reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Moj caly dzień jadlby lody i slodkie jogurty :/ ostatnio porazka jest z jedzeniem. Dobrze ze od pon żłobek to go tam naprostuja z jedzeniem.

reklama
Udało się :-D :-D :-D

Ale jaki sajgon :-o ile ludzi i jaka dzicz :-o dobrze ze Niny nie brałam...

Ja dopiero myślę co na śniadanie zjeść... Ale to kakao dobrze brzmi tylko co do tego :p

Agulqa Mania ze śniadania zadowolona.
Dało się poznać po kopniakach.
Zaraz sprawdzę czy jej kakao smakuje hihi.

Zaraz trzeba wstawać i się ogarnąć.
Słońce świeci to może z dzieciakami po obiedzie na dwór wyjdę.
Czerwony barszczyk już się robi, tylko zastanawiam się czy zrobić do niego kluski lane czy po prostu makaron ugotować :p

Femme w realu tak fajne jak na zdjeciach? Kurde ze tez kasy teraz nie mam bo nie mam zadnej kurtki takiej na wiatr i przeciwdeszczowej a w gory czy nad morze jak znalazl

Agulqa te rzeczy w lidlu to sue powtarzaja tak cyklicznie. Zmienia sie troche wyglad. Ja kupie w przyszlym roku, poki co musimy teoche zacisnac pasa z naszymi zakupami bo Jaskowi musze buty zimowe sprawic no i lozko materac posciel duza tez. Dodatkowo siostra pozycza nam troche kasy na auto wiec jej trzeba splacac. Ehhh wygrana w totka by sie przydala...

Agulqa no fajne fajne ;-) dla mojego fajna wzięłam zielona...my też bez kasy teściowa uzyczyla kredytowki :p

Gosia komu taka wygrana by się nie przydała :p

Agulqa teraz z brzuchem nie masz co kupować. Rzeczywiście te ubrania Lidla się powtarzają co sezon tylko kolory się zmieniają. Ja mam buty do biegania i teraz widzę, że często są podobne (cena też podobna).

Dla dzieci ubranka z Lidla też są super. Jeszcze się nie zawiodłam, a mieliśmy sporo. Teraz znowu skarpetki kupiłam w 7paku, bo wyrosła.

reklama
Do góry