reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Hejka dziewczyny,ciekawe,czy tylko ja nie spie.mala mi dala dzis popalic, probowalam ja uspac od 21 do 24.w koncu padla, no co za dziecko sowa...fakt ze w dzien dosc dlugo spala, te antybiotyki i brak wychodzenia na dwor swoje robia ale co sie nameczylam z nia.i sama rzeska sie zrobilam, a ona sobie smacznie spi.malo nawet do lozeczka za Chiny nie da sie polozyc.co ja wkladalam juz spiaca to sie budzila, tak to jeszcze nie bylo u nas...

A umnie jakies bolesne skurcze, maly daje popalic,ale oczywiscie jeszcze sie pomecze dluugo. Akuku jak ty wytrzymjesz taka czestotliwosc, to tak jakby przez miesiac rodzic no masakra, zycze Ci,zeby juz niedlugo:tak: no i piszesz ze zasypiasz a piszesz z wanny wiec sie troche martwie,czy do lozka zdazylas trafic;-)

Sliczne te Wasze dzieciaki dziewczyny!!! nie moge sie napatrzec na nasze Styczniatka:-)

Bandyto oj cos czuje, ze Ty jednak cos dostalas na bol przy tym szyciu, bo opisywalabys je duzo bardziej drastycznie. ja mialam 2 szwy ale myslalam,ze zabije polozna, zupelnie na zywca...jakies nieludzkie normalnie. a ja tak wymyslilam,ze jak mialabym to wklucie jeszcze, to moglabym ich poprosic o znieczulenie w czasie szycia, bo tego to sie chyba najbardziej boje i tego,ze popekam....

Dziewczyny jak macie skurcze to tez takie klucie macie?normalnie ja czuje jakby mi maly paznokcia w szyjke wbijal a z poprzednich ciaz sobie nie przypominam takich cudow.Za to pamietam przy 1 to nie moglam przez te ograniczniki predkosci przejezdzac, bo czulam jakby glowka wypadala juzod 7 miesiaca, strasznie mi naciskala glowka w dol i bylo to bardzo nieprzyjemne.

Nogi mi normalnie lataja chyba z tej anemii, no mecze sie nie ma co...

Spijcie dobrze:tak:

reklama
Hej. Jestem jestem. Nadal nic :):Tylko nie mam jak pisac bo mlody tak bidula obsypany ze ze steachu jak wyglada to tylko miauczy I jeczy jak on to sie boi... Zal mi go :( Ja jutro po poludniu kontrola w szpitalu I zobaczymy co wymodza... Termin na jutro ale po skurczach ani sladu :( Wiec ja suw chyba na jutro nie pisze :) dobrej nocki kobietki

Justynaj, jeśli nie śpisz, to jest nas przynajmniej dwie... :) Co do skurczów, to ja ci nic nie powiem, bo w zasadzie ich nie mam. Trochę mi się brzuch spina chwilami, ale to chyba raczej po prostu mała się buntuje, że jej ciasno, bo mi się pakuje pod żebra i rozpycha okropnie, mała sadystka normalnie. Jedno, co mi jeszcze dokucza mocno, to mnie nogi w pachwinach bolą, aż chwilami nie mogę normalnie kroku zrobić, szczególnie jak w nocy się przebudzę do kibelka czy coś...

A ja dostałam znów skurczy... poszłam brać prysznic, kiedy mój mąż przestraszył mnie na śmierć... wali w drzwi, żeby pogotowie wzywać - złapał go ostry ból w żołądku, zaliczyliśmy wizytę na nocnej pomocy lekarskiej, ja się ledwo dokulałam... teraz zła jestem, bo ja tu niemal rodzę a ten co rusz jakiś atak, jeszcze dojdzie do tego, że nie będzie mnie miał kto na porodówkę zawieźć...

Oj, Malinka, to rzeczywiście ci się trafiło, nie zazdroszczę... Mam nadzieję, że przynajmniej mu pomogli i to nie było nic bardzo poważnego.

Akuku wiedziałam hehe za często je miałaś :o pewnie jesteś już z maleństwem kciuki i daj znać czy to księżniczka mała czy trzeci muszkieter :) &&&&&&& ale się cieszę

reklama
Akuku-3mam kciuki! Tak czaulam, jak zobaczylam czestotliwosc Twoich skurczy ;) już niedlugo poznamy plec Twojego Dzieciatka :)

Do góry