reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Nulini na drutach też nie potrafię ;-)
A dla szydełka jest dużo fajnych tutoriali na yt, ja tak się uczyłam.
Agulqa ja na buty z CCC nie narzekam, mam kilka par i zawsze mi długo trzymają.
Za to z Quazi zawsze miałam przejścia.
Na szczęście uznawali mi reklamacje.
Wróciliśmy do domu w końcu.
Ledwo żyje od tego łażenia, a jeszcze mąż coś chce jak dzieciaki spać pójdą.
Jutro przedszkole, szczepienie Tymka i też dzień taki zabiegany, ale od wtorku odpoczywam :-D

hej Nulini :-)

u mnie też lało, a zostawiłam na balkonie pranie... cóż :wściekła/y: wirowanie i od nowa suszy się w pokoju na suszarce. chciałbym taką suszarkę do prania (to co wygląda jak pralka), bo jak sobie przypomnę, że zbliża się zima i znowu te tony prania będą mi się kisić w domu, to mnie szlag trafia :wściekła/y:

Bada ja znam te golabki pycha kiedys dawno moja babcia takie robila, teraz niestety nie ma juz kto:-\

Kupilam marchewke i bedzie z groszkiem, tez uwielbiam:-) jej ja w ogole kocham jesc:-)
Moja mama przywiozla dzisiaj tone sliwek wiec zrobie powidla:-) i zamroze troche na kompot:-)

Nulini witaj po urlopie, mam nadzieje ze mimo wredoty zeba wypoczelas!

Dziewczyny jak Wy macie z tymi ruchami bo jak juz zaczelam cos mocniej czuc to po kilku dniach od dwoch dni mam lipe:-( i bardzo sie tym denerwuje, niby cos czuje, ale nie jestem pewna:-(

Stokrotka ja odkąd czuje juz mocniej to czuje codziennie ;-) a czuje tak fajnie jakoś od tygodnia

Sprite oj nic nie mów z tym praniem jeszcze dojdą małe ciuszki :-/

Co do CCC to tylko dla Niny kupuje bo ona szybko zmienia wiec nie są na długo a są tanie... A tak to mam też takie przeżycia Agulqa wkurza mnie ze nie uznają reklamacji...

My sobie obejrzeliśmy ojca chrzestnego wiecie że nigdy wcześniej nie widziałam? :-o juz drugiej części nie mogę się doczekać :-D

reklama
Stokrotka bo my z dolnego śląska a podobno tu jest najwięcej ludzi ze wschodu :happy2:
Sprite mam to samo z tą suszarką,latam z nią po całym domu co mnie wkurza okropnie,ale nie mam strychu lub czegoś podobnego

Ja oglądam Step up 4 na polsacie uwielbiam filmy o tańcu,byłam na tym w kinie ale mogę oglądać po kilka razy ,nie przeszkadza mi to
Jezyk my będziemy jutro książki i zeszyty szykować,odwlekamy ile możemy :-D

Do góry