reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2014 :)

Cześć Dziewczyny.
Konto na forum założyłam wieki temu, jak się starałam, ale jakoś nie wychodziło.
Ale teraz dołączam do Was "pełną giembą" :) Po 4 latach prób, po zmianie "tatusia", po problemach zdrowotnych (w tym ciąża pozamaciczna ponad dekadę temu), w końcu się udało :)
Wczoraj odebrałam hCG, a dziś byłam na pierwszym USG ciążowym (żeby sprawdzić czy nie ma znów pozamacicznej) i... Fasolka trzyma się mocno brzucha, rośnie, serduszko bije... Aż mi się płakać chce, że po tylu latach problemów i po stracie wiary w to, że będę pod serduchem nosić Fasolkę, w końcu się udało :)
No i dowiedziałam się, że dołączę do styczniówek :) Termin mam na 17.01.2014r.
Pozdrawiam Was gorąco Mamuśki :) Oby brzuchy Wam rosły bez problemów :)

reklama
Salli jesteśmy w tym samym wieku, ja tez kilka dni po urodzinach dowiedziałam się o ciąży i tez mieszkam w Wawie :)

:) Fantastycznie :)
Jak się jeszcze okaże, że w okolicach Woli to możemy razem brzuchy na spacer wyprowadzać ;)

hej hej :-) u Nas dziś baaardzo sennie! Cały dzień pada... Okropna pogoda!!!

Moja Bratowa zaczęła rodzić 2 godziny temu!!! :-) :-) :-)
Więc siedzę jak na szpilkach i czekam na telefon od Brata że mała Gabrysia jest już na świecie!!! :-D
Będę Ciocią z prawdziwego zdarzenia- po raz pierwszy. I może nawet Matką Chrzestną (też po raz 1) :-p

3majcie kciuki! By dała radę i Maleńka wyszła jak najszybciej...
Witam "NOWE" Mamusie Styczniowe ;-)
Buziaki dla Was

To i ja chetnie dolacze do styczniowych mam!!!! Jestem juz styczniowa mama z 2012 r :-) Dzidzie poczete nawet tego samego dnia , czyli 1 maja ( 2011 i 2013) Caluski dla wszystkich mamusiek!

Ostatnia edycja:
no i zostałam Ciocią!!! Gabrysia urodziła się ok 19.30. waży 3770 i mierzy 56 cm. Kawał Babki z tej Naszej Gabi :-) mój Antoś taki podekscytowany jak zobaczył ją na zdjęciu. Ciekawa jestem jak zareaguje jak ja zobaczy " na żywo". My szykujemy się spać... dobrej nocy

reklama
Hej dziewczyny - czy jest może wśród was jakaś przyszła mama która ma przynajmniej 35 lat i zaszła w ciążę po raz pierwszy?

Ja jestem właśnie w tym wieku ale wszędzie widzę młode mamy, albo mamy które już rodziły, a może jednak znajdę chociaż jedną taką mamę jak ja? :)

(a jak jeszcze jest z Krakowa to już w ogóle super ;) )
:-D

Do góry