Cześć dziewczyny,
My w końcu wróciliśmy na swoje śmieci więc mam pełen dostęp do netu
Nie uda mi się wszystkim odpisać bo dłuugo mnie nie było
Akuku- gratuluję sprzętu..teraz to poszalejesz.. ja to nawet nie wiedziałabym jak go wykorzystać
Anbas- tort świetny...szczerze wygląda smakowicie
Kaczuszka mi też wypadają włosy strasznie przed ciążą było to samo i wtedy zaczęłam brać suplement tylko właśnie nazwy nie pamiętam ale może mi się przypomni i bylo lepiej..widać było krótkie odrastające włosy
yoanna zazdroszcze tego snu u nas też tak było ale jakieś 2 tygodnie temu się zepsuło i mały śpi max 3h a około 2 w nocy ma chętke na zabawę.. jestem mega zmęczona..nie wiem co robię źlę, że on spać nie chce
nawet ze mną w łóżku
Marika strasznie Wam współczuję, szybkiego powrotu do zdrowia i do domu
Hope- super,gratuluję przedszkola
Fifka- a jak pierś? co się jeszcze dzieję?
Inomama ładnie z tym cycem... ja mam jeszcze jakieś opory przed tym, ale pewnie jak raz pokażę cyca to pójdzie
Pati- już dietę rozszerzasz? ale Wy butelkowi jesteście? ja to się tego trochę boję.. ja myślę, żeby za jakiś miesiąć to zrobić
U nas mały super.. super się bawi na macie mogę dużo zrobić w domu
fajnie tylko gorzej z tymi nockami..szkoda.. nie mam pomysły co z nim zrobić bo on o 2, 3 chce się bawić i nie ma jak z nim walczyć
czy u Was podobnie? jeszcze mały strasznie sika w nocy więc muszęmu pampka zmienić więc wtedy się rozbudza i już zupełna dupa... czy Wy odbijacie maluchy po nocnym jedzeniu? bo mój wtedy się mega rozbudza i się zastanawiam czy by go nie odłożyć bez odbicia..muszę coś zrobić z tymi nockami bo mnie mały wykończy
u nas nawet jakieś słońce się pojawiło to może uda nam się na spacer pójść
buziaki