reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Alecta no mąż juz normalnie sławny celebryta :p tv, dwie gazety jedna Pl druga niemiecka szał wszyscy koledzy się śmieją że nowa sława zgorzelecka ;) najpierw Honorata Skarbek teraz Tomo :p zaraz w tańcu z gwiazdami zatańczy :p

A ten facet dawno w łeb nie dostał?

A tak wygląda pies, który ma karę i musi siedzieć na miejscu taki załamany ze aż się skurczył

Załączniki

• 1409228091088.jpg
    1409228091088.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Doggi pewnie nie dostał, ale prawnika nie będę lać i to w dodatku na egzaminie :p
Teraz będę śledzić angaże do TZG :D

Co do psa to teraz jak taki aniołek wygląda hehe
Mój też obroże jadł i nawet klatke swoją totalnie zdemolował, a kundel był mały ledwo do łydki mi sięgał i chudy jak szczur.
Ehh jak mi go nie brakuje...

Alecta to on pół domu mi zjadł ta ośrupana ściana to tez jego zasługa ale ten to wielki bydlak jak skoczy na mnie tak ze ma łapy na moich ramionach to jesteśmy równego wzrostu czyli 163cm i prawie 60kg smierdziela

Jezyk on ma pga (perfekcyjna gra aktorska) opanowane na 5+! I mina "jestem tylko małym ścieniaćkiem" juz nie działa na nas ;)

Cześć dziewczynki. Dziś jak byłam na placu zabaw z dziećmi dostałam frisbi czy ringo ( takim plastikowym talerzem ) w brzuch centralnie nad pępek od 2 latka z bliska. Czuję to miejsce cały czas z minęło kilka godzin. Myślicie że coś mogło się stać?? boję się!!

Ja wysłałam m rano do lidla po tą kurtkę dla Niny, jeszcze przed otwarciem była kolejka na 30 osób, masakra. Ale udalo mu się dostać rozmiar i kolor jaki chciała. A po południa podeszłam jeszcze z Niną raz i kupiłam mężowi i sobie też. Wiem że dla siebie to tylko jeszcze na jakiś miesiąc, potem przestanę się mieścić ale będę miała na wiosnę na spacery z bobasem. Poza tym zaoszczędziłam bo kupiłam sobie rozmiar dziecięcy- na 164 cm, jeszcze się spokojnie mieszczę. A z kolei mężowi rozmiar XL to będę mogła ja chodzić jak będę już baaardzo duża. Nic dla siebie jeszcze nie kupiłam i w sumie nie muszę- mam po pierwszej ciąży i od koleżanek też więc stwierdziłam że moge zainwestować w kurtkę. Jeansów ciążowych mam ze 4 pary, z czego tylko jedne są dobre, reszta na razie za duża. Do tego dużo sukienek i sweterków całkiem ładnych.
Byłam dzisiaj z Niną w parku, łaziłyśmy jakieś 4 godziny, ale się dotleniłam:-) teraz od godziny moje dziecko maluje farbami, ona strasznie lubi prace plastyczne, a ja mam przynajmniej chwile spokoju.

Ostatnia edycja:
Witaj Aneta:-)

Doggi co za szpony;-) ja nie lubie miec za dlugich pazurkow:-p

Tasia gratuluje wygranej:-)

Femme tesciowa bardzo latwo wkurw.. :tak: wystarczy opowiedziec jak to ci sie nie powodzi, ile to kasy nie masz, itd:tak: a ja pojechalam pochwalic sie nowym telewizorem i tym, ze G zrobil prawko, bo nic nie wiedzieli:-)

Ja nosze juz spodnie ciazowe, bo dostalam duzo w spadku po siostrze i juz jedne sa za male:-p ale ogolnie bardzo wygodnie jest mi z tym pasem:-)

Dzis ladna pogoda u mnie;-)

reklama
Femme, ja też kupiłam, ale kolejki i ogólnie tłum był ogromny. u mnie rzucili się na dorosłe kurtki i buty, więc ja sobie bez problemu kupiłam dla młodego :). no i rpzmiar 110 (na metce 4-6 lat!) jest taki, że MOŻE wystarczy na wiosnę... :blink:

Tasia, ja miałam tak we wtorek. nasikałam rano do kubeczka i poszłam do labka oddać też krew, tylko w połowie drogi mi się przypomniało, że zjadłam w domu bułkę i monte :confused: i dopiero dziś byłam na morfologii.

kasiekz, no jest wysoki, zresztą od urodzenia, bo miał 61 cm ;-).

ja też zaraz idę do sklepu po fasolę na fasolkę po bretońsku. będę robić z tego przepisu: Błyskawiczna fasolka po bretońsku - Przepis tylko zamiast fasolki z puszki zrobię normalną (dziś przesz noc będę moczyć) :-)

Doggi, ale smutny pies :tak:. mój (a właściwie mojej sis, bo ja już dawno z nimi nie mieszkam) to taki zbój, że szkoda gadać. rasa zobowiązuje haha - w końcu west terrier.... ale naprawdę... czasami nie do opanowania!

Ostatnia edycja:
Do góry