cześć!
oglądam tv i mnie mierzi. O wychowaniu niby jest...o tym, jak dzieci nie wiedząc czemu, upodobniają się w młodym wieku do dorosłych. I takie mamy mądre, siedzą i się wypowiadają, że one nie wiedzą, że one nie rozumieją, po czym opowiadają o tym, ze
- córka lat 10, kiedy ma zły humor, uwielbia chodzić do sklepów na zakupy (a sorry na shopping) , zeby sobie poprawić humor
- kolejna córka, lat 9 bardzo pragnęłam buty na szpilce, no i mama jej kupiła, bo tak bardzo ją prosiła
- syn, lat 7?8? chce kolczyk w nosie, ale mama jest bardzo asertywna i pozwala mu "tylko" na tatuaż.
zaraz mnie szlag weźmie jakiś....biedne dzieci...w sumie po kim niby mają być mądre i mieć jakiekolwiek wartości....
Miejskibandyta - no ja mysle, że sobie odpuścisz jazdę terenową!!!! mieszkanko mebluj
i starczy
a dzidziul jest boski!!! żeby tak ojca potraktować
szkołę rodzenia sobie daruję zdecydowanie, oddycham już 35 lat, więc i poradze sobie w styczniu...chyba...
Hope - dziękuję w imieniu mojej Laurki za modlitwy mocniście!!!!!!!!!!!
Anbas - ale ten pęcherz to cały czas? kurcze, ja myślałam, ze już się skończyły te przygody...co lekarz na to?
Fifka - no to bosko Ci jak nie wiem! mam znajomych, którzy każde pieniądze na "Upiora" wydają - są uzależnieni
martwię się tym Twoim twardnieniem i stawianiem się brzuszka....i szczerze...nie mam pojęcia jak Ty tą szyjke badasz, możesz jakiś rysunek poglądowy strzelić?
Nisiao- ja wczoraj ciśnienie miałam mierzone u lekarza i po pomiarach, stwierdził, ze coś nie halo, myślałam, myslał i nagle "Eureka!", kazał mi zdjąć nogę z nogi, bo sobie jak paniusia siedziałam
i już było ok!
Vinga - hehe, fajne Twe dziecię