reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
hello z rana :-) młody obudził mnie godzinę temu filmikami z mojego tel. on uwielbia oglądać różne nasze nagrania, np. jak był młodszy i układał puzzle itp. patrzy się na to, jak na najlepszą bajkę :-D

dziś idziemy na obiad do teściowej ;-) a za mną znowu chodzi ciasto z rana (ale tylko rankiem tak mam, jak wstanę... popołudniu ochota mi przechodzi :rofl2:).

P.S. wczoraj odkryłam nową czekoladę Wedla - biała karmelowa! oooooooooooooooooooo jaaaaaaaaa, ale smak :szok::szok::szok:

miłego dnia! :-)

A ja oczywiscie juz glodna z zjem za jakas godzine bo nie ma chlebal nikt nie przewidzial ze niecaly bochenek chleba ma prawo pojsc na kolacje dla 5doroslych osob. To mnie najbardziej wkurza w mieszkaniu z kims ;-) nie ma to jak samemu o siebiemdbac i wiedziec co sie ma a co nie...

Poza tym nie spie od 5 bo pies siedzial i piszczal... masakra jakas

Mnie też dzieciaki obudziły.
Młody przyszedł z rana, bo on po obudzeniu musi mamę "tulać".
Teraz oglądają bajkę, mąż śniadanie robi.
Na szczęście z wczoraj zostało jeszcze chilli więc tylko odgrzać musi.
Obiadu nie robie, bo jedziemy do Rzeszowa i odwiedzimy DaGrasso mniam, dzieciaki wyszaleją się na sali zabaw no i trzeba zakupy zrobić.
Przerażają mnie te wydatki.
Dobrze, że jeszcze premie za lipiec dostałam, bo bez tego to byśmy wegetowali przez ten miesiąc.
Ehh żeby tak ktoś nam kredyt hipoteczny spłacił to życie byłoby o wiele prostsze.

Witam my już po śniadaniu i po kościółku. Teściu zabrał chłopaków,a po mnie przyjedzie kolo 11-12 i zabierze żebym nie musiała obiadu robić. Mąż niestety w pracy i dziś i jutro.

Alecta- oj nam też mógłby ktoś zabrac ten kredyt.

Udanej niedzieli ciężaróweczki :happy2:
Pogoda o dziwo nadal piękna,a straszyli deszczem :-p też dziś nie gotuje ,bo nie dość,że idziemy na imieniny do teścia to jeszcze wieczorem jak wróciliśmy z rowerów wodnych przyszła moja mama i mówi,że przyniesie mi obiadek -gołąbki ziemniaczane,pychota ale trudno się robi bo weź tu zawiń utarte ziemniaki jak na placki w liście kapusty :-D

Widze ze nie tylko moj Ł pracuje od pon do nd... z reszta ja tez...

My tez mozemy komus nasz kredyt oddac ;-)

My bedziemy miec rosolek i fileciki z kurczaczka z marchewka z groszkiem ;-) a w tyg zazyczylam sobie zurek ;-)

U nas niby cieplo ale bez slonca i pogoda w sam raz na spanie. A po poludniu znow basen planujemy

te gołąbki pochodzą ze wschodu,moja babcia i babcia męża pochodzą z obecnej Ukrainy tak więc obie nasze rodziny robią te gołąbki,ale w sumie niewiele osób znam które je jadły -oprócz nas oczywiście ;-)

reklama
Karpanna dobrze ze z brzuchem OK
A takie poty, drgawki, ciemno przed oczami ze na ziemie upadlam przezylam raz na samym poczatku ciazy. Wspolczuje.

Femme i jak mala?

My z dzieckiem wrocilismy o polnocy z parapetowy. Mloda wyszalala sie z rowiesniczką wiec do 9.30 spala:)

Do góry