Witam
Dzis mala nic mi nie spala. Dwa razy spacer i tez praktycznie nic. Co to jakis skok?
Ide sobie pod blokiemnz wozkiem i psem (takim wiekszym Yorkiem) A tu nagle nie wiadomo skad podbiega Bulterier sasiadiw z bloku obok. Rzucil sie na mojego Tobiska. Ja smycz do gory i go podnioslam. Te bydle zlapalo za jego bluzeczke i wlasciciel ledwo odciagnal. Tlumaczyl sie ze mlody i chce sie bawic. Ja tylko powiedzialam ty w kaganiec go bierz. Wystraszylam sie i zdenerwowalam. Bluzka porwana. Maz pozniej podszedl jak wlasciciel wrocil i piwiedzial o tej porwanej bluzce i niby kase ma oddac. Jak mozna z psem takiej rasy chodzic bez kaganca. A jak kolejna ofiara bedzie dziecko. Mam nadzieje, ze da nu to do myslenia
FIFKA wszystkiego Naj dla Adrianka. Oby to od plesniawek
KAMAG mi dalej boli jeden sutek, byl mocno rozszarpany. Goil sie prawie 2 msce. Juz sie z tym pogodzilam, ze bolal, boli i bedzie bolal poki nie skoncze karmic.
Sprobuj do poradni laktacyjnej
MIRKA to super ze usg wyszlo pozytywne.
Ja ubieram w pajac bawelniany, czapka cienka pawelniana i na to bardzo cieniutki kombinezon. W samochodzie i tak potrafi sie spocic. Jak jest bardzo cieplo to nie przykrywam, mniej cieplo to tylko okrycie od fitelika/gondoli a bardziej zimno to kocyk
AKUKU to wychodzisz bez zadnej czapeczki na dwor? Troche mnie to szokuje ale wiem, ze tak robia i nic sie nie dzieje
DONA ja wielojrotnie jadlam frytki ale te mrozone do piekarnika i bylo ok
FIFKA to super ze to tylko zabkowanie
MAGSUS a podaja sterydy dla tej ciezarnej. U mojej kolezanki uratowali corke z 32 tyg. Niecale 2 kg. Urodzila sie zdrowa dzieki sterydom i tylko tydz lezeli w szpitalu jak waga przekroczyla 2 kg