reklama
Aob tez nie lubiłam długich potem jak zrobiłam pokochałam
Agulqa_b a wasz też tak durnowato wargi przygryzal ze wyglądał jak uposledzony? Bo ten to mnie tym rozkłada na łopatki
Sprite to faktycznie duży 61cm wow!
A pies to smutek wytrenowany
Agulqa_b a wasz też tak durnowato wargi przygryzal ze wyglądał jak uposledzony? Bo ten to mnie tym rozkłada na łopatki
Sprite to faktycznie duży 61cm wow!
A pies to smutek wytrenowany
Tasia001
Fanka BB :)
A ja w końcu ogarnęłam kuchnię. Nawet fronty pomyłam:-) Jeszcze lodówkę chciałam umyć, ale Domiś się obudziła. Od razu lepiej się czuję jak trochę się "pogimanstykowałam".
Za mną terz chodzi fasolka, ale mąż nie lubi i wymyśliłam krokiety z pieczarkami na jutro i chyba jeszcze barszczyk do tego zrobię.
Za mną terz chodzi fasolka, ale mąż nie lubi i wymyśliłam krokiety z pieczarkami na jutro i chyba jeszcze barszczyk do tego zrobię.
Tasia ja wczoraj miałam generalny porządek kuchni od góry do dołu wylizana ze można się przejrzeć
Dziewczyny, uwaga, znów się chwale!
Został mi materiał od pościeli olkowej a do przedszkola ma mieć worek to stworzyłam jej worek piżamka juz spakowana
Dziewczyny, uwaga, znów się chwale!
Został mi materiał od pościeli olkowej a do przedszkola ma mieć worek to stworzyłam jej worek piżamka juz spakowana
Załączniki
agulqa_b
Ooo to moze i ja jutro zrobie fasolke po bretonsku na obiad?
Doggi usmialam sie tak przyryzal i mial rozowo czarne wiec komiczny wyglad
Doggi worek pierwsza klasa. Czasem by mi sie taki przydalcw rozmiarze xxl by schowac Ł do worka i do szafy
Doggi usmialam sie tak przyryzal i mial rozowo czarne wiec komiczny wyglad
Doggi worek pierwsza klasa. Czasem by mi sie taki przydalcw rozmiarze xxl by schowac Ł do worka i do szafy
agulqa_b
I mysle ze w krowki lub swinki calkiem by pasowal ;-)
reklama
bada m.
Aza,kasiekz,kasialka128,Suseł i kto tam jeszcze z okolic Wrocka spotykamy się w tą sobotę czy nie ,bo ja lubię mieć zaplanowane :-)