reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Udanej soboty :-) u nas pogoda piękna

Aza no miało być dzisiaj ,ale pisze od czwartku a tu cisza ,tylko kasiekz mi odpisała ,myślałam ,że już nie aktualne daj mi czas do południa to odpisze

reklama
Bada a Suseł i Stokrotka nic nie pisały? Ja mam czas ale do 16 bo potem gości mam :)))) Zawsze np. na 13 możemy się spiknąć :))) Chyba, że chcecie poczekać na resztę dziewczyn to możemy na następny tydzień przełożyć, mi tam bez różnicy hehe...

moja fasolka bez kiełbasy wyszła ok :-) zostało jeszcze na dziś :-):-) a na śniadanie też robiłam pastę, ale z jajka, rzodkiewki, sera żóltego, cebulki zielonej i majonezu.

była u mnie kumpela wczoraj i obiecała, że będę wraz z jej przyszłym mężem przy jej porodzie!!! (jeszcze w ciąży nie jest, ale ślub już w grudniu). ale się cieszę, bo to jest moje marzenie. być przy porodzie, wow :-) i najlepsze, że to będzie capuccino kid, bo narzeczony to Afrykanin :tak:

bada, fajna lista :-), jak będę coś wiedzieć to dam znać :tak:

muszę jechać na zakupy. średnio mi cię chce, bo kupić trzeba aparat foto służbowy i robot kuchenny z firmowej składki na ślub koleżanki z pracy. czemu zawsze ja mam takie zadania wrrrrrrrrr

miłego dnia :-)

Dziewczyny, nic Wam się nie dzieje po basenie? ja średnio 2 razy w tyg jest z młodym w aqua, ale w ogóle nie wchodzę z dupą do wody...

Ostatnia edycja:
Femme, jezyk sciagnelam aplikacje na tableta (android) nazywa sie asystent ciazowy. Wpisalam date porodu wg om i mi licxy w jakim jestem tyg, ile mniej wiecej dziecko mierzy, wazy, co sie dzieje na tym etapie i odlicza dni do porodu ;-)

Też mam tą apke, bardzo fajna jest :-)
Laski dajcie mi kopa w d.upe na zapęd, bo nic mi się nie chce.
Na razie jestem na etapie kąpieli, a gdzie tu obiad itp robić.

W ogóle ciesze się jak dziecko, bo dorwałam się do płyty Grześka Hyżego i będę ją molestować cały dzień hihi

Marcioszek, to nie szalej tak z tym sprzataniem.

Ja tak sobie czasem mysle, ze nasza dzidzia to taka sieritka troche bedzie. Moi rodzice w Polsce, meza tez nie mieszkaja w Londynie, z wiekszoscia znajomych z Polski mam juz taki bardzo znikomy kontakt :(

reklama
Aza to raczej nici ze spotkania bo ja chciałam tak dopiero 15-16 bo o 13 to za wcześnie praktycznie bym za chwilę musiała wyjeżdżać

Chyba ,że reszta dziewczyn dolnośląskich chce spotkanie po południu -piszcie,
Ja za przyszły tydzień nie ręcze,bo w sumie nastawiłam się na dzisiaj

Do góry