reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Kiepską noc miałam dzisiaj...skurcze brzucha mnie chwyciły, podbrzusze bolało. Na szczęście poleżałam, wzięłam no-spę i przeszło.Dobrze, że idę do mojej gin w sobotę. Martwią mnie te skurcze czy są to braxtona, czy nie...z Mikołajem nie miałam takiego nasilenia, a nie chciałabym urodzić wcześniaka. Może trzeba się trochę więcej oszczędzać.

Co do ubrań z Lidla to też bardzo lubię. Sobie nawet ostatnio piżamkę tam kupiłam i nic po praniu się z nią nie dzieje.

reklama
McPearl uważaj na siebie, odpoczywaj i leż ile się da!

Jejuś tak się cieszę, bo namówiłam męża na zakup nowego laptopa.
Ten mnie już tak wkurza...
Corel mi na nim ledwo co działa i nic nie mogę ze zdjęciami zrobić, a chcę kilka do wywołania przygotować.
Może kupimy w niedziele jak będziemy w Rzeszowie albo sama pojadę bez mojej kochanej hołoty ;)
Chociaż dzisiaj (jak na razie) są wyjątkowo grzeczni i jeszcze ani razu się nie pokłócili (tfu tfu!)

Lasencje proszę o kciuki ok 17.00, bo dziś kontrolna wizyta u gina czy łożysko podniosło się!

sprite
jest mega wysoki...wow!

jezyk
u mnie oprócz tragicznych bodziaków które miałam w roz. 62, puściły prawie wszystkie szwy w getrach młodej po dwóch praniach. Może miałam pecha, ale zraziłam się i omijam;)

susel jak moja Pola. Wszystkie spodnie, nawet legginsy z tyłeczka lecą.

tasia zupełnie jak ja. Miałam nasikać do pojemnika i zapomniałam, a potem zjadłam śniadanie po czym oświeciło mnie, że miałam iść na badania bo dziś gin:D

mcpearl oszczędzaj się;) Ja w pierwszej ciąży od 21tc miałam bardzo mocne skurcze, ale brałam na to lek.

Odnośnie ciuchów to kocham gap i carters oraz next. Często trafiam świetne używki;)

Gosiane my jutro notariusz, kredyt, remont, wyprawka, meble do mieszkania wiec ubrania schodza na dalszy plan :p

Femme nam tesciowa wziela u siebie w pracy kredyt na 10k zeby na notariusza remont itp bylo. No i mieszkamy u niej od maja nie dokladajac nic do mieszkania, robiqc tylko czasem zakupy. Dzieki temu moglismy cos odlozyc inacxej byloby kiepsko

No wiec mam nadzieje ze na wiosne moze beda i zakupie nam takie kurtki ;-)

Mcpearl mnie wlasnie teraz skurcxe chwycily. Twarde podbrzusze, mlody rano cos pofikal az Ł sie ucieszyl bo ostatnio sie martwil ze dziec taki wyciszony. Jednak te skurcxe nic milego :-(

Ksiek kciuki &&&

agulqua, no nic miłego, zwłaszcza o 2 w noc gdy się samej leży w łóżku. Trochę mi lepiej bo doczytałam, że skurcze braxtona mogą trwać nawet do 3 minut i występować 2 godziny.

Też lubię w lumpku czy na allegro kupić coś z nexta i np H&M, ale jako nówki sztuki to trochę niestety kosztują...

Dowiedziałam się wczoraj, że moja przyjaciółka z dzieciństwa też jest w ciąży i spotykamy się dzisiaj na ploty. Jeszcze jej nie powiedziałam, że ja też :-)

Ledwo żyje.
Mam wrażenie,że już koło 16 jest, a tu przed południem dopiero.
Nie wiem skąd moje dzieciaki tyle siły biorą.

reklama
Do góry