reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Dona mam kolejny raz w tej ciązy zapalenie spojówek :( Teraz najgorsze bo nie dosyć ze oczy czerwone, łzawią, pieką to jeszcze z nosa leci :( Na szczęśćie antybiotyk i krople zaczęły działać i przynajmniej na jedno oko widze w miarę. Już nie łazwią na byle światło .

Oj ja teraz czasem mam dni ze nie podchodź bez kija ;) na szczęście potrafie sie wywściekać w łazience do lustra i ... do dzieci wychodzę juz wywrzeszczana ;)

reklama
A my jak na grudzień mamy super mikołaja...:baffled: parę rureczek do łazienki,hydraulik i 500zł lżej:wściekła/y: szlak ,żebym wiedziała że tyle to wyniesie to byśmy w tym mies na pewno nie robili...Ale trudno...Aj sie tylko denerwuje bo to tak jest przerabiać po kimś...
Budujemy dom żebym nie musiała się denerwować:-D
ewentualnie ten generalnie remontujemy od góry do dołu,kompletnie wszystko-zostaną tylko ściany działowe,bo robić w koło to samo to studnia bez dna...wole wziąc większy kredyt i zrobić raz a porządnie wszystko ...nawet schody na poddasze zostały by postawione w inny miejscu(obecnie mamy strych do którego sie wchodzi przez kuchnie...:eek:) Ale już Wusia ma plana jak by tu wszystko przerobić:-D

Edit,mam ochote usiąść i płakać...te rurki byly wymieniane,bo cały dzień paliło się w piecu a wody czasem nawet dla jednej osoby na prysznic nie starczało...teraz kiedy już zrobione "jak trzeba" ja kąpać dzieci..nie ma ciepłej wody...mąż zły, ja wściekła-500zł to kupa kasy a wody ciepłej dalej nie ma pod dostatkiem! (włączyłam godzinę temu pranie...) I co się okazuje??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Że nasz wcześniejszy "majster" chyba podłączył pralkę pod ciepłą wodę...!!!!(ubrania wyciągam zawsze ciepłe...)i stąd był chyba brak wody ciepłej i zimny bojler...bo wszystko pobierała pralka,.,.:wściekła/y:i tak więc te 500zł jak byśmy wyrzucili w błoto po prostu...bo to nie była wina rurek a pralki:wściekła/y::wściekła/y:aż ze złości mi nie dobrze!!!!

Ostatnia edycja:
Oj Milusia - ja to bym tego majstra od pralki ścignęła - co za "fachowiec"! Kas na święta albo dla dzidzi by się lepiej przydała :(
Grudnióweczka - będzie dobrze, 3 mam kciuki za Was!
Inomama - ano mój wojskowy, więc czasami samotne weekendy się zdarzają...
Ja dziś dzień od 14-tej u rodziców spędziłam, jakoś raźniej nam było, dziadkowie się wnusią zajęli, a ja obżarta wróciłam, jak to po wizycie u mamusi ;) Nie mam siły na nic, a kręgosłup to tak mi dokucza, że szkoda słów :( wiem, wiem - teraz już tak będzie bo jest co dźwigać

Grudnióweczka, trzymaj się, oby Amelka się aż tak nie spieszyła...
W końcu nigdzie dziś nie byłam, ugotowałam tylko zupę na obiad i nażarłam się mandarynek.
Nogi mnie swędzą jak cholera, a podrapać nie mam jak, bo od schylania mam zgagę, na dodatek, co usiądę, to mi brzuch twardnieje od góry od razu, ale to tak, że hej. Tak do pępka się robi mega twardy, a niżej trochę bardziej miękki.
Nie wiem, brać nospę czy leżeć po prostu?
A ogólnie to też mam jakiegoś w*****, chociaż nie wiem, o co konkretnie...

