reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Sprite ja chodze od jakiegos czasu i jest wszystko ok. Jedyne co to wczoraj zaczelam sie zastamawiac czy ta opryszczka na ustach to troche mie od basenu...

Alecta ja Ci nie dam kopa bo sama 5min temu sie obudzilam i wlasnie zjadlam kawalek torcika truflowego od sowy i nie mam sily do zycia wiec leze dalej ;-)

Indi dzidzia sie zaklimatyzuje i bedzie ok. My niby bedziemy w tej wsi co Ł rodzice a raczej mama i sis, ale wiadomo ze mama duuuuzo pracuje a Kaska ma mature w tym roku. Moi maja do nas 130km ale za czesto bywac nie beda bo z kasa srednio i mlody do szkoly chodzi a mama jak ma mozliwosc to w soboty jest w pracy. A mojej sis co w poznaniu siedzi nie wspomne. Ostatmio przyjechala rano i stwierdzila ze nie ma pogody by sie pokapac widc mam ja zawiezc na pkp bo jedzie do domu. W ten weekend ma wolne, zamiast nas odwiedzic pokechala z kolega z pracy w karkonosze. Dodam ze co tydzien gdzies z nim jezdzi i razem pracuja a mnie nie widziala dobry miesiac ;-)
Tak na prawde brakuje mi najbardziej rodzicow, ale licxe ze Ł zrobi to prawko i chociaz raz w miesiacu oni u nas albo my u nich bedziemy

Bada 6ty miesiad to ktory tydzien?

reklama
Agulqa ale fajne :-D tez juz zainstalowałam

Sprite musisz być dobra koleżanka skoro taki zaszczyt Ci przypadł ;-) ja normalnie się kapalam i w aqua i w jeziorze i wszystko ok było

Doggi słodziutka :-)

Aob fiu fiu jaki romantyk :-D

Bada no no 6ty miesiąc :-o szaleństwo

Ada ooo to ja wg om w srode zaczynam a wg usg ktorego trzyma sie moj gin i mam termin na 5stycznia 6ty miesiac zaczynam w poniedzialek ;-) kurcze jak to leci. Dopkero co Wam pisalam ze jextem happy bo zacxelam 5ty ;-)

Ja pamietam jak wszystkie bylysmy happy jak zaczynalysmy 2-gi trymestr :) czas leci, ani die obejrzec a bedziemy sie dzieciaczkami chwalic ;)

reklama
agulqa, no ja niestety bardzo często widzę, jakie brudasy przychodzą do aqua i mimo, iż w tej wodzie jest mnóstwo chemii, tj. jest "czysta", takie mam opory, że hej. tzn. nie chodzi mi o korzystanie w ogóle z basenów (choć jacuzzi nienawidzę) tylko właśnie teraz w ciąży - boję się.

Femme, ten poród, to chyba w zamian za ślub, na którym niestety nie będę, bo jest pod koniec grudnia i w Afryce. żałuje, że mnie tam nie będzie, bo to będzie wesele w tradycji afrykańskiej.

Do góry