reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2014 :)

jeju ale mi nie dobrze.Nie wiem czy z nerwów czy z powodu ciąży....kawkę wypiłam bo inaczej bym chyba nie dała rady powłóczyć nogami. Zaraz jade na to pobieranie krwi. Jak ja tego nie lubiłam- ba i nie lubię nadal. Czekam na szwagierkę żeby mi z dzieckiem została bo młodej z ospą ciągnąć nie będę.

Jak ktoś ma starsze rodzeństwo i lidla gdzieś w okolicach to dziś podkoszulki na lato 3 szt,za 19.90 wejdźcie sobie na stronę i zobaczcie. Ja może po utoczeniu krwi podskocze coś dzieciom tejże szwagierki na dzień dziecka kupię. Podkoszulek nigdy za mało w tym wieku:laugh2:

reklama
Diabica, nie denerwuj się :) Jak będę miała chwilę (bo teraz obudziło się Tornado którym się opiekuję od kilku miesięcy) to napiszę Ci jakiego poziomu sięgnęła u mnie antypatia do igieł ;) uśmiejesz się

Hej kobitki.
Ja non stop chodze podminowana.zona brata mojego meza mnie denerwuje..:( wczoraj jak przyszla do rodzicow to od razu wyszlam z mala.
Zle sie czuje,mdlosci strasznie doskwieraja..pewnie bede tu czesciej zagladac jak juz mi przejdzie.poki co procz mdlosci zaczelam miec bliskie spotkania z kiblem :(
Gratuluje wszystkim nowym stycznioweczkom :)

Hej kobietki!
Czytam Was od samego poczatku ale jakos tak stresa mialam zeby cos napisac...
Moze dlatego ze jestem po 2 poronieniach i jakos tak nie chcialam zapeszac... Ale wychodzi na to (mam taka ogromna nadzieje!!!) ze ja rowieniz bede styczniowa mama. Z czego bardzo sie ciesze :)
W piatek mialam druga wizyte i babel ma juz raczki i nozki :) Ale zeby za wiele radosci na raz nie bylo okazalo sie ze tak samo jak w pierwszej ciazy mam mase mniejszych i wiekszych krwiaczkow, z ktorymi musze sie zmierzyc....ehhhh... Ale mam nadzieje, ze bedzie ok :)
Pozdrawiam Was :)

Anbas jestem z Tobą. Mam jedną 7 letnią córkę i z tą ciążą nie miałam żadnych problemów. 2 ciąże poroniłam w 5 tygodniu, więc nie otrzymałam konkretnej informacji dlaczego. Teraz 2 tygodnie już leżę, z czego 9 dni w szpitalu byłam z powodu dwukrotnego krwawienia. Mam wielkiego krwiaka, więc nic po za wstawaniem do łazienki robić nie mogę :(. Czy lekarz mówił Ci jaki jest powód tych wszystkich krwiaków? Też leżysz plackiem? Jakie leki bierzesz? Dobrze że jesteś dobrej myśli, ciesz się swoim stanem. Mi lekarz powiedział że najważniejsze jest nastawienie i determinacja mamy!

Anbas rowniez trzymam kciuki:-) Mysl pozytywnie,to najwazniejsze, choc wiem,ze moze trudne czasem.

A u nas po deszczowej niedzieli wyszlo piekne slonce i od razu chce sie zyc.Ciesze sie kazdym dniem bez mdlosci i obserwuje swoj "rosnacy" brzuszek. Ciasne te spodnie, a wiecie co niedawno wydalam kilka par ciazowych spodni hehe. Przynajmniej moze jakies fajne nowe kupie:-) A brzuszek to pewnie od wzdec narazie duzy, no bo chyba szescioraczkow tam nie ma;-)kiedy ja ta kluseczke wreszcie zobacze z mini serduszkiem?
Milego dzionka Wam zycze:-) na zlosc mdlosciom!

Ja dziś jakoś padam na pyszczek :( Dobrze, że Tornado poszło spac to i ja się na godzinkę położę...
Branoc (odmeldowuje się na razie)

Oliwia, trzymam kciuki za Ciebie. I nawet nie wiesz jak jestem Ci wdzieczna za ten przepis na syrop z cebuli, wczoraj zostalam w lozeczku i popijalam ten syrop i powiem Ci dzis jak nowo narodzona.Oczywiscie warunek napewno jest taki,zeby wziac jak najwczesniej, bo jak infekcja sie rozwinie to juz potem nic nie dziala:-) duza buzka dla Ciebie i trzymaj sie!

reklama
Anbas trzymam kciuki. Myśl pozytywnie, musi być dobrze.

Ja dzis byłam zrobić betę ( dopiero dzis) a przy okazji morfologię, mocz, grupę krwi i jeszcze jedno badanie i zpstawiłam 120 zł w laborze :(. Wyniki jutro ok 12 w południe.
Wzięlam dzień opieki nad zdrowym dzieckiem bo jutro nie mam niani. Za to w środę sie zapalę bo idę na 7. 30 potem do 15. 30 w pracy a o 17 wyjeżdżamy do Krakowa do lekarza. a mąz wariat wróci dopiero o 16. 30 to ja chyba szału dostnę przygotować malce, sama siebie umyć itp i to w godzinę ( pól godziny zajmie nam zapakowanie sie do auta bo garaż wynajmujemy kawałek od mieszkania) . Ale plus bo zobaczę okruszynkę :)) No i czwartek wolny a w piątek tylko 3 godziny egzaminy ustne.
Byle do lata :)))

Do góry