reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Bada super ta lista z płcią.

Dziewczyny, które wiedzą a mają znaki zapytania pisać, żeby lista była pełna. Ja niestety nadal ze znakiem zapytania. oby tylko do wtorku:-D

bada u mnie przez miesiąc był chłopiec ale teraz lekarka bardziej skłania się ku dziewczynce, także u mnie chyba nie wiadomo nadal :-(

Emilchen u mnie wszyscy na około się pytają:

- i co będzie?
-dziecko:-D -każdy patrzy na mnie z kosmiczną miną, powinnam fotki robić w tym momencie.

Agulqa no to do kluczy coraz bliżej :-D
Tasia dobre dobre hihi

Oficjalnie zdycham!
Pojechałam z moją ekipą na zakupy, bo żarcie nam się kończyło, a jeszcze na jutro mąż zaprosił sąsiada z żoną na urodzinowe piwko więc też tak nie wypada przy gołym stole siedzieć.
No i kupiłam składniki na murzynka i jutro będę pięć mniam mniam :-)
Ogólnie mój syn to diabeł wcielony.
W ciągu sekundy był w każdym kącie sklepu i nie sposób było go ogarnąć w pojedynkę.
Dobrze, że Nikola została u sąsiadki, bo by mnie we dwójkę wykończyli.
Za to w nagrodę za dzisiejszy pracowity dzień zamówiłam na kolacje pizze, a co!

Alecta przy stole to tak jak w filmie "kogiel-mogiel". Stawia się paluszki i już:-D A nie jakieś ciasta pieczesz:-D

Znalazłam zdjęcie córki z połówkowego. Ważyła 429 g w 22 tc. Akurat nowe bobo będzie mierzone w tym samym tygodniu więc będę miała porównanie.

Tasia to ciasto to dla mnie hihi goście może przy okazji się załapią hihi.

Na jutro planuje zrobić chilli con carne i do tego jakieś kabanosy itp do przegryzienia.

reklama
Kurczę u nas leje i burza się zbliża, niech sobie pada, byle tylko bez burzy, bo wtedy lubią prąd zabierać, taki urok mojej wsi:-p
A w ogóle oglądałam pogodę i wrzesień ma być cieplutki:-):-):-):-)

Stokrotka- u nas krupniku nikt nie ruszy, stałby w garnku ohhhoo

alecta- no pewnie, że się należy, w końcu narobiłaś się nie :-)

bada- a Unita nie pisała, że będzie chłopiec??

Ostatnia edycja:
Do góry