Ale dziś dzień, szaro ponuro, ból głowy i takie ogólne lenistwo
Antinetka ja po SN 2 dni wyglądałam, jak wrak człowieka
Agagsm a czemu dopiero powiedziałaś??
Anisen, współczuje toksycznej teściowej. Cieszę się, ze moja się nami nie interesuje. A moja mam to nie widziała, ale ona by kupiła to i to, zrobiłaby tak i tak. Jak najdalej o takich ;-)
Nisiao mi szkoła rodzenia pomogła, bo poznalśmy echnikę wspólnej kąpieli z mężem noworodka, jak ubierać, przewijać, jakie są pozycje przystawiana do piersi. A poró i tak każdy inny, na nic mi sie nie przydało
Pustishi fajna sprawa, ale to tylko dla tych co mają bezproblemową ciążę.
A co do skurczy braxtona to nie wiem, czy nie za wczesnie na to. To są takie drętwienie chwilowe brzuszka w dolnej częsci, takie delikatniejsze, nie odczuwasz tego jako nieprzyjemne.
Bo te przedwczesne odczuwam podobne, tyle że są dużo mocniejsze i czuje taki dyskomfort
Anbas a moze do urologa pójdź z tym pęcherze, u mnie po Monural przeszło bezpowrotnie. Urinal żurawinowy biorę cały czas
Milusia a nie masz zaufanego rodzinnego?? U mojego syna jest zawsze odwrotnie wysoka temp się nie zbija po podaniu ibuprofenu i paracetamolu. A takiej niskiej nigdy nie było. Strasznie mnie wkurza, jak ta służba zdrowie robi
Zawsze tzreba o coś kłócić się i walczyć
Fifka u nas warunki mieszkaniowe i finansowe nie pozwalają, na to, żeby mieć więcej dzieci. Chyba, ze będę wciąż sama a mąż za grnaicą. Ale takie życie mi się nie podoba. Co innego, zeby jeszcze rodzina pomagała, a to tak tylko raz na jakiś czas