reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

AZA, szefowa póki co wysłała kasę i papiery do ZUSu, ale błędnie wypełnione, ZNÓW :wściekła/y: Dziś niby księgowa wysłała poprawne, zobaczymy :crazy:

agulqa, ja dzisiaj sprintem po galerii latałam, czasu było mało, niestety kondycha mi siada, chociaż poza zadyszką nic mi nie było...

reklama
Agulqa gratuluję własnego M.
Aza, a Tobie zdrowego chłopca :-)
Doggi moja Nikola za to marzy o szkole muzycznej żeby uczyć się śpiewać na mikrofonie ehh.

Tymka będę musiała na jakieś zajęcia zapisać, bo to szatan wcielony.
Ma dosłownie nadmiar energii.
Zastanawiamy się nad karate, o ile będzie go to interesowało.

Jak mi się nie chce wstać.
Dzieciaki już nie śpią więc wypadałoby zacząć się ogarniać.
W ogóle miał być powrót lata, a tak szaro jest za oknem, że szkoda gadać :/

Hej:)

Agulqa, super! No to gratki i powodzenia:)

Alecta, u mnie tez szaro i paskudnie :( a do tego jeszcze kiepska noc miałam :(

Miłego dnia, zmykam do pracy.

Witam z rana. Nie spie od kilku minut, obudzil mnie bol w ledzwiach :-(

Nulini no mi tez najbardziej zadyszka dokucza

Stokrotka, alecta, sprite dziekuje bardzo :-) teraz robota przed nami, mam nadzieje ze zleci ;-)

Alecta u nas mlody ma nadmiar energii i chciwlismy go dac na jakas gimnastyke artystyczna bo ma po dziadku sklonnosci, ale nke ma nic takiego. Zaczal chodzic na pilke nozna i bardzo sie wciagnal a razem z nim tatus ;-)

U nas jesien pelna beba, szaro i deszczowo a dzis musze do enea jechac przepisac na nas liczniki ;-)

Agulqa super ze macie już klucze!!

Doggi jak tak wróżysz to i ja poproszę :-D

Córa na 11:40 do szkoły, mąż ma dzisiaj wolne to pewnie znowu mnie mało będzie :p ale od jutra powinnam juz wpaść w normalny tryb :-)

Dzień dobry, dzieciaki pojechały także mam teraz trochę luzu, więc poleguje:)

Agulqa- gratuluję swojego mieszkanka:)

Doggi- a gdzieś w okolicy nie ma zadnych zajęć? My dojeżdżamy z dzieciakami do innych miejscowosci bo u nas tez nie ma. A najlepsze że każdy gra w innym klubie w innej miejscowosci, ale dajemy radę.
A poza tym dawalabys dziecku do przedszkola pić bo mu kompotu zaluja;) :p

Aza- od jutra ma być ciepło, więc może i humor wróci :)

miłego wtorku :happy2: u nas jak lało tak leje:-p chłopcy w szkole,cisza ,spokój i oczywiście my zakręceni z Mikołajem spakowaliśmy angielski zamiast religii,bo przecież jest poniedziałek :-D co ciekawe Antoś spakował się na wtorek,ale ja i tak nie zajarzyłam

Powodzenia na wizytach,a jest ich tyle,ze cały dzień będę ściskać :-D&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry