reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
LayDeek mi pomagało mleko i migdały (przeżuwałam je w sumie przez prawie całą ciążę, pod koniec nie mogłam na nie patrzeć :p) wiem że jeszcze można leki brać jakieś ale ja nie chciałam i wolałam powiedzmy naturalnie z tym walczyć hehe

Suszarka super sprawa! My czekamy aż nasza pralka skończy żywot i chcemy kupić taką ze zintegrowaną suszarką :D

Stokrotka ja też w niektóre dni czuje bardziej a w inne mniej, myślę ze sprite ma rację, czasami na tym etapie łatwo przegapić ruchy jak człowiek zabiegany.

Ja najczesciej czuje maluchaj jak chce mi sie siusiu. Tzn mam nadzieje ze jeszcxe chwile wytrzymam a wtedy Robert bach noga w pecherz i juz wiem ze nie wytrzymam :p

I poszły moje dzieciaczki :-(
Nikolka była dzielna, ale Tymcio biedny tak się rozpłakał...
Dobrze, że dzisiaj szybciej go odbieram ze względu na szczepienie.

Ja mojego malucha tak różnie czuje tzn jednego dnia rusza się częściej, a następnego trochę mniej, ale najważniejsze, że się rusza.

Jadę na jakieś zakupy i czas brać się za obiad.
Dziś serwuje tajskie curry :-)

Hej powodzenia dzisiaj wszystkim szkolniakom i przedszkolakom :-)

Moja z teściowa w kościele i zaraz do szkoły :-) juz mi się łezka w oku kręci... Moja mała uczennica :-)

Miłego dnia!

Stokrotka, ja z ruchami totalnie wrzucam na luz. Pierwsze kopy poczułam w 16tc, generalnie codziennie wieczorem czuję kilka kopów, a w wakacje nie czułam w ogóle i nie schizowałam, bo wiedziałam, że jednak czas mija intensywniej i nie miałam czasu się wsłuchiwać w ciało :tak:

femme, ja też nie widziałam Ojca Chrzestnego i jakoś w ogóle mnie nie korci, żeby obejrzeć :-( I też kupuję Młodej buty w CCC :-D

bada, ja mam tak ze Step Up 1, mogłabym oglądać w nieskończoność :-D

A ja nie wiem, czy nie czeka nas powtórka z rozrywki z zeszłego roku!
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif

Młoda rano poleciała na skrzydłach do przedszkola, szczęśliwa, zadowolona, wchodzi do sali a tam połowa dzieci RYCZY i znów nie wiedziała, co się dzieje
mad.gif.pagespeed.ce.-yoCYCeBVc.gif

Na wakacyjnym dyżurze dzieci w ogóle nie płakały, a teraz jest normalnie koncert i Młoda stanęła na progu jak wryta, oby się nie zniechęciła przez to, bo rok temu właśnie przez ryczące dzieci ona 2 tygodnie w ogóle nie chciała chodzić do przedszkola :wściekła/y:

Femme ja pewnie jak pierwszy raz bede dzidzie odprowadzac do zlobka to bede bardziej przezywac lub plakac niz sam bobas.

Co do filmow to ja prawie w ogole nie ogladam bo zawsze na dlugometrazowych zasypiam :p

Nulini ja zastanawiam sie czym jesy spowodowane to ryczenie dzieci. Rozumiem pierwszy rok ze bez mamy, ze cos nowego itp ale pozniej? Ja zawsze lubilam do przedszkola chodzic

Nulini u nas w Nikoli grupie dzieci się ładnie bawiły i żadne nie płakało.
Tylko,że nasze przedszkole jest cały rok normalnie otwarte więc nie wszystkie dzieciaki miały wakacje.
Chyba najbardziej w rozpaczy to był mój Tymko, on już e domu do cycka się przykleił

reklama
Hej, mój już też odprowadzony, jeszcze na ten rok został w żłobku w starszakach bo zostawało kilkoro dzieci a panie są super więc za rok dopiero przedszkole. Też zamieszanie niezłe było bo dużo nowych maluchów i Jaś też zgłupiał trochę ale podreptał dzielnie. Mam nadzieję tylko że choróbska się od nas odczepią bo zeszły rok cały przechorowany był...

No a ja czekałam i czekałam na wolne a teraz nie wiem co ze sobą zrobic i pewnie nic nie rusze w domu :-D wogóle mi jakoś dziwnie że sama jestem w domu, odzwyczaiłam się zupełnie.

Na 15:20 idę na usg połówkowe takie dokładne, niestety sama bo mąż musi wyjechać poza miasto i nie zdaży ale za to zobacze maluszka w 3d :-)

Do góry