reklama
panna.nikt
Fanka BB :)
Mea, lekarze są omylni!!! I to nie oni decydują o losie naszych dzieci... Jesteśmy z Tobą!
delewarre
Fanka BB :)
mea osi, zaciskam kciuki, żeby to tyło jednak nie to, trzymaj się Kochana
G
gość 574
Gość
hej kobitki!
witam wszystkie pozostałe nowe mamy. Nie było mnie tylko w weekend a tu chyba ze sto nowych styczniówek - fajnie
Ja zazwyczaj weekendy mam intensywnie rodzinne i na BB mnie nie ma
mea_osi: trzymaj się i oby to nie było to!
Diablica: kurcze ale się iu ciebie porobiło z tą ospą - ja przechodziłam 3 miesiace przed ślubem - akurat w komunię chrześniaczki - nie byłam szczęśliwa, ale pewnie lepiej, że przeszłam za to różyczki się boję jak diabli, bo nie miałam...
anna: nie denerwuj sie bratową:*
anbas: witaj - mam nadzieję, ze te krwiaczki nie groźne i będzie dobrze - oszczędzaj się
Oliwia: witaj i leż jak trzeba
justynaj: cześć - chyba mamy tak samo "starą" ciążę co ty
delewarre: to nieźle się dzieciaki bawiły w fryzjera
emily: nieźle trafić dwa razy w ten sam termin z dzieciakami...perfekcja
agatkaT: witaj - zazdroszczę bratowej szybkiego porodu - niemowlaki niestety zazwyczaj są zmęczone, z plamami, krostkami i zapuchniętymi oczami, ale to i tak najpiękniejszy widok, a w kilka dni wszystko znika
vinga: to mówisz wesele mało udane? ja mam w sierpniu i cichą nadzieję, że jeszcze brzuszka nie będzie, choć w drugiej ciąży to pewnie mało możliwe, bo szybciej wyskakuje
salli: witaj - cieszę się, że się udało po tylu latach czekania
dobra, uciekam popracować trochę, bo do 16 jeszcze dużo musze zrobić w pracy, a zanim was nadgoniłam to godzina z głowy
witam wszystkie pozostałe nowe mamy. Nie było mnie tylko w weekend a tu chyba ze sto nowych styczniówek - fajnie
Ja zazwyczaj weekendy mam intensywnie rodzinne i na BB mnie nie ma
mea_osi: trzymaj się i oby to nie było to!
Diablica: kurcze ale się iu ciebie porobiło z tą ospą - ja przechodziłam 3 miesiace przed ślubem - akurat w komunię chrześniaczki - nie byłam szczęśliwa, ale pewnie lepiej, że przeszłam za to różyczki się boję jak diabli, bo nie miałam...
anna: nie denerwuj sie bratową:*
anbas: witaj - mam nadzieję, ze te krwiaczki nie groźne i będzie dobrze - oszczędzaj się
Oliwia: witaj i leż jak trzeba
justynaj: cześć - chyba mamy tak samo "starą" ciążę co ty
delewarre: to nieźle się dzieciaki bawiły w fryzjera
emily: nieźle trafić dwa razy w ten sam termin z dzieciakami...perfekcja
agatkaT: witaj - zazdroszczę bratowej szybkiego porodu - niemowlaki niestety zazwyczaj są zmęczone, z plamami, krostkami i zapuchniętymi oczami, ale to i tak najpiękniejszy widok, a w kilka dni wszystko znika
vinga: to mówisz wesele mało udane? ja mam w sierpniu i cichą nadzieję, że jeszcze brzuszka nie będzie, choć w drugiej ciąży to pewnie mało możliwe, bo szybciej wyskakuje
salli: witaj - cieszę się, że się udało po tylu latach czekania
dobra, uciekam popracować trochę, bo do 16 jeszcze dużo musze zrobić w pracy, a zanim was nadgoniłam to godzina z głowy
reklama