Antinetka a robiłaś badania na cholestazę? wtedy też nogi swędzą
Grudnióweczka &&& za Was

przed chwilą ostrzygłam Nataniela (tak, jeszcze raz ;) wcześniej średnio równo było, a teraz dostał się pod maszynkę i z tatusiem go równiutko przystrzygliśmy.. tylko tatuś coś poleciał sobie w kulki z długością włosków i mam małego łysolka w domu od dziś hyhy. naprawdę dziwnie mu z takimi krótkimi włoskami

Na cholestazę? Nie, nie robiłam, ale myślę sobie, że mnie tak swędzi, bo ogólnie mam suchą skórę, a w ciąży jeszcze bardziej niż normalnie. I najbardziej właśnie na nogach. A niestety nie jestem wzorem systematyczności w smarowaniu :(

Grodnioweczka &&&&&& obyscie z Amelcia szybciutko wrocily do domku, w dwupaku oczywiscie!!!!

Anisen- zdrowka dla Ciebie I MEGA cierpliwosci, bo ta Twoja tesciowa to ma charakterek, az w kanadzie odbieram te jej zle fluidy:shocked2:
Milego weekend , Amelka usnela a ja tez poleze bo od wczoraj biodra I kosc ogonowa mnie dobijaja I dopadla mnie zgaga :wściekła/y:

Grudnioweczka kochana dopiero przeczytałam. !!!!! Trzymam mocno kciuki matko co sie dzieje !!!! Ja sie strachu najadłam chociaz u mnie 36 tydz a u Ciebie dopiero 33 . Amelko siedź jeszcze grzecznie w brzuszku mamusi !!!!

Anisen tak mi szkoda Ciebie z tymi oczami !!!! I wiesz przepraszam ale ta Twoja teściowa to jest psychiczna !!!! I tak to delikatnie ujełam bo chciałam napisać inaczej :-DMam nadzieje ze sie nie pogniewasz :no:

Vinga Ty wiesz ja myślałam ze zabije mojego R jakieś pól roku temu !!!! Chciałam zapuscic Julii włosy tylko końce jej podcinalam sama i grzywke juz miała takie fajne mała klitke mozna było zrobić lekko sie kręciły strasznie mi sie podobały :) pojechałam na kawę do koleżanki wracam i Szok !!!!! Moje dziecko ma garnek na głowie !!! Tzn w takim krztałcie fryzurę !!!! Pytam sie R co jej sie stało ???? A on jeszcze głupio mnie pyta czy ładnie mu wyszło ???? Nosz kur.... Mówię cos ty narobił ??? A on ze uważa ze takie zniszczone sztywne te włoski miała i trzeba obciąć bo beda lepiej rosły !!!juz nic nie mówiłam wzięłam ja do fryzjera bo jak strach na Wróble wyglada najgorsze jeszcze ze fryzjerka w szoku była i sama nie miała pomysłu jak to poprawić za uszami tak jej wycioł jakby maszynką wygolil a grzywka była tak krótka ze az dęba stała !!!
Teraz sie z tego śmiejemy ale ma zakaz zbliżania sie do Julii z nozyczkami :-D

reklama
Dobry wieczor ;***

Grudnióweczka Boze kochnay patrze a tam szpitalny mówei aaa moze ktoras termiinowa rodzi a gdzie tam ...;( wy musicie wytrzymac kciuki za was ;*** kochana ;*** trzymajcie sie biedulko ;(

fifka to super ze malutki cycusia w nocy dał rade zjesc i przybral widzisz kochana jak super jeszcze troche i nei bedzie sladu po wczesniaczku ;*****

My tez dzis u mojej babci na obiedzie alez ja uwielbiam soboty hehe ;)

jeszcze tylko 17 dni i moge bezpiecznie rodzic ale to leci ;)

dziewczyny myslalam wczoraj ze umre mialas taka zgage i mleko nei pomoglo soda pomogla ale ona taka niesmaczna ;( eh my w ciazy mozemy brac jakies cos na zgage z apteki:OO blagam bo umre :-(

Do góry