reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Mea trzymaj sie!!! Ja mocno trzymam kciuki za Was &&&& Zawsze jest nadzieja... Ona umiera ostatnia...

No to i ja dołączam. Dziś dwa testy dwie wyraźne krechy. W sobotę była ledwie widoczna... Ja pewnie ostatnia, bo termin na 31 stycznia.

hej kobitki!
witam wszystkie pozostałe nowe mamy. Nie było mnie tylko w weekend a tu chyba ze sto nowych styczniówek - fajnie:)
Ja zazwyczaj weekendy mam intensywnie rodzinne i na BB mnie nie ma:)
mea_osi: trzymaj się i oby to nie było to!
Diablica: kurcze ale się iu ciebie porobiło z tą ospą - ja przechodziłam 3 miesiace przed ślubem - akurat w komunię chrześniaczki - nie byłam szczęśliwa, ale pewnie lepiej, że przeszłam ;) za to różyczki się boję jak diabli, bo nie miałam...
anna: nie denerwuj sie bratową:*
anbas: witaj - mam nadzieję, ze te krwiaczki nie groźne i będzie dobrze - oszczędzaj się:)
Oliwia: witaj i leż jak trzeba:)
justynaj: cześć - chyba mamy tak samo "starą" ciążę co ty:)
delewarre: to nieźle się dzieciaki bawiły w fryzjera;)
emily: nieźle trafić dwa razy w ten sam termin z dzieciakami...perfekcja;)
agatkaT: witaj - zazdroszczę bratowej szybkiego porodu - niemowlaki niestety zazwyczaj są zmęczone, z plamami, krostkami i zapuchniętymi oczami, ale to i tak najpiękniejszy widok, a w kilka dni wszystko znika:)
vinga: to mówisz wesele mało udane? ja mam w sierpniu i cichą nadzieję, że jeszcze brzuszka nie będzie, choć w drugiej ciąży to pewnie mało możliwe, bo szybciej wyskakuje:p
salli: witaj - cieszę się, że się udało po tylu latach czekania:)

dobra, uciekam popracować trochę, bo do 16 jeszcze dużo musze zrobić w pracy, a zanim was nadgoniłam to godzina z głowy:p

reklama
Meaosi trzymam mocno kciuki. Wystarczy ze owu sie opoznila kilka dni i wtedy dzidzia wyglada na za mala.
trzymam kciuki.

Do góry