reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

AZA, szefowa póki co wysłała kasę i papiery do ZUSu, ale błędnie wypełnione, ZNÓW :wściekła/y: Dziś niby księgowa wysłała poprawne, zobaczymy :crazy:

agulqa, ja dzisiaj sprintem po galerii latałam, czasu było mało, niestety kondycha mi siada, chociaż poza zadyszką nic mi nie było...

reklama
Agulqa gratuluję własnego M.
Aza, a Tobie zdrowego chłopca :-)
Doggi moja Nikola za to marzy o szkole muzycznej żeby uczyć się śpiewać na mikrofonie ehh.

Tymka będę musiała na jakieś zajęcia zapisać, bo to szatan wcielony.
Ma dosłownie nadmiar energii.
Zastanawiamy się nad karate, o ile będzie go to interesowało.

Jak mi się nie chce wstać.
Dzieciaki już nie śpią więc wypadałoby zacząć się ogarniać.
W ogóle miał być powrót lata, a tak szaro jest za oknem, że szkoda gadać :/

Hej:)

Agulqa, super! No to gratki i powodzenia:)

Alecta, u mnie tez szaro i paskudnie :( a do tego jeszcze kiepska noc miałam :(

Miłego dnia, zmykam do pracy.

Witam z rana. Nie spie od kilku minut, obudzil mnie bol w ledzwiach :-(

Nulini no mi tez najbardziej zadyszka dokucza

Stokrotka, alecta, sprite dziekuje bardzo :-) teraz robota przed nami, mam nadzieje ze zleci ;-)

Alecta u nas mlody ma nadmiar energii i chciwlismy go dac na jakas gimnastyke artystyczna bo ma po dziadku sklonnosci, ale nke ma nic takiego. Zaczal chodzic na pilke nozna i bardzo sie wciagnal a razem z nim tatus ;-)

U nas jesien pelna beba, szaro i deszczowo a dzis musze do enea jechac przepisac na nas liczniki ;-)

Agulqa super ze macie już klucze!!

Doggi jak tak wróżysz to i ja poproszę :-D

Córa na 11:40 do szkoły, mąż ma dzisiaj wolne to pewnie znowu mnie mało będzie :p ale od jutra powinnam juz wpaść w normalny tryb :-)

Dzień dobry, dzieciaki pojechały także mam teraz trochę luzu, więc poleguje:)

Agulqa- gratuluję swojego mieszkanka:)

Doggi- a gdzieś w okolicy nie ma zadnych zajęć? My dojeżdżamy z dzieciakami do innych miejscowosci bo u nas tez nie ma. A najlepsze że każdy gra w innym klubie w innej miejscowosci, ale dajemy radę.
A poza tym dawalabys dziecku do przedszkola pić bo mu kompotu zaluja;) :p

Aza- od jutra ma być ciepło, więc może i humor wróci :)

miłego wtorku :happy2: u nas jak lało tak leje:-p chłopcy w szkole,cisza ,spokój i oczywiście my zakręceni z Mikołajem spakowaliśmy angielski zamiast religii,bo przecież jest poniedziałek :-D co ciekawe Antoś spakował się na wtorek,ale ja i tak nie zajarzyłam

Powodzenia na wizytach,a jest ich tyle,ze cały dzień będę ściskać :-D&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry