reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Alecta ciekawe czeho Robert sobie zazyczy ;-) zaraz bede szla do lodowki to da mi znac ;-)
femme fatal
Mama Ninki :)
Udało się
Ale jaki sajgon :-o ile ludzi i jaka dzicz :-o dobrze ze Niny nie brałam...
Ja dopiero myślę co na śniadanie zjeść... Ale to kakao dobrze brzmi tylko co do tego
Ale jaki sajgon :-o ile ludzi i jaka dzicz :-o dobrze ze Niny nie brałam...
Ja dopiero myślę co na śniadanie zjeść... Ale to kakao dobrze brzmi tylko co do tego
Agulqa Mania ze śniadania zadowolona.
Dało się poznać po kopniakach.
Zaraz sprawdzę czy jej kakao smakuje hihi.
Zaraz trzeba wstawać i się ogarnąć.
Słońce świeci to może z dzieciakami po obiedzie na dwór wyjdę.
Czerwony barszczyk już się robi, tylko zastanawiam się czy zrobić do niego kluski lane czy po prostu makaron ugotować
Dało się poznać po kopniakach.
Zaraz sprawdzę czy jej kakao smakuje hihi.
Zaraz trzeba wstawać i się ogarnąć.
Słońce świeci to może z dzieciakami po obiedzie na dwór wyjdę.
Czerwony barszczyk już się robi, tylko zastanawiam się czy zrobić do niego kluski lane czy po prostu makaron ugotować
agulqa_b
Femme w realu tak fajne jak na zdjeciach? Kurde ze tez kasy teraz nie mam bo nie mam zadnej kurtki takiej na wiatr i przeciwdeszczowej a w gory czy nad morze jak znalazl
Agulqa te rzeczy w lidlu to sue powtarzaja tak cyklicznie. Zmienia sie troche wyglad. Ja kupie w przyszlym roku, poki co musimy teoche zacisnac pasa z naszymi zakupami bo Jaskowi musze buty zimowe sprawic no i lozko materac posciel duza tez. Dodatkowo siostra pozycza nam troche kasy na auto wiec jej trzeba splacac. Ehhh wygrana w totka by sie przydala...
femme fatal
Mama Ninki :)
Agulqa no fajne fajne ;-) dla mojego fajna wzięłam zielona...my też bez kasy teściowa uzyczyla kredytowki
Gosia komu taka wygrana by się nie przydała
Gosia komu taka wygrana by się nie przydała
Tasia001
Agulqa teraz z brzuchem nie masz co kupować. Rzeczywiście te ubrania Lidla się powtarzają co sezon tylko kolory się zmieniają. Ja mam buty do biegania i teraz widzę, że często są podobne (cena też podobna).
Dla dzieci ubranka z Lidla też są super. Jeszcze się nie zawiodłam, a mieliśmy sporo. Teraz znowu skarpetki kupiłam w 7paku, bo wyrosła.
Dla dzieci ubranka z Lidla też są super. Jeszcze się nie zawiodłam, a mieliśmy sporo. Teraz znowu skarpetki kupiłam w 7paku, bo wyrosła.
reklama