reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Witam z rana

Powiem wam ze nic tylko na poczcie się zatrudnić w zgc te dupy siedzą nic nie robią kawkę piją i fochy strzelają zza okienka a godziny pracy od 10.30-15.... Co u moich rodziców od 8-18. Zgorzrlec- wylegarnia zła i leserów!

Nulini ja wracając z tej zakichanej poczty trzy razy się zatrxymywalam bo juz nie miałam siły i gdzie ta energia w 2 trymestrze ja pytam?!

Alecta moja śpiewaczka nie będzie już fałszuje ale tańczy naprawdę super :)

Agulqa_b szybko pójdzie a dzięki temu że remont czyli zaprzatanue tym myśli to się nie obejrzysz i zaczniesz rodzic :)

Femme od początku dziewczynka mi się z tobą kojarzy :)

Jezyk no dookoła nic nie ma bo zgorzelec największy z tych okolicznych dziur :/ bo taki mały nie jest ma około 40tys mieszkańców ale bieda straszna kino np mamy dopiero od roku a tak trzeba było do Legnicy 90km jechać :/
A kompotu nie żałują jej po prostu lepiej smakuje cudze :p i ona straszna jest przez cały dzień wypija w domu 1,5l wody, herbatki, kawki inki, i inne soczki jakby na ciągłym kacu była :p

Indi czekamy na wieści :)

Bada jesteś w ciąży roztargnienie rzecz normalna :p dobrze ze suń trzyma rękę na pulsie :)

Alecta ja jezdze z rozwalonym od czerwca. Przywalilam w slupek ktory znikąd wyrósł w drodze:) Nie ma komu zrobic, maz przykrecil na wkręta i tak sie trzyma-do czasu:)

Agulqa gratki mieszkanka:)

U mnie jednak niania na 4godz.do czasu drzemki cory, wiec leze:)

Bada.m z czesaniem u nas kiepsko ola tylko rozpuszczone włosy chce nosić zeny było widać jakie długie i codziennie rano afera jak jej warkocza robie do przedszkola "a Fiona nie musiiec warkocza" tylko Fiona ma połowę krótsze włosy niż ola :/ ech fajnie jest z tymi tańcami i spiewami ale tak czesanie, ubieranie itp to Mały kłopot :/

Kasiekz, a żebym ja chociaż w coś uderzyła...
Cofałam pod blokiem i zjeżdżałam z niskiego krawężnika, a że brava srava jest niska to mi zderzak zahaczył o mini dziurkę w krawężniku i poszeeeedł...
Teraz zwisa z jednej strony prowizorycznie związany kablem od ładowarki samochodowej:wściekła/y:

Jeszcze mąż mnie wkurza.
Mówiłam mu już dawno żeby sobie wszędzie adres korespondencyjny pozmieniał to problem ma i teraz przyszedł jakiś list z banku coś, że rata kredytu jest niższa niż w momencie podpisania umowy, ale że to przyszło do jego dziadków to co mu babcia wytłumaczy przez telefon jak ona sama nie wie o co w tym chodzi :/

kasiekZ- a gdzie Twoja chodzi na tańce? Ja zapisałam Ninę do domu kultury zachód na Nowym Dworze na edukację taneczną, zaczynają w połowie września. Chcę ją też zapisać na jakieś zajęcia artystyczne bo Nina uwielbia rysować, malować, wycinać itp. Ostatnio całymi godzinami siedzi przy biurku i robi jakieś wycinanki:-)
Nina nie dawała się mi czesać dlatego ma krótkie włosy już od ponad roku. A ciocie w żłobku mogły jej wianki nawet plec na głowie...
Dzisiaj rano już nie było tak wesoło przy wejściu, trochę marudziła i tuliła się do mnie... jutro chyba pozwolę wziąć jej ukochany kocyk, może to ją przekona.

Hej

U mnie ciężka noc, bo męża nie ma i wzięłam sobie mamę na noc (m.in. dlatego, że nie mogę się przemóc sama z zastrzykami rano...), no i coś nas obudziło w srodku nocy - jakiś głośny dziwny dźwięk, jakby ktoś majstrował przy roletach... musiałyśmy obejść cały dom, potem nie mogłam spać a jak już zasnęłam to śniło mi się, że nas okradli :-( więc z przejęcia się znowu obudziłam...

Mam pytanie odnośnie tego rafaello Nulini - jeśli mam paczkę wiórków 200 g to liczy się jako podwójna czy drugą taką samą dokupić?? Bo w przepisie mamy, że dwie.

reklama
Jezyk, femme, indi, kasiek dzieki :-) sama bardzo sie ciesze, dzis juz bylam w enea podpisac na mnie i Ł umowe, i w mieszkaniu pomierzyc dokladnie wszystkie pokoje :-)

Alecta wspolczuje!

Kasiek rozwalilas mnie :-) mi tez czase cos wyrasta z nikad ;-)

Doggi na to licze ze dzieki remontowi szybko czas zleci ojjj tak :-)

Do góry