reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja tak samo jak bada.

Kregoslup zraz mi peknie. rrobie dzis za sekretarke Ł i musze wszytkie dokumenty klientow poskanowac i wyslac do prawnika zeby zaczal ogarniac temat.

Doggi, a mnie przepowiadałaś drugą córkę :-p Ja energii mam dużo, a nie mam gdzie jej rozładować :-( Na rower mi się chce, to zimno i leje :-( A na poczcie to faktycznie macie super!

alecta, ja tak miałam z Calibrą, pod głupi krawężnik podjechać było ciężko, bo takie niskie zawieszenie...

kasiekz, u mnie mąż jest od obijania samochodu, a później mnie wstyd, bo ludzie patrzą, że baba za kółkiem to auto poobijane... :crazy:

bada, u mnie i tańce i śpiewy i spineczki i gumeczki i piłka i samochody i lego, wszystkiego po równo, ale kładziemy na to z mężem "nacisk", żeby dziecko nie miało tylko zainteresowań konkretnych dla danej płci ;-)

Nulini no wiem potem mi się zmieniło ze chłopiec potem znów ze dziewczynka mam mieszane uczucia do płci u ciebie ale jak pisałaś na wizytowym będzie chłop jak dąb wiec moje wciąż mieszane uczucie musi ustąpić chlopcowi :p

U Agulqa_b np strasznie mocno czuje dziewczynkę tak serio serio i do tej pory nie wierzę że będzie chłopiec :p

O tym, że lekarz postanowił chorować w czasie mojego połówkowego już pisałam w odpowiednim wątku.

Za to w nocy nie spałam prawie, bo Dominika jest "chora na katar" co oczywiście oznacza, że całą noc jej się zapychał nos, chciało się pić, bo buzią oddychała itd. Żeby było weselej to trójki jej wychodzą i miesza paluchem w buzi ciągle.

Kiepski ten dzień. Zaczęło się od pobudki mojego syna o 6:30 bo go kot obudził. W przedszkolu łzy bo była nie ta pani...później mam dzwoni, że babcia zasłabła. Jadę, karetka zabiera babcię, babcia robi do spółki z mamą jak zawsze panikę. Ta się żegna bo ona już tu nie wróci, a druga robi histerię. Staram się ją uspokoić bo z matką to zawsze tak jest, że tylko rabanu narobi. Babcia leży na internie, jest lepiej tyle, że nie było jeszcze lekarza. Mąż do mnie dzwoni, że będzie musiał zacząć dojeżdżać do pracy bo od kumpla musi się wyprowadzić. Zimą będzie ciężko codziennie przed 5 wstawać i jechać 70 km. Zły dzień, oj zły dzień. Jeszcze mnie plecy bolą że hej

Nulini my mamy starca juz od kupna gdzie niegdzie zaedzewialego i obitego ale mam to gdzies, Ł powiedzial ze kupi mi kiedys audi q7 :p

Doggi lekarz powiedzial ze prawdopodobnie, ja siusiaka nie widzoalam wiec jak na polowkowym nie pokaze to prxy porodzie sie dowiem :p

Tasia wspolczuje nocy, ale ja tex kiepsko spalam. Chociaz na pewno takich akcji jak Ty nie mialam

Mcpearl ojjj nieciekawie... a kobitki panikary widze. Ł ciocia jak w szpitalu lezala to jej siostra jzu byla spakowana na pogrzeb bo na pewno nie przezyje.ca stafuszka wyszla ze szpitala i ma sie dobrze. A z kolega moze jeszcze sie dogada?

Wczotaj kolezanka z pracy urodzila. 2tyg po termjnie. Lekarze zle obliczyli mase bobasa i chlopa 4700g urodzila przez sn... zabilabym chyba gnoi

Doggi, to wypieraj tę dziewczynkę, bo ja chcę się obyć z siurkiem :-D

Tasia, nie cierpię kataru u dziecka :-:)-:)-(

McPearl, czytając o Twojej mamie i babci mam przed oczami moje. Co prawda babcia trzeźwo myśli, jak na lekarza przystało, ale mama to taka panikara, że czasem aż się chce w łeb trzepnąć, żeby się opamiętała :baffled: Zdrówka dla babci i żeby końcówka dnia była lepsza!!!

Agulqa_b jak mnie to wkurza wymyślają sobie ze di 2tyg po terminie jak nie rodzisz jest ok dopiero jak przekroczysz dwa tyg to coś z tym robią z czego np u mnie ola prawieiesiac była przenoszona bo źle policzyli a trzymali się usg a Ola maluszek była i same kłopoty kurde z tym rdzeniem a twoja koleżanka biedna takiego giganta rodziła

reklama
agulqua, niestety mój M sie z kumplem nie dogada bo ta jego też jest w ciąży i chcą razem zamieszkać.
Nulini, no niestety tak to już jest. To nie pierwszy raz. Już babcia miała umierać 2 lata temu i matka też wtedy siała zamęt, że się nawet nie pożegnała z nią, a babcia jak żyje tak żyje.

Do góry