reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

reklama
Witam z rana

Powiem wam ze nic tylko na poczcie się zatrudnić w zgc te dupy siedzą nic nie robią kawkę piją i fochy strzelają zza okienka a godziny pracy od 10.30-15.... Co u moich rodziców od 8-18. Zgorzrlec- wylegarnia zła i leserów!

Nulini ja wracając z tej zakichanej poczty trzy razy się zatrxymywalam bo juz nie miałam siły i gdzie ta energia w 2 trymestrze ja pytam?!

Alecta moja śpiewaczka nie będzie już fałszuje ale tańczy naprawdę super :)

Agulqa_b szybko pójdzie a dzięki temu że remont czyli zaprzatanue tym myśli to się nie obejrzysz i zaczniesz rodzic :)

Femme od początku dziewczynka mi się z tobą kojarzy :)

Jezyk no dookoła nic nie ma bo zgorzelec największy z tych okolicznych dziur :/ bo taki mały nie jest ma około 40tys mieszkańców ale bieda straszna kino np mamy dopiero od roku a tak trzeba było do Legnicy 90km jechać :/
A kompotu nie żałują jej po prostu lepiej smakuje cudze :p i ona straszna jest przez cały dzień wypija w domu 1,5l wody, herbatki, kawki inki, i inne soczki jakby na ciągłym kacu była :p

Indi czekamy na wieści :)

Bada jesteś w ciąży roztargnienie rzecz normalna :p dobrze ze suń trzyma rękę na pulsie :)

Alecta ja jezdze z rozwalonym od czerwca. Przywalilam w slupek ktory znikąd wyrósł w drodze:) Nie ma komu zrobic, maz przykrecil na wkręta i tak sie trzyma-do czasu:)

Agulqa gratki mieszkanka:)

U mnie jednak niania na 4godz.do czasu drzemki cory, wiec leze:)

Bada.m z czesaniem u nas kiepsko ola tylko rozpuszczone włosy chce nosić zeny było widać jakie długie i codziennie rano afera jak jej warkocza robie do przedszkola "a Fiona nie musiiec warkocza" tylko Fiona ma połowę krótsze włosy niż ola :/ ech fajnie jest z tymi tańcami i spiewami ale tak czesanie, ubieranie itp to Mały kłopot :/

Kasiekz, a żebym ja chociaż w coś uderzyła...
Cofałam pod blokiem i zjeżdżałam z niskiego krawężnika, a że brava srava jest niska to mi zderzak zahaczył o mini dziurkę w krawężniku i poszeeeedł...
Teraz zwisa z jednej strony prowizorycznie związany kablem od ładowarki samochodowej:wściekła/y:

Jeszcze mąż mnie wkurza.
Mówiłam mu już dawno żeby sobie wszędzie adres korespondencyjny pozmieniał to problem ma i teraz przyszedł jakiś list z banku coś, że rata kredytu jest niższa niż w momencie podpisania umowy, ale że to przyszło do jego dziadków to co mu babcia wytłumaczy przez telefon jak ona sama nie wie o co w tym chodzi :/

kasiekZ- a gdzie Twoja chodzi na tańce? Ja zapisałam Ninę do domu kultury zachód na Nowym Dworze na edukację taneczną, zaczynają w połowie września. Chcę ją też zapisać na jakieś zajęcia artystyczne bo Nina uwielbia rysować, malować, wycinać itp. Ostatnio całymi godzinami siedzi przy biurku i robi jakieś wycinanki:-)
Nina nie dawała się mi czesać dlatego ma krótkie włosy już od ponad roku. A ciocie w żłobku mogły jej wianki nawet plec na głowie...
Dzisiaj rano już nie było tak wesoło przy wejściu, trochę marudziła i tuliła się do mnie... jutro chyba pozwolę wziąć jej ukochany kocyk, może to ją przekona.

Hej

U mnie ciężka noc, bo męża nie ma i wzięłam sobie mamę na noc (m.in. dlatego, że nie mogę się przemóc sama z zastrzykami rano...), no i coś nas obudziło w srodku nocy - jakiś głośny dziwny dźwięk, jakby ktoś majstrował przy roletach... musiałyśmy obejść cały dom, potem nie mogłam spać a jak już zasnęłam to śniło mi się, że nas okradli :-( więc z przejęcia się znowu obudziłam...

Mam pytanie odnośnie tego rafaello Nulini - jeśli mam paczkę wiórków 200 g to liczy się jako podwójna czy drugą taką samą dokupić?? Bo w przepisie mamy, że dwie.

reklama
Jezyk, femme, indi, kasiek dzieki :-) sama bardzo sie ciesze, dzis juz bylam w enea podpisac na mnie i Ł umowe, i w mieszkaniu pomierzyc dokladnie wszystkie pokoje :-)

Alecta wspolczuje!

Kasiek rozwalilas mnie :-) mi tez czase cos wyrasta z nikad ;-)

Doggi na to licze ze dzieki remontowi szybko czas zleci ojjj tak :-)

Do góry