reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Hej dziewczyny

Ja dziś tylko na chwilę, wczoraj o 2 w nocy moja pierduśnica wróciła z wyjazdu 2tygodniowego ale ona urosła przez ten czas i jak ślicznie juz mówi. Dziecko mi dorasta ;((((

Mój żarłoczek. Dziś nie będę aktywna i jutro pewnie też musimy się sobą nacieszyć ;)

Załączniki

• 1409390474421.jpg
    1409390474421.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 38
Aza jutro idziemy na Stefana do teścia więc odpada,a w tygodniu też nie bardzo bo już szkoła się zaczyna,lekcje i inne zajęcia naj wyżej jeszcze pomyślimy nad przyszłą sobotą :happy2:

Witam ;-)

Mnie wczoraj maz wzial na przejazdzke i na kawe zabral, a wieczorkiem film obejrzelismy:tak: oby tak czesciej mial:tak:

Doggi pewnie, teraz cora najwazniejsza:-):tak: a bluza fajna:tak:

Indi ja co prawda mieszkam w Pl, ale daleko od swojej rodziny, a mojego G to troche tacy malo zainteresowai przyszlym wnukiem, wiec tez maly jak sierotka bedzie:baffled:

Moj juz wrocil, wiec trzeba wziac sie za obiad;-)

A mnie tak napierdziela kosc ogonowa, macica, nie wiem cala miednica. Jakby wszystko mi sie rozchodzilo. W nocy spac nie moglam z bolu kosci ogonowej! Pierwszy raz zos takiego mialam. Juz myslalam ze na IP pojade. Nospa, luteina, magnaz nic nie pomagalo.

Karpanna a ty odzywalas sie co z tym bolem brzucha?

A ja od jutra zaczynam 6 miesiąc,a to już brzmi poważnie :-)
U nad żurek został z wczoraj z czego bardzo się cieszę
Poprałam chodniki,wyszorowałam basen,złożyliśmy parasol ogrodowy,umyliśmy samochód a nawet dwa i teraz zjemy i myślimy co robić bo obiecałam dzieciom jakieś atrakcje na zakończenie wakacji skoro nie Wrocław to ja chce rowery wodne,mąż kręgle

reklama
My też już po obiadku, teraz odpoczywamy,a później pojedziemy na ten festyn, bo pogoda się poprawiła:)

Bada- też bym wolała rowerki:)

Kasiek- mnie od kilku dni tak pachwiny bola jakbym cały dzień jeździła rowerem, a potem miała zakwasy.

Do góry