reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

miłego dnia kobietki :-)

gosiane ja fasolkę w szybkim tempie robię tak -podsmamżam kiełbaskę z cebulką i dodaje fasolkę w sosie pomidorowym z Pamapol,przyprawiam pieprzem trochę musztardy,wody jak trzeba i wcinam

reklama
A ja się fatalnie czuje :-( i na żołądku i głowa mi pęka :-/

Mcpearl odpoczywaj, fajnie z ta koleżanka :-)

Agulqa to też was ładnie teściowa wspomaga :-)

Kasiekz &&& :-)

Femme chodzi tylko o to ze ona ma dla pracownikow pozyczke 1%. Oczywiscie my ja splacimy sami, ale po co mamy nrac gotowkowe kredyty i splacic 2razy wiecej niz wzielismy jak mozemy grosze wiecej oddac.

Glowa tez mnie boli. A mieszka we mnie zarlok :p

Jeżeli chodzi o bóle głowy w ciąży, to jestem prze szczęśliwa że tym razem nie mam migren, bo w poprzednich dwóch ciążach miałam migreny po 3 tygodnie :)

Niedługo zwiększę swoją aktywność na forum, bo już odliczam dni do L4 juppi!

agulqa moja mam też nam wzięła taką pożyczkę 1% pod koniec ubiegłego roku na budowe ganku,rata niecałe 200 zł na 6 lat ,ale ja spłacam po 2 i do końca 2015 roku będzie spłacona:happy2:
mamaOlka&Franka to u mnie na odwrót w poprzednich nie miałam migren a teraz bardzo często

a mnie dziś bolą zęby i nie jakiś konkretny tylko pół szczęki na raz :-(

Bada my jeszcze nie mamy planu opracowanego, wyjdzie w praniu jak zaczna przychodzic rachunki na nowe mkeszkanie i zobaczymy co ile nas kosztuje. Ja nawet nie wiem na ile to lat, ale tez planujemy splacic jak najszybciej

Cześć mamuśki.

Mój mąż miał dziś wywiad do Tv jakiejś tutaj regionalnej jako właściciel susharni (jedyne sushi w obrębie 120km) celebryta :p

Wczoraj generalne porządki i wypompowamie wody z basenu ;( żegnaj lato :( i zaatakowała mnie tarantula w domu! Tak wielkie to było ze mój mąż bal się zabić TO!

A mój pies to idiota jak byłam w sklepie zeżarł swoje obrożę, ja nie wiem czemu on taki durny jest to pewnie przez T jaki pan taki pies o!

Kasiekz będzie dobrze pewnie ze się podniesie właśnie siłą woli podnoszę to łożysko dla cienie :)

W ogóle na 95% ma być chłopiec a mnie wszyscy pytają czy będzie dziewczynka, chyba musze brzydko wyglądać :p w końcu takie krążą zabobony :p tak samo, jestem w przedszkolu u dyrektorki na ploty i przyszła sekretarka ja się o coś tam pytam i ona się śmieje "niepamieta pani? Przecież w zeszłym roku było to samo" a ja zonk nie pamiętam i mówię że ja mam ostatnio straszne dziury w głowie i dziwne ze pamiętam jak się nazywam a ona "uuu czyżby dziewczynka?" a ja no właśnie niestety nie ;)

Doggi załatw nam autograf męża :D
Za kilka lat może być wart fortune :D
Co do psa to ja też zawsze mówiłam, że nasz po Ł. ma tą swoją durnote :p

Kasiekz na pewno będzie wszystko dobrze &&&&&&

Doggi jak miałam egzamin w ponize to facet pyta się mnie, że co niedługo poród, a ja mu mówię, że w styczniu dopiero to oczy wywalił i stwierdził, że chyba duuuuże dziecko będę miała :p

reklama
Do góry