Doggi widzialam juz ;-) spoko ja jak bede na swoim to poki co bez maszyny ale planuje cos uszyc, wlasnie jakas zabawke dla roberta ;-)
Tasia nooo juz nie moge sie docsekac. Moze w pon beda klucze to woqdniemy z Ł od razu tapety zrywac, pozniej kogos do tych cholernych futryn i dalej zobaczymy jak tesciu w pt przyjedzie ;-)
Megami odliczam dni. Jutro chyba kupimy materac w jysku bo ponoc promocja jest. Przy wydanych 150zl do 3wrzesnia masz 15zl do wydania od 4wrzesnia. Czyli troche kasy wie uzbiera kupujac materac, a bon przyda sie na kupienie np przescieradel na gumce bo takowych nie mamy ;-) materac przelezy na sklepie jakis tydzien i pocxeka na nas az sie ogarniemy;-)
Indi noo ja nie moge sie doczekac az zacznie sie dos dziac. Jak bedziemy konczyc gipsowanie zamowimy meble do sypialni i poki co wchodzimy z walizkami i materacem, ale na swoje ;-) a meble dokupowac bedziemy w trakcie ;-)
Doggi to teraz mow ile bierzesz za taka bluze?;-)
Emilchen nas tym bardziej ucieszy ze niby mamy jedno mieszkanie ale nigdy tam nie mieszkalismy, ba nawet nie spalismy ani jednej nocy
Bada moj brat ma to samo. Brudne ziemniaki, brudny kotlet od surowki. To juz nie nadaje sie do jedzenia. No i chleb od ketchupu brudny lub parowka tez, mimo to ze zaraz sam ja w ketchupie macza
Tasia tez tak zawsze odpowiadam. Tym bardziej dziwi mnie fakt ze obcy ludzie sie bardziej jaraja plcia mojego dziecka niz ja
Jezyk u nas bez burzy wylaczaja prad
Na zakonczenie pozytywnego dnia byl jeszcse basen :-) dzidzia fika chyba sie podobalo. Mi troche nogi wymasowaly masaze tylko ludzie nie patrza i przepychaja sie girami. Jednej az zwrocilam uwage bo duzo nie brakowalo jakby mi kopa w brzuch sprzedala. Jakas masakra. A teraz Ł 'relaksuje' sie grajac na kompie a ja leze i odpoczywam bo odpoczynku
Bada, emilchen tak u mnie Robercik :-) niby 'podobno' ale wpiszmy :-)
Laski a gdzie ta lista co bada robi bo chyba nie widze jej :-(