reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Anisen: heh ja też leżałam przykładnie - u nie dosyć mocno się napinał brzuch, ale obyło się bez fenoterolu. Mam nadzieję, ze teraz już bez takich atrakcji, ale nei ukrywam, ze się tej mojej szyjki jak diabli boję, bo teraz zamierzam pracować tak do października;) ty miałaś problemy w drugiej czy pierwszej ciąży?
diablica: noto rzeczywiście bez sensu z yymi wynikami!

W pierwszej. Druga poszla tak jakby w pierwszej problemów nie było. wprawdzie nie pracowalam od 4 miesiąca ale zajmowalam sie Kingą która wtedy miała 21 miesięcy, ganiałam za nią jak wariat. Miałam lekko anemię to przez wymioty na początku. Nawet mały miał być z 22 sierpnia a wyszedł 30 po podaniu oksytocyny ;)

teraz zapewnie usłyszę ze mam zapomnieć o pracy od września ze względu na stres.

Anisen jadałaś jakieś witaminiki na te anemie czy wzbogacałaś jakoś naturalnie dietę?

Moja mama też miała anemię, więc chcę na wszelki wypadek być przygotowana co robić ;)

ja juz w domku. ale mnie dzień wymęczył, a raczej Nat.. po sklepach musiałam go nosić (9 kilo) bo nie chciał w wózku sklepowym siedzieć. także padam na pyszczek. pewnie dziś wcześniej pójdę spać

mea osi, napisz czy wszystko w porządku, martwimy się o ciebie :(

ja na szczęście w ciąży miałam idealne wyniki, jak to mówiła pani położna, wyniki jak u faceta :-p jedynie 2 razy miałam infekcję pęcherza ale i to pokonałam

czesc , wpadlam sie pochwalic ze dzisiaj po raz pierwszy widzialam fasolke, serduszko juz bije ale jeszcze go nie slyszalam i wszystko jest ok. Nastepna wizyta za 3 tygodnie.

reklama
cześć laseczki :) ależ nas się tu narobiło!! super!:)

mea - trzymaj się mocno, wiem jak to boli i jak bardzo się martwisz.. ale trzymam kciuki żeby jednak było ok!!

agagsm - kolejna styczniówka 2010?:D

Do góry