reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Akuku, Ty zdaje sie pisałas kiedyś o jakimś pasie wyszczuplającym, zprawdził sie ? Za tydzień mam imprezę i chciałabym jakoś wyglądać

reklama
Cześc

Oj chyba nie dam rady doczytać :(
Zdycham dzis, brzuch mnie boli, dzieci jojczą , jutro mamy jechać do teściowej to dodatkowo mnie nerwy noszą, mąz najpierw w robocie teraz na budowie, wróci moze przed północą. Kuźwa żeby jeszcze jutro była normalna niedziela , to bym poprasowała odrobinę, posprzątała itp, akwarium rybkowe już wyje o sprzątanie. A tu jutro wyjazd do Krakowa. Jeszcze ta jędza nie mi ale drugiej synowej powiedziała że na obiad. o niedoczekanie jej, Pojedziemy na 16 na kawę i o 19 sie stamtąd zmywamy.

Ja od 4 tygodni chodzę do fryzjera i nie mogę dojść :( Jarek mi obiecuje jakiś dzień, raptem godzinę, ze sie zajmie Leo ale na razie tego dnia nie znalazł.

Milusia ciekawe jak wyglądasz w tych włoskach ;)

Lece, bo jeszcze mamy upiec z Kingą babeczki z kremem na jutro i zrobić laurkę dla pradziadka.

Normalnie zdechnę.

ps - młody dzis w nocy spał od 23.30 do 5 rano. Az mnie piersi rano bolały. ciekawe czy mu zostanie czy tylko jednorazowy wyskok

moja już się zaprogramowała i w nocy zazwyczaj budzi sie tylko raz na jedzonko:-) a dzis pierwsza noc bez zmiany pampersa:-) o ile po południu leje co chwilę,o tyle jak śpi to potrafi bardzo długo nie robić

dziewczyny a jak to jest u Was ze spędami typu imieniny albo urodziny ?
Bo u mnie to na glowie stoi. Teściowa owszem obchodzi swoje imieniny, teścia, dziadków i i ch imieniny ale naszych ani urodzin ani imienin nie ;) jak Kinga była malutka to była na roczku, na roczku Kubunia też ale na pozostałych urodzinach dzieci już nie .

Kasieńka u nas problemy z jedzeniem są już od dawna. Choć ostatnio dość mocno nasilone. Być może jest to spowodowane tym skokiem. Jak na moje oko coś jej ewidentnie przeszkadza. Bo je je w pewnym momencie zaczyna tak połykać łapczywie jakby coś jej się tam cofnęło właśnie i od razu płacz i nie daje się już przystawić choć jadła 2 lub 3 minutki. Ładnie przebiera. Ale nie ma u niej specyficznego dla refluksu objawu czyli ulewania bo nie ulewa. Ale są też karmienia że bez problemu i w nocy je ładnie:) czekam do wtorku.

Pati ja mam taki gorset z fiszbinami on jakie 150 zl kosztuje... kupilam na allegro po Vikim i sprawdzil ske na tyle ze nic sie nie wylewalo ani nad ani pod..bo on z majgami jak gorset..nie zsowa sie nie roluje. Mi sie przydał nie raz ; )

Anisen ojj wiem jak sie czujes z tym zmeczenien ; (
Ehh nie fajnie ta Twoja tesciowa robi tymi urodzinami ; (

Hope u mnie identycznie Emil zje troszke i sie rzuca... i nie moge przystawić a tez nie ulewa...czasem pomaga zmiana pozycji albo zmiana cyca..

Ja sobie kupilam dzis buty do cwiczen ...chce isc pocwicsyc ale oczy mi sie juz kleja...dobrze ze rano poćwiczyłam..

Dzis kolezanka do mnie powiedziala zee schuslam wiec efekty widza juz inni..nie tylko ja ;)

Miłej nocy.

ja właśnie przez was pierogi sobie przypaliłam... no cóż zjem takie

ANISEN u nas i imieniny i urodziny imprezka musi być...
tyle że u nas rodzinka mała i na miejscu więc problemów nie ma, tylko brat (menda jedna) do Poznania mi uciekł i nie zawsze może przyjechać. A z ta teściowa to żeś trafiła

A jednak Zosia dostała kataru... cały dzień rozdrażniona, no masakra jakśa :( Macie jakies sposoby na katar? Ani gruszka ani frida nie są w stanie pomóc bo ma te gluty tak głęboko chyba :(

reklama
Monika układaj malutką na brzuszku jak najwięcej. Wtedy wszystko spływa. Jak moja miała katar to lekarka śmiało nawet w nocy kazała kłaść na brzuchu. I faktycznie po takim spaniu dużo lepiej. Moja Lenusia tak polubiła że od tamtej pory tylko na brzuszku śpi. Nawet w nocy.
Aha cebion można dawać 5 kropelek ale moja nie chciała wypluwała bo kwaśne to!

Ostatnia edycja:
Do góry