reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

My z Ł zaliczylismy spacer jakies 30min i nawet bioderka mnie nie bolaly wiec jest ok ;-)

A ja dzis nie mialam sily sie w bole wsluchiwac :p najpierw sad i bank, pozniej w domu spalam niecale dwie h, spacerek no i odebralismy w koncu klucze od mieszkania! JUPI!!! no i Ł juz chcial tam dzis spac :p

Aza najwazniejsze ze wszystko oki a chlopaki fajne sa :-)

Bada ja tez sie nie nastawiam bo i po co :-)

Susel najwazniejsza ze mloda nie plakala :-)

reklama
doggi rozumiem, moja śmiga na tańce do grupy 1-3l, a potem jest druga grupa 3-5l. Bardzo fajne zajęcia taneczno, ruchowo, oddechowe. Może coś u was otworzą!

aza gratki synalka!

Tasia moja siostra wszystkim przewiduje plcie dzieci i nie wiem jak ale jeszcze sie wsrod znajomych nie pomylila hehe mi juz dawno mowila, zanim w 2 ciąży bylam ze ja to chłopaków bede miala no i sa.

Wogole to moj Jas dzisiaj powiedział ze siedzial za kare na dywanie w zlobku bo... bił dzieci młotkiem ! :O Chyba będziemy mieć ciekawie z nim a tu się szykuje kolejny lobuz!

Nulini ostatnio oglądałam na TLC jak babka właśnie o drugiej ciąży nie wiedziała.
Myślała, że to poronienie, a ona rodzić zaczęła :p

Eee, to jest nadzieja! :-D:-D:-D

AZA,
gratuluję drugiego Synka!!!

agulqa, super, że macie klucze!!! Ja nad morzem zrobiłam sobie spacer 6,5km po lesie i plaży i było mi maaaaało...

Bada nie, mam kryzysik nie dlatego, że chłopiec tylko coś osatnio nie mogę się ogarnąć. Jestem jakaś roztargniona, nie mogę się na niczym skupić, zaczynam wiele rzeczy i nic nie kończę. W domu bajzel na kółkach a mi się nic nie chce. Może to przez tą pogodę, muszę się rozerwać :))) Idę więc jutro do lumpka bo dostałam dziś wypłatę :))))

Gosiane może Jaśko tak swoją sympatie wyrażał :))))

Agulqa to co, jutro kupujesz Piccolo i opijasz mieszkanko :))))

Doggi właśnie mówiłam mojemu mężowi żeś czarownica :pPPPP

Nulini odpoczęła na urlopie? Jak tam Twoja sprawa z szefową? Wysłała Ci już te papiery?

Ostatnia edycja:
Kasiekz mam nadzieje bo moja byłaby wniebowzięta a fajnie ze przejawia jakieś konkretne zainteresowanie które dostrzegać można gołym okiem

Gosiane to ka mam taką koleżankę która też patrzy na ludzia i wie po prostu co będzie miał dany ludź za dziecko i tez nigdy się nie myli.

Moja ola rok temu w pierwszym tyg przedszkola oproznila baniak 10l wody z takiego ustrojstwa do wody i wszystko wylała na podłogę w szatni wiec mieli powódź i z czasem nie jest nic lepiej tylko ograniczyła się do podjadania innym dzieciom itp wiec bądź gotowa na skargi od innych dzieci takich jsk "pani mamo Oli a Ola mi kompot wypiła :(" ech

agulqa macie klucze? To nie doczytałam,zatrzymałam się na tym,że babeczka niezbyt była skłonna aby dziś je wam przekazać . W każdym razie gratuluje serdecznie :-)

reklama
Gosiane to ladny rozbojnik z niego ;-)

Nulini nooo dzieki ;-) meeega sid cieszymy, a co do spaceru to ja nie dalabym rady. 30min to dla mnie maks i juz upocona i zmeczina jestem

Aza wez mnie tez do lumpka!!!;-) ja tez dzis odebralam wyplate ale jutro pojdzie wiekszosc na oplaty wiec zbytnio nie mam jak szalec :-( poza tym jak cos zostanie to na remont pojdzie....
Dzis objadlam mieszkanie muszelka z dzemem a opic moge pepsi z cytryna! Mniam ostatnio wiele oddam za pepsi z lodowki z cytrynka ;-)

Gosiane dzieki ;-) zbieram juz ekipe do pomocy przy remoncie, ktos chetny?;-)

Do góry