reklama
G
gość 574
Gość
Anisen: heh ja też leżałam przykładnie - u nie dosyć mocno się napinał brzuch, ale obyło się bez fenoterolu. Mam nadzieję, ze teraz już bez takich atrakcji, ale nei ukrywam, ze się tej mojej szyjki jak diabli boję, bo teraz zamierzam pracować tak do października ty miałaś problemy w drugiej czy pierwszej ciąży?
diablica: noto rzeczywiście bez sensu z yymi wynikami!
diablica: noto rzeczywiście bez sensu z yymi wynikami!
Anisen
kochamy Cię mocno
W pierwszej. Druga poszla tak jakby w pierwszej problemów nie było. wprawdzie nie pracowalam od 4 miesiąca ale zajmowalam sie Kingą która wtedy miała 21 miesięcy, ganiałam za nią jak wariat. Miałam lekko anemię to przez wymioty na początku. Nawet mały miał być z 22 sierpnia a wyszedł 30 po podaniu oksytocyny
teraz zapewnie usłyszę ze mam zapomnieć o pracy od września ze względu na stres.
teraz zapewnie usłyszę ze mam zapomnieć o pracy od września ze względu na stres.
panna.nikt
Fanka BB :)
Diablica ty się nie wsciekaj tylko dzwon do gina.
Anisen
kochamy Cię mocno
anemie miałam na tyle silną że dostałam receptę na żelazo w płynie i na kwas foliowy ten mocny. 2 miesiące musiałam to brac. potem wyniki sie unormowaly bo i wymiotować przestalam
vinga89
mamusia syneczków
ja juz w domku. ale mnie dzień wymęczył, a raczej Nat.. po sklepach musiałam go nosić (9 kilo) bo nie chciał w wózku sklepowym siedzieć. także padam na pyszczek. pewnie dziś wcześniej pójdę spać
mea osi, napisz czy wszystko w porządku, martwimy się o ciebie
ja na szczęście w ciąży miałam idealne wyniki, jak to mówiła pani położna, wyniki jak u faceta jedynie 2 razy miałam infekcję pęcherza ale i to pokonałam
mea osi, napisz czy wszystko w porządku, martwimy się o ciebie
ja na szczęście w ciąży miałam idealne wyniki, jak to mówiła pani położna, wyniki jak u faceta jedynie 2 razy miałam infekcję pęcherza ale i to pokonałam
Anisen
kochamy Cię mocno
Sylka Super !!!! gratulacje !!!
reklama