inomama
Fanka BB :)
ja pitolę, co za beznadzieja za oknem! dziewczęta z Wysp, napiszcie, ze u Was ładnie, bo taka jest zależność, że jaka tam pogoda, taka u nas dnia następnego
Ikasia - a co nabyliście w Ikei? czas się pooszczędzać kobitko!
Czikusia, Anisen - kolejny raz...chylę czoło przed Waszą cierpliwością...na teściowe
Miejskibandyta - rachunkowość jest fajna???? o matko jedyna! za długo w szkole siedziałaś...
Akuku - boska łazieneczka malusieńka, ale wszystko pomieszczone!
Fifka - ciesze się, ze dajesz sobie pomagać! mądra dziewczynka myślisz, ze podadzą Laurce sterydy, jak będę nadal przeziębiona, czy w tył zwrot mi zarządzą?
Kaczuszka - będzie dobrze, bo musi być! daj znać tak szybko, jak będziesz miała wieści
Delewarre - my też będziemy kąpać w pokoju, bo wanienka jest z komodą razem. I zdrówka! nie choruj!
Blue - jak dziś u Cię???? trzymam kciuki, by było ok!
Ikasia - a co nabyliście w Ikei? czas się pooszczędzać kobitko!
Czikusia, Anisen - kolejny raz...chylę czoło przed Waszą cierpliwością...na teściowe
Miejskibandyta - rachunkowość jest fajna???? o matko jedyna! za długo w szkole siedziałaś...
Akuku - boska łazieneczka malusieńka, ale wszystko pomieszczone!
Fifka - ciesze się, ze dajesz sobie pomagać! mądra dziewczynka myślisz, ze podadzą Laurce sterydy, jak będę nadal przeziębiona, czy w tył zwrot mi zarządzą?
Kaczuszka - będzie dobrze, bo musi być! daj znać tak szybko, jak będziesz miała wieści
Delewarre - my też będziemy kąpać w pokoju, bo wanienka jest z komodą razem. I zdrówka! nie choruj!
Blue - jak dziś u Cię???? trzymam kciuki, by było ok!