reklama
Hej dziewczyny
Ja dziś tylko na chwilę, wczoraj o 2 w nocy moja pierduśnica wróciła z wyjazdu 2tygodniowego ale ona urosła przez ten czas i jak ślicznie juz mówi. Dziecko mi dorasta ;((((
Mój żarłoczek. Dziś nie będę aktywna i jutro pewnie też musimy się sobą nacieszyć
Ja dziś tylko na chwilę, wczoraj o 2 w nocy moja pierduśnica wróciła z wyjazdu 2tygodniowego ale ona urosła przez ten czas i jak ślicznie juz mówi. Dziecko mi dorasta ;((((
Mój żarłoczek. Dziś nie będę aktywna i jutro pewnie też musimy się sobą nacieszyć
Załączniki
bada m.
Fanka BB :)
Aza jutro idziemy na Stefana do teścia więc odpada,a w tygodniu też nie bardzo bo już szkoła się zaczyna,lekcje i inne zajęcia naj wyżej jeszcze pomyślimy nad przyszłą sobotą
aob66
Moderatorka
Witam ;-)
Mnie wczoraj maz wzial na przejazdzke i na kawe zabral, a wieczorkiem film obejrzelismy oby tak czesciej mial
Doggi pewnie, teraz cora najwazniejsza:-) a bluza fajna
Indi ja co prawda mieszkam w Pl, ale daleko od swojej rodziny, a mojego G to troche tacy malo zainteresowai przyszlym wnukiem, wiec tez maly jak sierotka bedzie
Moj juz wrocil, wiec trzeba wziac sie za obiad;-)
Mnie wczoraj maz wzial na przejazdzke i na kawe zabral, a wieczorkiem film obejrzelismy oby tak czesciej mial
Doggi pewnie, teraz cora najwazniejsza:-) a bluza fajna
Indi ja co prawda mieszkam w Pl, ale daleko od swojej rodziny, a mojego G to troche tacy malo zainteresowai przyszlym wnukiem, wiec tez maly jak sierotka bedzie
Moj juz wrocil, wiec trzeba wziac sie za obiad;-)
kasiekz
A mnie tak napierdziela kosc ogonowa, macica, nie wiem cala miednica. Jakby wszystko mi sie rozchodzilo. W nocy spac nie moglam z bolu kosci ogonowej! Pierwszy raz zos takiego mialam. Juz myslalam ze na IP pojade. Nospa, luteina, magnaz nic nie pomagalo.
Karpanna a ty odzywalas sie co z tym bolem brzucha?
Karpanna a ty odzywalas sie co z tym bolem brzucha?
bada m.
A ja od jutra zaczynam 6 miesiąc,a to już brzmi poważnie :-)
U nad żurek został z wczoraj z czego bardzo się cieszę
Poprałam chodniki,wyszorowałam basen,złożyliśmy parasol ogrodowy,umyliśmy samochód a nawet dwa i teraz zjemy i myślimy co robić bo obiecałam dzieciom jakieś atrakcje na zakończenie wakacji skoro nie Wrocław to ja chce rowery wodne,mąż kręgle
U nad żurek został z wczoraj z czego bardzo się cieszę
Poprałam chodniki,wyszorowałam basen,złożyliśmy parasol ogrodowy,umyliśmy samochód a nawet dwa i teraz zjemy i myślimy co robić bo obiecałam dzieciom jakieś atrakcje na zakończenie wakacji skoro nie Wrocław to ja chce rowery wodne,mąż kręgle
reklama
My też już po obiadku, teraz odpoczywamy,a później pojedziemy na ten festyn, bo pogoda się poprawiła
Bada- też bym wolała rowerki
Kasiek- mnie od kilku dni tak pachwiny bola jakbym cały dzień jeździła rowerem, a potem miała zakwasy.
Bada- też bym wolała rowerki
Kasiek- mnie od kilku dni tak pachwiny bola jakbym cały dzień jeździła rowerem, a potem miała zakwasy.