Hej
Alr u nas cuudna pogodna w szkocji od kad tu jestem czyli 7 lat nie bylo tele dni tak pieknej pogody . Szczerze ciesze sie ze nigdzie w tym roku nie pojechaliśmy bo tu mamy to samo tylko pod nosem
Woda piach gory lasy
Dzis juz o 8.30 wybylismy z domu i dzieci kapaly sie w basenie dla dzieci przy placu zabaw
potem na placyku sie bawili
Ja sie opalilam i ogolnie super dzien.
Wieczorem pojechałam z dziećmi na obiecane zakupy zabawkowe
(sprzedalismy stare zabawki i wzamian mogli sobie cos kupic) dodam ze juz ponad tydzien mtemu mielismy kupic ale codziennie cos nabroilo a mowilam ze musza byc caly dzien grzeczni
tak wiec dzis sie udalo hehe.
I Viki ma fisia na punkcie transformersa i kupil sobie takiego co sie zmienia w ciezarowke ..szczerze myslalam ze bedzie to troszke bardziej skomplikowane i troche inne za ta cene..ale coz . Viki zadowolony a to najwazniejsze
Alex wybral sobie lego
ostatnio uwielbia budowac co mnie cieszy bo to akurat rozwijajaca zabawa
ja sama lubie lego hehe
Wrocilismy i mieli sie umyc i isc baeic ale zapukal sasiad w wieku Alexa czy moga wyjsc na dwor.. i chlopcy juz nie chcieli ale kolega powiedzial "nikt sie dzis ze mna nie chce bawic"(jedynak-rodzice pracuja na caly etat. Ps nie mam nic przeciwko jedynakom ) no i Alex mowi mamo moge jeszcze osc sie pobawic z Brianem zeby mu nie bylo smutno a lego zbuduje jutro ? Slodziak moj
Poszli na dwor i kapiel kolacja i zbudowalismy lego bo tacy grzeczni ze hej dzisiaj
M dzis caly dzien w pracy byl i do konca tygodnia bedzie... a jak weekend bedzie mial wolny to wezmie starszakow pod namiot i na wycieczki gorskie a ja pospedzam czas z emilkiem sam na sam
Mega zmeczona dzis jesyem bo juz tyle nocy nie spie ale mimo wszystko znajduje w sobie mega energie ..sama nie wiem skad
Sorki ze tak tylko o sobie ale idr sie mezem zajac co by kazdy moj facet mial ode mnie po trochu uwagi
Tak więc milej nocki zycze.
No i zdrowka i powidzeniabz polska sluzba zdrowia ;/