reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Anbas ja pisalam do Ciebie o torcie a widze ze nie poszlo wiec jeszcze raz !! Supee ten tort wyszedl. Wiesz ze zdobienie smietana jest bardzo trud e ?bo tu niezbyt mozna poprawiax !! Wiec jak dla mnie jest bosko !!! A najwazniejsze w tym wszystkim jest Twoje serducho ;)

reklama
Dzieki dziewczyny za pochwaly :) Normalmie az uroslam i dostalam skrzydel hihi. I checi na wiecej ;)

I tak Inomama- maz mi sie odwdzieczyl ;) ;) ;)

Anbas super torcik taki 7 heaven :)
Marika zdrówka... Na takim zakaźnym jak byłam ze średniakiem to też była masakra, wszystkie możliwe biegunki, zapalenia płuc, wysypki itd na jednym oddziale. Jeden kibelek dla dorosłych, miałam ochote szorować się co godzine...
A od czego u was się zaczęło?

Mój maludek ma katar już 10 dni jutro idę z nim na kontrolę. Wycwanił się i ma widok fridy do nosa ucieka...

Włosy wypadają mi strasznie, kupilam biovax odżywkę na wypadające włosy. Poradźcie co jeszcze można oprócz witamin ciążowych?
U nas weekend rodzinny - grillowy. No i jestem nieźle poturbowana. Spadłam ze schodów, ratowałam tablet i nie byłam sama w stanie się uchronić więc mam łokieć i pół poślada zbite...:crazy:

Anbas, jeszcze ja pędzę z wyrazami podziwu za tort - piękny :tak:
Marika, zdrówka dla Was... Mam nadzieję, że lepiej znów jest po tym porannym kaszelku?
Akuku, suuuuper że masz swój sprzęcior ;-) Należy Ci się :tak: Miłych cukierniczych szaleństw.
Kaczuszka, biadaku. Tablet udało się uratować?

Syna mojego chciałam pochwalić - ostatnio pisałam, że gorzej znów śpi i od razu się poprawił :-) Teraz w nocy potrafi od 6 do 8 godzin ciągiem przespać, pobudka na karmienie i jeszcze z 2-3 pośpi :tak: więc cuuudnie.

Wirus rozprzestrzenia sie na oddziale
KACZUSZKA u nas zaczelo sie tak.
Katarek, wysypka, szczepienie, wixyta przeziebionej kolezanki. Kaszelek i tak coraz gorszy. Jezdzilam ja osluchac kilka raxy i wciaz nic ale lekarka dala zastrxyki z Zinacefu i 8 dni kaszel nie znikl i mamy szpital, osluchowo nic a na rtg bardzo duze zmiany w plucach

A wlosy i tak wypadna a powodem jest obnizenie hormonow. Jest rada, zajsc w kolejna ciaze ;)

Kaczuszka wlosy wypadaja bo w ciazy jakis tam hormon wzrasta i zatrzymuje wypadanie wlosow..a po ciazy hormon spada i wlosy ktore powinny wypasc przez te 9 miesiecy wypadaja teraz... ja tak mialam po kazdej ciazy..do tego wlosy dligie mam i emilowi misze z rak wyciagac bleeee. A nawet z buzi juz mu wyjmowalam mimo ze caly czas pilnuje... wilgotne lapcie ma i wszystko sie klei :( jeszcze troche musimy wytrwac...
Tablet uratowany ?? Ja tez sie ostatnia ratuje hehe.

Yoanna wlasnie kenwoodzik stracil dziewictwo swe i ukrecil mi ciasto marchwiowe ;) ssuuuuperrr jest ;) w kaplecie byla dostawka do tarkowania i plastrowania ... i blender ..te nakladki naklada sie na mixer i moge naraz ucoerac ciasto i tarkowac ;);) tak wiec on sobie krecil ciacho i tarkowal marchew ;) wlasnie robie sobie pozadek w kuchni by moj sprzecik mial swoje stale miejsce na blacie ;)

Aa dzis moj m do mnie mowi ze nasza lodowka 500 f kosztuje..a ja ze staniala (mamu ja 2 lata) a on ze nie ze ryke placilismy a ja ze nie ze 750...a ja zaklad? M mowi ze jak ponizej 700 to dzis romantyczny wieczor hehe a ja oki...poszlam szukac rachunku i kosztowala 499 !!! A m powiedzialam ze rachunku znalezc nie moglam..bede sie smazyc w piekle ale dzis jeszcze figurki mam zamiar lepic...hehe...

Hej laseczki:)

My dzisiaj zaprosiliśmy wszystkich gości na chrzciny Lenusi, które już za tydzień. Cały czas myślę jak ten mój krzykacz kochany wytrzyma w Kościele.

Yoanna wow jak Twój synek pięknie śpi! U nas masakra w tym temacie pobudki częste. Nie wiem od czegoś zależy!

