reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Witaj Aneta!
Doggi, super pazurki. Ja tez mam dosyc dlugie I przyzwyczailam sie wszystko z nimi robic. Dziwnie sie czuje bez, tak jakby czegos brakowalo. Ostatnio mi sie 1 zlamal w takim paskudnym miejscu I musialam przez kilka dni az mi plytka nie odrosla z takim kikutem paradowac, okropienstwo.

Co do spodni ciazowych, to ja juz w takich chodze, bo inne mi na zad nie wchodza, w pasie niestety sporo przybylo. Z tym ze nawet najmniejszy rozmiar ciazowy jest troche jeszcze za luzny, ale w takim tempie mojego wzrostu w szerz niedlugo beda jak znalazl :)

reklama
Ja kupony w skrzynce dostałam :p
Mamy zamiar je wykorzystać w niedziele hihi.

No i poszedł mój mąż do pracy po miesiącu siedzenia w domu.
Dziwnie mi tak jakoś, ale z drugiej strony się cieszę, bo już mnie trochę te jego siedzenie w domu wkurzało :p
W poniedziałek pozbędę się jeszcze dzieciaków i zajmę się w końcu produkcją obrazków na przedpokój :p

Dobry, jak mi źle tak rano wstawać :p toć to środek nocy :p ale idę do lidla upolować tą kurtkę dla męża i teściowej :p mam nadzieje ze tłumów nie będzie...

Hej porannie.

Femme sama bym sie wybrals do lidla ale mam daleko a maz dzis samichod wzial.

Ja ciazowe mam jeansy bo w inne nie wchodze a poza tym mam moje zwykle leginsy i treginsy(czy jak to tam sie zwie) i daja radę na razie

Agulqa wiesz WP ma trochę inaczej, bo tam cała kompania idzie na urlop w tym samym czasie i praktycznie cały od razu wykorzystują.
Później ew jakiś urlop narodowy lub dzień wolny po służbie.
Ogólnie to wiesz nie dość, że to ja między innymi mu pensje wypłacam to ma lepiej niż ja :p

Witam laski.

Fajne te kurtki, my dziś będziemy w lidlu ale po południu to może uda mi się chlopakom kupic, jeśli w ogóle u nas dali na sklep.

Od poniedziałku zacznie się wczesne wstawianie. Rozpoczęcie roku mamy na 8, a potem już pójdzie z górki: D

reklama
Do góry