schodzi mi w gard ledwo gadam taka mam chrype no i ten ból. Co to moze byc???
Takie infekcje sa niebezpieczne dla dziecka? Do lekarza moge isc dopiero w poniedziałek popoludniu.

McPearl wydaje mi się, że to po drapnięciu, ale możesz zawsze zadzwonić do gina i zapytać.
Jak pojedziesz na IP to pewnie Cie zostawią na obserwacje.
A teraz jest już ok?

Ewi ja z hemoroidami nie pomogę, na szczęście, nigdy nie miałam z nimi do czynienia.

Dzisiaj lepiej do mnie nie podchodzić, bo kogoś zabije.
Nocke miałam tragiczną.
Dzieciaki latały po całym łóżku więc co chwila się budziłam, a jakby tego było mało to oni już o 6:40 byli wyspani...
Jeszcze miałam sen, że Tymon z balkonu spadł, bo chciał smoczek sięgnąć...
Od rana jęczą mi nad uchem, burdel robią w chałupie i zaraz mnie szlag trafi i zabawki, które są u mnie w pokoju wylądują w koszu.
Już powiedziałam Ł, że na następną służbę idzie z nimi.

Witam sobotnio.
Dopiero wstalam!! Co prawda chłopcy już od 6.30 buszuja, ale mnie nie budzą. Sobota to jedyny dzień kiedy mogę jeszcze pospać:)

reklama
agulqa, ja też wolę małe dzieci od rozwrzeszczanej hałastry :-D

McPearl, no już nie masz gdzie łap pchać? :-D Jak dzisiaj krwawienie?

alecta, witaj w klubie :dry: Młoda dzisiaj o 7 już była wyspana, do tego leje i nie mamy samochodu :wściekła/y:

jeżyk, czy Sinupret w kroplach pomoże na katar zatokowy? Młodej gluty siedzą tak głęboko, że nie jest w stanie ich wysmarkać, cały czas mówi przez nos, a Nasivin na to nie działa :no:

Do góry