Akuku super że już masz swój wymarzony sprzęt :)

Marika biedne jesteście z Laurą. Trzymajcie się jakoś i dużo dużo zdrówka.

Anbas tort śliczny nie bądź taka skromna kochana. Wygląda bardzo smakowicie:)

Moja Marti dostała się do przedszkola państwowego więc super. Minusem jest to że będziemy ja musiały z Lenonkiem dowozić 19 km w jedną stronę. Ale jakoś damy radę. W końcu sama chciałam dom na wsi więc nie narzekam ale za to mam pełno zieleni i sarny biegające po działce:)

Witam jestem czytam Was czesto ale odpisać nie mam weny :( jest lepiej ze mną oczywisciei niedługo spowrotem do was dołącze:)

ja tez mam problem z włosami to jest straszne !!!! Po Julii bardzo długo mi wypadały nic nie pomagało az wreszcie zaczęłam łykac revalid ale to tylko dla mam co nie karmią piersia!!!!!! Dermatolog uspokaja nie wylysieje ale wszystkie włosy ktore nie wypadły przez 9 miesięcy muszą teraz wypaść jeszcze u mnie sprawdzanie dermena szampon i żel na skórę głowy tylko po kilku tyg jest efekt .

Buziole dla Was i dzieciaczkow :*!!!!!!!!!!

Cześć dziewczyny,
My w końcu wróciliśmy na swoje śmieci więc mam pełen dostęp do netu:)
Nie uda mi się wszystkim odpisać bo dłuugo mnie nie było
Akuku- gratuluję sprzętu..teraz to poszalejesz.. ja to nawet nie wiedziałabym jak go wykorzystać
Anbas- tort świetny...szczerze wygląda smakowicie
Kaczuszka mi też wypadają włosy strasznie przed ciążą było to samo i wtedy zaczęłam brać suplement tylko właśnie nazwy nie pamiętam ale może mi się przypomni i bylo lepiej..widać było krótkie odrastające włosy
yoanna zazdroszcze tego snu u nas też tak było ale jakieś 2 tygodnie temu się zepsuło i mały śpi max 3h a około 2 w nocy ma chętke na zabawę.. jestem mega zmęczona..nie wiem co robię źlę, że on spać nie chce:( nawet ze mną w łóżku:(
Marika strasznie Wam współczuję, szybkiego powrotu do zdrowia i do domu:)
Hope- super,gratuluję przedszkola:)
Fifka- a jak pierś? co się jeszcze dzieję?
Inomama ładnie z tym cycem... ja mam jeszcze jakieś opory przed tym, ale pewnie jak raz pokażę cyca to pójdzie:)
Pati- już dietę rozszerzasz? ale Wy butelkowi jesteście? ja to się tego trochę boję.. ja myślę, żeby za jakiś miesiąć to zrobić

U nas mały super.. super się bawi na macie mogę dużo zrobić w domu:) fajnie tylko gorzej z tymi nockami..szkoda.. nie mam pomysły co z nim zrobić bo on o 2, 3 chce się bawić i nie ma jak z nim walczyć:( czy u Was podobnie? jeszcze mały strasznie sika w nocy więc muszęmu pampka zmienić więc wtedy się rozbudza i już zupełna dupa... czy Wy odbijacie maluchy po nocnym jedzeniu? bo mój wtedy się mega rozbudza i się zastanawiam czy by go nie odłożyć bez odbicia..muszę coś zrobić z tymi nockami bo mnie mały wykończy
u nas nawet jakieś słońce się pojawiło to może uda nam się na spacer pójść:) buziaki

reklama
tablet uratowany, ale ja mam biodro ramię i łokieć sine. m się śmieje że mam iść na obdukcję i będę miała papier na niego :)
Akuku super zakup. Ja ostatnio musiałam trochę sprzętu wymienić i poszalałam na nocnych wyprzedażach. Najbardziej jestem zachwycona sokowirówką - codziennie świeży soczek robię. Koniec z kartonikowymi pełnymi cukru :) no i przynajmniej dzieci też zaczęły pijać np marchew + seler, jabłko+banan+kiwi. Dzisiaj będę buraczkowy robić tylko rękawiczki muszę kupić.
Hope - będzie dobrze - ja też "wieśniara" i dowożę dzieci :)

Starszaki pojechały, m też a ja dostałam wenę twórczą i przemeblowałam pokoje :) a co tam, będzie inaczej. Przestawiłam trochę mebli i zabawki do 1 pokoju - więc 1 pokój już bardziej młodzieżowy się zrobił dla starszaka, drugi sypialnia + zabawki. Muszę trochę to porozdzielać żeby starszak mógł się spokojnie uczyć.
szykuję się teraz do lekarza z maluszkiem - katar nadal go męczy. Mam nadzieję że będzie ok.- trzymajcie kciuki :)

Do góry