reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

hej dziewczynki, dzięki za słowa otuchy.
dziś już lepiej trochę z moim humorkiem.
co do spania w dzień to ja też drzemkę sobie muszę zrobić. nie da rady dnia przeżyć bez polegiwania z małym :) dziś np. 3 godzinki sobie pospaliśmy :)

reklama
vinga zazdroszczę spania. moje dzis mi na głowe wychodzą :(

a wiecie co to są najgorsze urodziny jakie miałam. Dostałam bukiet róż od męza i okulary przeciwsłoneczne takie jak mi sie marzyły. to super. ale ...Mileiśmy o 20 iść do kina i do restauracji na randkę i ... dupa. teściowa obiecała przyjechać a dziś sie rozmyśliła bo upał. Moja koleżanka pracuje a druga już pojechała na wakacje. Zatem kina nie będzie. A co gorsze męża w domu też nie bo mu pracy dowalili i skoro kino odpadło to on w robocie posiedzi dziś. Jakby nie fasolka to bym sie upiła z tego szczęścia :(

Miejskibandyta: ależ z ciebie ogrodniczka nocna:)
Vinga
: niektórym to dobrze:) co ja bym dała żeby się kimnąć tak chociaż godzinkę w pracy jak mam fazę na spanie :-D za to codziennie 21-22 to ja padam na pysk ze zmęczenia:zawstydzona/y:
Anisen: serdeczne życzenia - a co do wyjścia to m. na pewno ci wynagrodzi w inny dzień!

co do mięsa i płci to muszę się wyłamać. Całą pierwsza ciąże na mięso miałam wstręt, w zasadzie tak sie kapnęłam, że w ciąży jestem, bo jak otworzyłam lodówkę a mój ukochany pasztet domowy mnie przyprawił o WC to już wiedziałam, co się świeci:) No i jak widać w suwaku - córa:)
Moja mama i siostra miały tak samo - w ciążach z synkiem nic - zero mdłości, śmigały jak nowo narodzone, a z dziewczynkami na mieso nie patrzyły wcale:) więc różnie może być....

miłego dnia!
16 koniec pracy więc uciekam!!

no to jest zaleta małego dziecka :) że śpi w dzień.
Anisen, najlepsze urodzinowe życzenia :)
my jakoś nigdy nie celebrujemy swoich urodzin/ rocznic. na 1 rocznicę ślubu dostałam różę i koniec. żadnego wypadu, a miło by było.

Vinguś ale myśmy od urodzenia Kuby ( to jest już od prawie 2 lat) nigdzie nie byli bez dzieci. To miał być pierwszy raz taki wypad na 3 godziny. A wcześniej byliśmy raz po urodzeniu Kingi. Czyli od ponad 3 lat ( w zasadzie od prawie 4) jedna randka , jedna! Tak sie cieszyłam i dusza :(

reklama
my na ostatniej randce byliśmy jeszcze jako narzeczeństwo :/ też czasem narzekam, że mógłby mnie gdzieś zabrać, bez małego. ehhh ci faceci to czasem bezmyślni są.
Anisen, teściowa to jak nie potrzeba, to przyjedzie. ale jak jest potrzebna to noskiem kręci, baba głupia :/ jakbym mieszkała bliżej Ciebie to sama bym przyjechała dzieciaczków popilnować :)

Do góry