reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Nulini ostatnio oglądałam na TLC jak babka właśnie o drugiej ciąży nie wiedziała.
Myślała, że to poronienie, a ona rodzić zaczęła :p

Byliśmy na dworze chwile, ale Tymko marudny strasznie był, płaczliwy więc Nikola została, a my wróciliśmy do domu.
Teraz leży przytulony do mojego brzucha i bajkę ogląda.

Tak mnie dzis rozpiera macica ze szok. Takie uczucie rozciagania, rozpychania na wszystkie strony az sie przestraszylam. Jakby na sile. Aaaa normalnie ból. Ciezko opisac.

I zastanawiam sie czy dziec znowu nie fiknąl i zmienil polozenie bo jak kopal kolo pepka to teraz znowu na dole:) A pamietam jak doktorek mowil ze przy moim niskim lozysku najlepiej jakby mial glowke na dole non stop:/

kasiek lekarzowi łatwo mówić, a przetłumacz maluszkowi, że ma leżeć ciągle głową w dół :-p tym bardziej, że na razie ma jeszcze sporo miejsca. Może się przekręci... Moje na usg było ułożone główkowo właśnie, ale teraz już różnie czuję... nie nadążysz

Hey dziewczynki,
przepraszam, że ostatnio do Was mało zaglądam ale mam jakiś kryzysik i nie mogę się ogarnąć. Dzieć był w przedszkolu a ja pół dnia przespałam. Byłam na połówkowym, wszystko ok a co do płci to będę miała drugiego chłopca. Później napiszę szczegółowo na odpowiednim wątku.

No to czekamy na szczegóły ;)

Aaa moje panny chyba coś dziś w dupki ugryzło... Niech no idą szybko spać! Wróciłyśmy ze spaceru i czekamy na tatę.

Aza- główka do góry i precz kryzysik:) gratuluję chłopczyka, super będą się bracia razem bawić. No i czekam na szczegóły.

Padam na pyszczek, obskoczylam dwa treningi, w tym jeden w deszczyku na dworze i mam dość. Idę coś zjeść:D

Aza gratuluje zdrowego synka w takim razie :happy2: i życzę wyjścia z dołka (czy smucisz się,bo chciałaś córcie? ja taki szok przeżyłam gdy w 32 tygodniu ciąży znikła moja Zosia a pojawił się Mikołaj :-( dlatego teraz w ogóle się nie nastawiałam,aby bąbel zdrowy )

Ostatnia edycja:
reklama
|Dziewczyny, sorry, że nie napisałam nawet że nie dam rady...w sobotę jest zawsze mnóstwo spraw do załatwienia po całym tygodniu w pracy. W tą sobotę też nie dam rady, jadę do ojca w odwiedziny. Czyli u mnie to dopiero wchodzi w grę 13 września, a najlepiej to 20 po południu bo M jest w delegacji i będę mogła dziecko teściom zostawić.

Do góry