reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

No ja też odwlekalam ale jutro mam za dużo zajęć dodatkowych i na pewno nie dalabym rady.

Dziewczyny to kiedyś na spotkanie zrobcie te gołąbki :D

reklama
Laski polecam suszarke do prania taka mechaniczna jak napisala sprite (jak pralka). Ja nie wyobrazam sobie bez niej zimy. A przy dwojce to rzecz niezastąpiona. Wcala nie mam wiekszych rachunkow za prad. Pranie miekkie i nie trzeba prasowac. Z czarnego zbiera kazdy wlos, farfoc. No kocham. Kuzynka w bloku nie miala miejsca to kupila taką nakladaną na pralkę.

Nulini witaj:)

Stokrotka ja raz czuje solidnie a na drugi dzien w ogole:)

kasiekz, a to takie nakładane na pralke też są? to się kupuje razem z pralką, czy dokupuje do jakiekolwiek? i dobrze to działa? ja myślałam, że są tylko takie osobne, lub wbudowane w pralki, hmmmmmmm... zaraz poszperam. na osobną niestety nie mam miejsca :-(

Stokrotka, ja czuję codziennie, ale nie zawsze o tej samej godzinie. może po prostu przegapiłaś te ruchy w danym dniu, bo byłaś czymś zajęta.

femme, ok :tak:

chyba 5 burza u mnie. dziwna ta pogoda.

kasiekz, o taką nakładaną chodzi, czy całkiem coś innego? Electrolux -> galeria -> pralka i suszarka z serii Electrolux Inspiration -> Łazienkowe inspiracje, aranżacje łazienek - galeria zdjęć i filmów

jeżeli taka, to też odpada, bo ja mam pralkę 40cm głębokość, a widzę, że suszarki mają 60cm czyli tak jak standardowe pralki. buuuuuuuuuuuu :(

dobra. wszystko wiem. faktycznie można sobie dokupić suszarkę i nałożyć dzięki specjalnemu łącznikowi na pralkę, ale warunkiem jest posiadanie pralki w tradycyjnym rozmiarze tj. 60 cm. nowe modele są energooszczędne i nie pobierają dużo prądu. są pojemne i można w nich suszyć nawet do 7kg-8kg prania. ale ceny też są kosmiczne. pow. 2 tys. niestety. blisko nawet 3. choć pewnie w necie można wyszukać jakąś tańszą opcję.

ZAZDROSZCZĘ SUSZARKI! ja też chcę, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ostatnia edycja:
Stokrotka ja nie mam malego brzucha jak ma jedno dziecko...

Tez nie slyszalam o takiej nakladce, ale jesli bede miala kupowac pralke to wezme taka na 60cm gleboka zebym mogla zamontowac suszarke ;-)

reklama
Dziewczyny, co polecacie na zgagę??? Chyba mi się zaczęło. Przynajmniej tak mi się wydaje, że to zgaga bo nigdy wcześniej nie miałam.

Do góry