reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Anisen - duuuuużo uśmiechu, mało złości, wiele czułości... Wszystkiego naj... Naj... Naj...

Ja powoli dochodzę do siebie Udało mi się wyszukać mieszkanie byliśmy tylko zobaczyć tak z wierzchu, fajne na parterze, 3 pokoje tylko 150€ różnicy od obecnego ale jak się ohajtamy we wrześniu to mpje ubezpieczenie wejdzie w mieszkanie więc nie odczujemy. Dzielnica super taka trochę pół angielska pół niemiecka (bo przy jednostce angielskiej)
Jutro wizyta po 18 może się uda :) trochę się dotleniłam na dworze i chłopak zabrał mnie do sklepu dziecinnego co by kupić coś ...
Najbardziej to się ciesze że mnie już cegłówka w głowe nie uderza tak mocno :)

reklama
Anisen wszystkiego naj naj naj!!!!! I stoweczki co najmniej I co by twoja trzecia dzidzia byla rownie zdrowa jak dwie poprzednie!!! :) I w ogole samych serdecznosci :) A mezem troche potrzasnac musisz bo sie chlopak raz ze wykonczy od tej budowy I pracy, a dwa musi zadbac tez o zone troche!!! No bo jak to tak :) Buziaki urodzinowe!!! :*

Anisen Wszystkiego Najlepszego!!!!
Szoda,ze Wam sie nie udalo wypasc, ale odbijecie sobie!!! Musisz tylko bardzo tego chciec.
Anisen,Vinga, jakbym czytala seoja historie odnosnie wyjsc z mezem.
A to bardzo wazne, zeby nie byc tylko rodzina z dziecmi, gdzie caly czas wszystko kreci sie wokol dzieci tylko miec tez miejsce na Ty i ja tylko my dwoje.
ja robie w kazdym razie postanowienie.jak malensteo troche podrosnie, czyli no juz tak ponad pol roku to bedziemy dwojke zostawiac z opiekunka, a trzecia bedzie np. Nocowac u kolezanki, ale minimum raz,dwa razy w miesiacu robimy wypad tylko we dwoje,chociaz na pare godzin.
mam juz na oku jedna opiekunke, albo nawet dwie.bo napewno nie oddalabym komus obcemu.
tez na rodzine nie moge absolutnie liczyc, moi rodzice, w Polsce, a tutejsi juz troche starsi sa i nie podejma sie opieki zreszta moj nie dalby naszych dzieci pamietajac swoje okropne dziecinstwo...
kolezankom raczej 3 dzieci nie podrzuce, rodzenstwo mojego sie nie kwapi,zeby cos pomoc, a swoje dzieci juz odchowane maja, problem byl, jak mielismy z kims corke na porod drugiej zostawic...
takze powiem Wam, nie bede sie nikogo prosila, wole zaplacic za kilka godzin, byc moze odmowic sobie vzegos innego,ale ten czas jest bezcenny.
Mojej siostrze rozwalil sie prawie zwiazek, bo tylko dzieci i dzieci no i praca.
u mnie tez troche tak bylo w poprzednim zwiazku, wiec nie chce juz powtorki i bede dzialac!!!

a poza tym juz kochane nie chce karmic mojego malucha kofeina, bo juz dwie szklanki wypilam dzis i nadal padam na tearz,wiec chyba rozumiem te co sa zmeczone!!!;-)

buziaki dla Was

dziewczyny leze cale dnie juz od soboty, caly czas mam brazowe brudzenia i pobolewa mnie podbrzusze wiec biore nospe na rozluźnienie, w tym tygodniu mam wizyte u gina wiec zapytam kolejny raz czy to mozliwe aby to bylo z polipa ktory mi wyrosl czy moze powinnam brac jakies leki na podtrzymanie, bardzo sie boje ze cos sie dzieje zlego

Ostatnia edycja:
Dona nie stresuj sie leż sobie,nie przemeczaj sie, krwawienie to nie jest wiec mysle, ze to nic groznego, dobrze ze masz wizyte lekarz Cie zbada to sie uspokoisz... Będzie dobrze:-)Dobry nastroj mamy , to i dobry dziecka:-)

Ja tez dzisiaj kawke piłam, chociaz nie mam ochoty za bardzo jej pic, ale ogolnie dzisiaj mam niskie cisnienie tylko 100/60 wiec kawa na pewno nie zaszkodzila, chociaz tez nie pomogła, bo dlaej jestem słaba, nic mi sie nie chce.

anisen sto lat...

mi z Cyprianem też mięso śmierdziało, ja ogólnie nie jestem mięsożerna ale w ciąży mi śmierdzi jak nic, zobaczymy co tym razem

Anisen sto lat i spełnienia marzeń:)

Dona mam nadzieje ze wszystko w najlepszym porzadeczku bedzie! oby do wizyty:)

Ja tez malo kiedy wychodze z mezem sama. I teraz poki nie odchowamy drugiego maluszka to długo długo nie wyjdziemy... Zycie:) Ale czasem by sie chcialo tak isc, oderwac sie od matkowania pocieszyc sie mezem :)

Alez napisalyscie znowu...
Milan długi i ciężki dzień więc nie dam rady wszystkiego przeczytać, dołączam się do życzeń Anisen:)

Myślałam ze jak Julka wyjedzie na wakacje to odpoczne a tu jeszcze wiecej roboty, siedzę z siostra w pracy bo w domu pusto i zbyt cicho.
Szykujemy się na obóz, Julka wyjeżdża pierwszy raz w życiu... na dwa tygodnie!! Chyba się stresuje bardziej niż ona.

reklama
dona nie przejmuj sie ja sledze twoje posty i trzymam kciuki za cb mocno , ale spokojnie wypytaj o wszystko gin. dobrze ze to nie czysta krew a plamienie :-(nie zamartwiaj sie zrób groszkowi dobry humor ; ))
Pustiszi dobrze ze z głowa lepiej ; )

Do góry