reklama
Agulqa- u nas do wyczerpania zapasów.
Kurcze robilam przegląd w butach i wyszło ze to ja zostalam bez butów na jesien nosz kurka a myslalam że będzie jeden wydatek mniej.
Doggi- ale pazury!! Jak Ty dajesz radę cokolwiek zrobić???
Kurcze robilam przegląd w butach i wyszło ze to ja zostalam bez butów na jesien nosz kurka a myslalam że będzie jeden wydatek mniej.
Doggi- ale pazury!! Jak Ty dajesz radę cokolwiek zrobić???
Ostatnia edycja:
Jezyk na początku ciężko było ale po dwóch dniach die przyzwyczaiłam i teraz się zastanawiam czy będę umiała w krótkich funkcjonować od stycznia
Moja sis tez takie długie sobie zrobiła z krótkich prawie jak ogryzki i pierwszego dnia była załamana drugiego mniej a trzeciego przyszła i mówi "nie wierzę, Ale ja już wszystko umiem w nich zrobić, patrz jak kolczyk zapinam"
kwestia przyzwyczajenia ja takie mam już dobre pół roku
Moja sis tez takie długie sobie zrobiła z krótkich prawie jak ogryzki i pierwszego dnia była załamana drugiego mniej a trzeciego przyszła i mówi "nie wierzę, Ale ja już wszystko umiem w nich zrobić, patrz jak kolczyk zapinam"
Potwierdzam, że szybciutko można się przyzwyczaić do takich pazurków.
Ja miałam cały czas robione prawie przez 8 lat - najpierw akrylowe, a potem żel.
I bardzo lubiłam je mieć - dało się wszystko robić.
Ale jak kupiliśmy mieszkanie to w ramach oszczędzania zrezygnowałam i już półtora roku mam naturalne. I chyba nie wrócę już do moich kochanych żelków;-)
Ja miałam cały czas robione prawie przez 8 lat - najpierw akrylowe, a potem żel.
I bardzo lubiłam je mieć - dało się wszystko robić.
Ale jak kupiliśmy mieszkanie to w ramach oszczędzania zrezygnowałam i już półtora roku mam naturalne. I chyba nie wrócę już do moich kochanych żelków;-)
Ja dzisiaj ciachnelam moje pazury bo drapalam wszystko juz. Nie lubie miec za dlugich a hybrydy sa super wygodne. Tylko zdejmowanie tego upierdliwe troche.
Alecta szkoda ze nie bedzie mogl isc maz z toba. Ja jutro tez sama ide, dopiero w pon idziemy razem.
Kupujemy Opla Merive bo ma dosc fajne duze wnetrze i mysle ze sie pomiescimy spokojnie.
Alecta szkoda ze nie bedzie mogl isc maz z toba. Ja jutro tez sama ide, dopiero w pon idziemy razem.
Kupujemy Opla Merive bo ma dosc fajne duze wnetrze i mysle ze sie pomiescimy spokojnie.
kasiekz
Fanka BB :)
Tasia Jezyk i u mnie Pepco nie sprawdzilo sie i nigdy wiecej nic nie kupie. 3bodziaki-wszystkie rozciagniete i rozprute po paru razach, getry rozprute, z pizamy zeszla w pierwszym praniu aplikacja. Wiecej prob nie podjelam
Anita witaj
Doggi wow ale szpony! Ladne ale nie dla mnie bo ja nie lubie. Mialam raz w zyciu na swoim slubie
Anita witaj
Doggi wow ale szpony! Ladne ale nie dla mnie bo ja nie lubie. Mialam raz w zyciu na swoim slubie
bada m.
Doggi paskudne te twoje szpony 

McPearl
Hej. Mam już nową klawiaturę i jestem już z wami...
Mąż dzisiaj wrócił do pracy, młody u babci na mini wakacjach i tak mi jakoś smutno samej w domu.
Dowiedziałam się za to, że najprawdopodobniej otwierają u nas Rossmanna i jestem wniebowzięta.
Mąż dzisiaj wrócił do pracy, młody u babci na mini wakacjach i tak mi jakoś smutno samej w domu.
Dowiedziałam się za to, że najprawdopodobniej otwierają u nas Rossmanna i jestem wniebowzięta.
reklama