reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Gosiane ile Twoj maly mial jak szedl do zlobka?
kasiekz
No tak zaczal sie czas przedszkolo/szkoly
Sprite tak mają 60cm. Suszą rewelacyjnie. Dresy, jeansy, posciel, reczniki-wszystko. Trzeba wyciągnac od razu jak skonczy suszyc to pranie wyprasowane i bez farfocli. Moi rodzice zawsze mieli wiec ja na swoim tez od razu kupilam (uzywke). Potem szwagierka bo przy dzieciach miala pranie zawsze w salonie a teraz kuzynka wlasnie tą nakladaną. I wszystkie mega happy jakby co
Leb mi peka od rana.
Sprite tak mają 60cm. Suszą rewelacyjnie. Dresy, jeansy, posciel, reczniki-wszystko. Trzeba wyciągnac od razu jak skonczy suszyc to pranie wyprasowane i bez farfocli. Moi rodzice zawsze mieli wiec ja na swoim tez od razu kupilam (uzywke). Potem szwagierka bo przy dzieciach miala pranie zawsze w salonie a teraz kuzynka wlasnie tą nakladaną. I wszystkie mega happy jakby co
Leb mi peka od rana.
A ja mam szczęście niepojęte
Znów przedszkole bałam się ze będzie ryk bo wczoraj Olis jęczała ze nie chce iść do przedszkola ale dziś tylko prxyszlysmy zobaczylysmy panią dyrektor i juz ola poleciała "ciociaaaa" nie wiem czemu tak do niej mówi i zawsze chodzi do niej na przytulanie "bo jest miła i mięciutka" a jak weszliśmy do grupy (tak dużo trzylatkow, że są aż dwie grupy 3latkow) to ola poleciała i juz nie patrzyła za siebie tylko podeszła do okna powiedziała "pa" i poleciała do swojej bff
Nulini witaj z powrotem super ze wyjazd udany
Znów przedszkole bałam się ze będzie ryk bo wczoraj Olis jęczała ze nie chce iść do przedszkola ale dziś tylko prxyszlysmy zobaczylysmy panią dyrektor i juz ola poleciała "ciociaaaa" nie wiem czemu tak do niej mówi i zawsze chodzi do niej na przytulanie "bo jest miła i mięciutka" a jak weszliśmy do grupy (tak dużo trzylatkow, że są aż dwie grupy 3latkow) to ola poleciała i juz nie patrzyła za siebie tylko podeszła do okna powiedziała "pa" i poleciała do swojej bff
Nulini witaj z powrotem super ze wyjazd udany
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
agulqa, ja pierwszy rok to też rozumiałam płacze, ale mam w Tosi grupie jedną dziewczynkę, która DZIEŃ W DZIEŃ ryczy za mamą, każda akademia to ona wchodzi na salę i ledwo mamę zobaczy - w ryk i nie ma bata, nic nie powie, nie wystąpi, tylko u mamy na kolanach... I codziennie ta sama akcja, bo ta mała wyje na całe przedszkole, a reszta dzieci nie wie, co się dzieje i ryczy z nią...
Jak mi Młoda 2 tygodnie płakała, to na początku płakałam z nią, ale już po 3 dniach wiedziałam, że krzywda jej się nie dzieje i nie schizowałam
alecta, a u nas właśnie 2 miesiące było przedszkole nieczynne (tylko 2 tygodnie dyżuru, ale mało dzieci chodziło), więc się dzieciaki rozstroiły
gosiane, ja mam teraz gorzej, bo przez miesiąc mąż nie pracuje na drugą zmianę i chyba się pozabijamy w domu U nas też pół zeszłego roku przedszkolnego było przechorowane, ciekawe, jak teraz...
Jak mi Młoda 2 tygodnie płakała, to na początku płakałam z nią, ale już po 3 dniach wiedziałam, że krzywda jej się nie dzieje i nie schizowałam
alecta, a u nas właśnie 2 miesiące było przedszkole nieczynne (tylko 2 tygodnie dyżuru, ale mało dzieci chodziło), więc się dzieciaki rozstroiły
gosiane, ja mam teraz gorzej, bo przez miesiąc mąż nie pracuje na drugą zmianę i chyba się pozabijamy w domu U nas też pół zeszłego roku przedszkolnego było przechorowane, ciekawe, jak teraz...
Agulqa do złobka poszedł jak miał 22 miesiące ale wcześniej chodził 3x w tyg do klubu malucha, poszedł tam jak miał 17 miesięcy.
Megami no pogoda paskudna ale zimno nie jest no i nie leje przynajmniej!
Kaziek a ty masz suszarkę jako osobne urządzenie czy 2w1 z pralką?
Megami no pogoda paskudna ale zimno nie jest no i nie leje przynajmniej!
Kaziek a ty masz suszarkę jako osobne urządzenie czy 2w1 z pralką?
McPearl
Moje dziecko pójście do przedszkola przeżywało dobrze do czasu zobaczenia swojej wychowawczyni. Jak ją zobaczył to nie chciał iść. Ale wytłumaczyłam mu, że w środku jest p. Magda, a on ją zdecydowanie lepiej toleruje i jakoś poszło. Skończyło się na 2-3 łzach.
Które dziewczyny wizytują dzisiaj trzymam kciuki &&&&&&&&&
Pogoda dzisiaj wstrętna.
Które dziewczyny wizytują dzisiaj trzymam kciuki &&&&&&&&&
Pogoda dzisiaj wstrętna.
reklama