Akuku
Fanka BB :)
Dona masz kopa odemnie!!! Moj teraz zaczal mniej spac I wiecej robi..dodam ze Viki wyjec amerykanski byl wiec miesnie szybko wytrenowal. Np. Moj bratanek ma ponad 7 miesiecy ale nie lubial nigfy na brzuchy lezec wiec nie kwapi sie ani do raczkowania ani sam nie siada jeszcze... kazde dziecko ma swoj czas. Maluch spiacy nie cwiczy miesnie tak jak ten nie spiacy. Nie przejmuj sie jak lekarze mowia ze jest ok to tak jest!!
Moj Alx chodzil jak mial 10 miesiecy a Vimi 9..teraz tez sie szybko zapowiada a ja sie akurat z tego nie ciesze bo wiem ile mnie to bedzie kosztowalo...9 miesieczne dziecko malo co rozumie a ja ganiam jak perszing...
wolalabym zeby zaczal chodzkc ok roczku..
Zmykam przewinac obsranca malego I klade go spac a ja zmylam cwjczyc...a niee juz nie zdaze bo za godz. Musze Vikiego odebrac..chyba ze m pojedzie .. mm
Moj wlansie narobil kupe po tygodniu przerwy...az sie boje tam zajrzec... eh
Moj Alx chodzil jak mial 10 miesiecy a Vimi 9..teraz tez sie szybko zapowiada a ja sie akurat z tego nie ciesze bo wiem ile mnie to bedzie kosztowalo...9 miesieczne dziecko malo co rozumie a ja ganiam jak perszing...
wolalabym zeby zaczal chodzkc ok roczku..
Zmykam przewinac obsranca malego I klade go spac a ja zmylam cwjczyc...a niee juz nie zdaze bo za godz. Musze Vikiego odebrac..chyba ze m pojedzie .. mm
Moj wlansie narobil kupe po tygodniu przerwy...az sie boje tam zajrzec... eh