reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

McPearl to dobrze, że krwawienie ustało - podrażniłaś i to na pewno stąd.

Ja nie miałam aż takiego powodu do zmartwienia ale też się mocno zestresowałam wczoraj wieczorem :-(zauważyłam na wkładce śluz podbarwiony na pomarańczowo, pierwszy raz w ciąży, a nigdzie nie grzebałam, seksu nie było, samo wypłynęło. No i w nocy miałam stresy, ale ja to panikuję przy byle czym. Bo skojarzyło mi się z czopem śluzowym z szyjki. Myślicie, że się martwić czy niekoniecznie? Wizytę mam we wtorek czyli już niedługo. Zawsze coś :confused:

reklama
jeżyk na razie ok, ja prawdopodobnie wyolbrzymiam, ale jak się coś dzieje podejrzanego to dostaję czarnych myśli, chociaż staram się z tym walczyć. Na razie postanowiłam, że będę więcej leżeć i odpoczywać, mniej chodzić. Nie no, czop śluzowy to nie był na pewno, ale mi się skojarzył z nim ten pomarańczowy kolor śluzu... Ciekawa jestem, czy szyjka nadal ok... Żywej krwi nie było.

Alecta obiadek mniam mniam tym bardziej kluchy, nigdy nie zamienię kluseczki na figurę laseczki ;)

Karpanna mnie nie pobijesz ja mam ciągle coś, a Stachu ponoć ma się dobrze, po prostu lekarz mówi ze w ciąży organizm robi wszystko by chronić dziecko i my o nasze zdrowie schodzi na dalszy plan. Odkrywamy drugoplanową rolę :p

Emilchen ja mam tak często i ostatnio w ogóle nawał tego śluzu i to takiego w kupie jakby mini cxopy i dr powiedział ze to nic złego ze tak niektóre kobiety mają, a jsk tylko lekko zabarwione na inny kolor to jakaś mikrożyłka mogła peknąć i to stąd
I czop to czop tak jak jezyk pisze jak odejdzie to nie bedxie wątpliwości że to jest to.

Emilchen mi hak czop wyskoczył to nie był niczym zabarwiony wiec wiesz ;)

Ostatnia edycja:
dziewczęta zdrowiejcie,bo boję się zaglądać,żeby się nie zarazić ;-) dużo zdrówka dla wszystkich

emilchen Ty wczoraj z tym czopem,a mnie się zdawało,ze wody mi odchodzą,byłam na spacerze z Alicją i jak mi nie poleci "coś wodnego" to myślałam,że zejdę ,na szczęście to raczej nie to ,bo jednorazowo w pon. mam gina i mu o tym powiem niech sprawdza co ?może jakaś infekcja

Bada wiesz, kilka rozwiązań albo nietrzymanie moczu albo śluz, ja przy oli normalnie nosiłam wkładki czasem podpaski bo tak ze mnie leciało i bałam się ze wody mi się sączą ale gin powiedziała ze to śluz niegodziwy :/

też myślę,że śluz Doggi ,mocz na pewno nie,bo po pierwsze brzydko by pachniała bielizna ,to było wodne,bezbarwne,aż lekko jeansy były mokre,mam nadzieję,ze to nic takiego ale stres był :tak:

reklama
Karpanna rozwaliłaś mnie totalnie ;-)
Mi na szczęście się to jeszcze nigdy nie zdarzyło, ale mojej koleżance często i to co gorsza w miejscach publicznych

Do góry