reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Aza gratuluję i życzę lepszego samopoczucia

U mnie córa już wykąpana, po kolacji ale do spania to ona jeszcze nie wygląda

reklama
Moje dziecie poszło dzisiaj pierwszy raz do przedszkola:-)trochę się martwiłam jak zareaguje- mimo że zaprawiony z niej żłobkowicz (poszła do żłobka jak miała 6 miesięcy) to jednak ostatnio siedziała miesiąc w domu i bałam się że jednak będzie płacz. Ale gdzie tam, nawet nie zdążyłam dać jej buziaka i poleciała. Po południu Pani mówiła, że bardzo grzeczna, wręcz nieśmiała, nie chciałam jej mówić że tak zawsze jest na początku a tak w ogóle to diabeł wcielony:-Dzdziwią się za kilka dni jak się już rozkręci.

Kasiekz ja mam przynajmniej raz w tyg takie uczucie :/ taki etap niestety :(
Mój raczej na dole fika na początku kopał wyżej a teraz cały czas na dole kopie wiec wydaje ni się ze dupka w dół jest

Emilchen pewnie ze się może obrócić moja ola juz miejsca nie miała na obracanie a i tak się kręciła ciągle o była raz tak i raz siak :/

AZA wiedziałam od początku czułam chłopca u ciebie :)

Megami ola tez z muchami w nosie wróciła z przedszkola :/ pogoda do niczego to i humor kiepski

Jezyk dobra mamuśka jesteś :) podziwiam :) najedź się porządnie :)

Suseł super te dziewuszki chyba tak mają :) jak najdalej z domu ;)

Doggi- no jak dzieciaki mają jakies pasje i mam możliwość im pomóc je rozwijać to czemu nie, no i ja też się trochę rozerwę;-) Ale przyznaję, że w ciąży ciężko tak ganiać, bo później muszę to odchorować. Ale za to małe teraz po jedzeniu fika jak oszalałe czyli wszystko ok.

Jezyk no ja dlatego chciałabym Ole na jakieś tańce zapisać bo tancerka jakich mało jak tylko muzę słyszy to tańczy ale u nas dla trzylatkow nie ma takich zajęć tylko rytmika w przedszkolu :(

Tasia u ciebie czuje dziewczynkę nie stuprocentowo ale tak mi dziewczynka do ciebie pasuje

Sprite po namyśle chyba też dziewczynkę czuje jakoś tak chłopiec nie chce się zakodowac ;)

reklama
Do góry