reklama
Dzień Dobry :-)
Mam kaca po wczorajszej pizzy.
Zła jestem, bo mi nie smakowała, była sucha i nic nie użyłam :/
Jutro jedziemy do Rzeszowa to odwiedzimy Dagrasso, bo chodzą za mną ich sosy hihi.
Dzieciaki też już na nogach, na razie oglądają bajkę żebyśmy mogli trochę jeszcze poleżeć.
Mam kaca po wczorajszej pizzy.
Zła jestem, bo mi nie smakowała, była sucha i nic nie użyłam :/
Jutro jedziemy do Rzeszowa to odwiedzimy Dagrasso, bo chodzą za mną ich sosy hihi.
Dzieciaki też już na nogach, na razie oglądają bajkę żebyśmy mogli trochę jeszcze poleżeć.
agulqa_b
Fanka BB :)
Alecta to widze ze jestes tak zawiedziona jak ja po fasolce :-(
Marcioszek
Witam z rana,
Widzę, że wczoraj nie tylko ja miałam dzień sprzątania. Niestety odchorowałam to strasznym bólem kręgosłupa. Na szczęście już jest lepiej.
Dostałam wczoraj od koleżanki worek ciuszków po jej córeczce, wszystko się teraz suszy. Jak tak dalej pójdzie to mi miejsca w szafce zbraknie :-) Ale przyznaje, że to bardzo miłe jak wszyscy nas tak obdarowują
Widzę, że wczoraj nie tylko ja miałam dzień sprzątania. Niestety odchorowałam to strasznym bólem kręgosłupa. Na szczęście już jest lepiej.
Dostałam wczoraj od koleżanki worek ciuszków po jej córeczce, wszystko się teraz suszy. Jak tak dalej pójdzie to mi miejsca w szafce zbraknie :-) Ale przyznaje, że to bardzo miłe jak wszyscy nas tak obdarowują
Agulqa dokładnie! wrrr
Jezyk ja się przebudziłam koło 5:00 i z godzinę się kręciłam, a po 7 już dzieciaki pobudke zarządziły odgórnie.
Strasznie nie chce mu się dzisiaj gości przyjmować.
Niby żadnego większego przyjęcia nie szykuje, ale siedzieć przy stole mi się nie chce.
Pogoda ładna i wolałabym z dzieciakami gdzieś pojechać...
Jezyk ja się przebudziłam koło 5:00 i z godzinę się kręciłam, a po 7 już dzieciaki pobudke zarządziły odgórnie.
Strasznie nie chce mu się dzisiaj gości przyjmować.
Niby żadnego większego przyjęcia nie szykuje, ale siedzieć przy stole mi się nie chce.
Pogoda ładna i wolałabym z dzieciakami gdzieś pojechać...
agulqa_b
Jezyk u nas tez taka pogoda. Ł pojechal juz do pracy a ja siedze sama :-( dzis wracaja jego dziadkowe wiec znwu zamieszanie bedzie :-\
Marcioszek nic tylko sie cieszyc. Mniem wydatkow :-)
Jeszcze zaczela mnie glowa bolec i to ostro... no po prostu bajka
Marcioszek nic tylko sie cieszyc. Mniem wydatkow :-)
Jeszcze zaczela mnie glowa bolec i to ostro... no po prostu bajka
Ostatnia edycja:
femme fatal
Mama Ninki :)
Hej ;-) ja juz ciasto marchewkowe piekę, teściowa za około godzinę będzie to akurat będzie ładnie pachniało
Doggi wiesz co ja jeszcze nigdy nie robiłam koleżanka mi napisała jak :
tuniczyk kawalki, kukurydza, szczypiorek, zielona czesc pora(ja będę bez pora robić ) ogórek kiszony i majonez :-)
Bo tak to pastę z makreli robie zawsze ;-) ale to z cebula jajkiem i ogórkiem
Agulqa pewnie to przez pogodę znowu... Ja tez czekam aż mnie zacznie boleć :-/
Doggi wiesz co ja jeszcze nigdy nie robiłam koleżanka mi napisała jak :
tuniczyk kawalki, kukurydza, szczypiorek, zielona czesc pora(ja będę bez pora robić ) ogórek kiszony i majonez :-)
Bo tak to pastę z makreli robie zawsze ;-) ale to z cebula jajkiem i ogórkiem
Agulqa pewnie to przez pogodę znowu... Ja tez czekam aż mnie zacznie boleć :-/
reklama