reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2014 :)

No taki robot to super sprawa tez bym chciala takiego bo reczne wyrabianie ciasta to czasem katorga...a tym to nawet na chlebek elegancko :)
A zdjecie tortu...hmmm troche sie wstydze bo nie wyszedl super...znaczy dekoracja...ale sie staralam ;) A co tam...prosze :) posmiejcie sie :)

Załączniki

• 1399202922212.jpg
    1399202922212.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnia edycja:
reklama
Byla jakas mloda lekarka na obchodzie. Mowila, ze zmiany jeszcze slychac, a wczoraj ordynatorka badala to ze zmian juz nie slychac. Oszalec mozna
A wazy juz ponad 6 kg. Zamotalam sie i nie pamietam juz ile. 9 dni pobytu szpitalu a przy przyjmowaniu wazyla 5470g. Czyli bardzo duzo przybiera. Czyli sprawdza sie to, ze dzieci refluksowe wciaz jedza i duzo przybieraja

ANBAS super ze tort sie udal. Oj tam nastepnym razem namoczysz bardziej ;)
Ale efekt koncowy rewelacja, brawo

AKUKU ty rozne wypieki robisz to przydalby ci sie taki robot.
W TopChef uzywaja takich robotow

heloła!

ja pitolę jak mi czas ucieka! A Lauruta-Pruta coraz więcej wymaga, zatem czasu na forum mało...

Anbas - rewelka tort!!!!!!!!!!!! ja chyba never ever nie zrobię, milion razy się zabierałam i zawsze coś...czy mąż się odwdzięczył był aby...?:)

Marika - już niech kurde wypuszczą Was!!!! biedne jesteście bardzo, przytulam obie!

Mirka - no ja wlasnie nad rozszerzaniem diety zaczęłam myśleć pomału...na razie tylko myśleć, ale wiem,z e dla dzieci refluksowych to super sprawa. I co najpierw wybrać? Kaszkę właśnie? czy owoc? czy warzywo?

co do dziwnych miejsc podczas karmienia cycem, to ja już chyba wszędzie z sutem wywalonym byłam...w kościele - to wiecie, w sklepie, ostatnio w Zarze w ten sposob wybierałam sobie ciuchy:), na spacerach wszelkich. Niech się wstydzi, ten co widzi!:) Ja nie mam czego, w życiu takich cudnych cycuchów nie miałam:) Mąż ostatnio leciał mnie zakrywać, bo wywaliłam dwa na Kajtkowym meczu w piłkę - ale niechcący!!! jeden sam wypadł:)

Anbas CUDOWNY TORT!

Pustiszi
podpatrzyłam u ciebie ten suwaczek z centylami i śmiać mi się zachciało!

Ale z Adriana kurdupel :-D

Marika no chyba ze to taka lekko duszna mama nie zajmująca się maluchem.... oj zdrówka dla małej... bardzo wam współczuję tego szpitala...

Mirka a dlaczego od kaszek? Mój je teraz marchewkę i jabłko po pare łyżeczek co 2 dni. Na pół roczku zaczniemy nieco więcej. Na razie poznajemy nowe smaki :-)

Hej laski zakładamy klub miłośników Inomamy :-D

Co do karmienia publicznego
ja bardzo się chowam choć wcale nie uważam że mam się czego wstydzić.... ale też nie uważam że karmienie to coś czym trzeba się chwalić. To dla mnie bardzo intymny czas... i choć fruwam po mieście z dwójką, jeżdżę autobusami bo nie mam prawka nie karmie z cycami na wierzchu. Zawsze usiąde tak żeby nikt nas nie widział (a przynajmniej mojego dekoldu)

Hej lasencje ;)

Alez jestem szesliwa mam swojego kenwoodzika !! Na raty z promocji ale mam !!! 40 f co miesiac nie odczuje tak bardzo jak 440 na raz !!
Juz dzis pieke pierwsze ciasto ojj nie moge sie docEkac az Emil zasnie ;) starszakami sie m zajmie juppi ;);)

Inomama ja Cie kocham a zadna ze mnie dzwina istota... nie chcesz zamieszkac ze mna ??? Kazdy dzien byl by mega pozytywny ;)
Jestem ciekawa czy w rozmowie tak samo skladasz zdania ;) chyba musze Cie na skype zlapac haha...a swoja droga dziewczyny moze jakas wideokonferencja ???

Emilek w wannie sie pluska sam !!! Tzn lezy na takim czyms do czego nie bylam przekonana a moj kregoslup odpoczywa ;) nie ma szans by maly wode do buzi nabral.

Bede pozniej ;)

reklama
My właśnie rozszerzamy dietę pomalutku, wypełniałam ankietę w szpitalu i przysłali mi ostatnio fajny poradni o rozszerzaniu z bobovity. Tam podzielili wprowadzanie nowych pokarmów na 5 kroków. 1 to warzywa i owoce, zaczynamy od warzyw po 3 tyg jak dziecko zaakceptuje troszkę nowe smaki owoce. 2 Śniadanie - kaszka 3. nowe smaki warzyw i owoców 4 mięso i ryby 5 5 posiłków dziennie
My cztery dni podawaliśmy marchewkę , dziś na tapecie była marchewka z ziemniakami. Na razie wiecej ląduje na śliniaku niż w brzuszku ale trening czyni mistrza:-)

Do góry